• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 2022 tüp bebek transferi gerçekleşenler

Tüm ilaçlara mı zam gelmiş sadece estrofem mi
20220425_220932.webp

Merhaba benim de 16 nisan 3. Gün embriyosu ilk günler kasık ağrısı meme hassasiyeti yaşadım bu aralar adet olacakmışım gibi ince sızı şeklimde kadıklarımda ağrı geliyo gidiyo perşembe benim de test günüm ama sen çok erken test yapmışsın bence canını sıkma moralini yüksek tut ve test gününü bekle 🤗

Merhaba benim de 16 nisan 3. Gün embriyosu ilk günler kasık ağrısı meme hassasiyeti yaşadım bu aralar adet olacakmışım gibi ince sızı şeklimde kadıklarımda ağrı geliyo gidiyo perşembe benim de test günüm ama sen çok erken test yapmışsın bence canını sıkma moralini yüksek tut ve test gününü bekle 🤗
Evet erken yaptım, dayanamadım malesef. Ama inşallah perşembe günü pozitif görürüz ikimizde. Çok heyecanlıyım ve çok da korkuyorum. 3.denemem bu benim. Ve son embriyomdu, o yüzden fazlasıyla korkum var acıkcası

Üzülme diyemicem. Acını yaşa tabiki. Ama her şeyde bir hayır oldugunu bunun bir imtihan oldugunu sakın unutma lütfen. Hikayemiz daha devam ediyor bu gün belki olmadı ama olması yarından daha yakın da olabilir. O yüzden her zaman ümit var demektir. Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun inşallah.🤲
İnsallah teşekkür ederim

Benim de negatif hem de 2 embriyo transfer edilmişti:( Geriye kaldı tek embriyom
Hayırlısı olsun hakkımızda ne diyelim dicek pek birşey de yok umut bağlandığı yerden kopunca boslukta gibi hissediyorsun zaman durmuş sanki bu kötü bir rüya ve uyanamiyosun gibi ama olanın önüne geçemiyoruz

Kızlar bende 23 Nisan da transfer oldum gününü sayarken ilk günü de mi sayiyorsunuz

Benim de negatif hem de 2 embriyo transfer edilmişti:KK43: Geriye kaldı tek embriyom
Üzülmeyin hakkınızda hayırlısı buymuş. Belki kalan son embriyonuz size sımsıkı tutıçunacaktır ya da ummadığınız anda doğal yoldan olacaktır. Benim de önceki transferim de 2 embriyo yüklemişlerdi kimyasal oldu. Şimdi de kalan son embriyonumu transfer oldum bekliyorum. Sizi o yüzden anlayabiliyorum.

Evet erken yaptım, dayanamadım malesef. Ama inşallah perşembe günü pozitif görürüz ikimizde. Çok heyecanlıyım ve çok da korkuyorum. 3.denemem bu benim. Ve son embriyomdu, o yüzden fazlasıyla korkum var acıkcası
İlk ikisinde hiç mi tutmadı yoksa kimyasal ya da düşük falan mı oldu? Açıkcası çok korkuyorum benimde 2.denemem ilkinde 2 embriyom da tutunamamıştı.

Hayırlısı olsun hakkımızda ne diyelim dicek pek birşey de yok umut bağlandığı yerden kopunca boslukta gibi hissediyorsun zaman durmuş sanki bu kötü bir rüya ve uyanamiyosun gibi ama olanın önüne geçemiyoruz
Umut edip kaybetmek çok kötü bir duygu psikolojik danışmanım herkese empati empati diyordum hepsi himayeymiş bazı şeyleri sadece yaşayan hissedebilirmiş:( Netle savaştığımı bilmiyorum her şey çok normaldi doktorum bile şaşırdı çıkan sonuca! Adet olmadım hala bugün yine kaset test yaptım belki tutunmuştur bir yerlere diye ama yok işte::( Bigün Allah’ımın izniyle hamile kalırsam her hafta test yapıcam yeter ki o çift çizgiyi göreyim

Üzülmeyin hakkınızda hayırlısı buymuş. Belki kalan son embriyonuz size sımsıkı tutıçunacaktır ya da ummadığınız anda doğal yoldan olacaktır. Benim de önceki transferim de 2 embriyo yüklemişlerdi kimyasal oldu. Şimdi de kalan son embriyonumu transfer oldum bekliyorum. Sizi o yüzden anlayabiliyorum.
O minicik kalan son damlaya umut bağlamak… Gerçekten çok zor ama o da olmasa daha fazla yıkılırdık sanırım

Günaydın kızlar 💕💐
Ayın 18 sinde transfer olmuştum. Bugün 8. günüm Kalktığımdan beri sürekli bel ağrısı,karın kasık ağrısı,bacak ağrısı var regl belirtilerim yani tamamen.birde vajina da yanma var ne zaman adet olacak olsam öncesinde gelir bu yanmada🥺 normal adetime de 2 gün var belki onun belirtileri..Biraz canım sıkıldı bunların olmasına ama bakalım nasip kısmet. yarın sabah test yapacağım bugün gelmezse eğer kırmızılar.

Umut edip kaybetmek çok kötü bir duygu psikolojik danışmanım herkese empati empati diyordum hepsi himayeymiş bazı şeyleri sadece yaşayan hissedebilirmiş:KK43: Netle savaştığımı bilmiyorum her şey çok normaldi doktorum bile şaşırdı çıkan sonuca! Adet olmadım hala bugün yine kaset test yaptım belki tutunmuştur bir yerlere diye ama yok işte::KK43: Bigün Allah’ımın izniyle hamile kalırsam her hafta test yapıcam yeter ki o çift çizgiyi göreyim
İnşallah sana sımsıkı tutunmuştur miniğin inşallah o çift çizgileri görürsün

İlk ikisinde hiç mi tutmadı yoksa kimyasal ya da düşük falan mı oldu? Açıkcası çok korkuyorum benimde 2.denemem ilkinde 2 embriyom da tutunamamıştı.
İlkinde taze tranferdi tutunmuştu ama düşükle sonuclandı. İkincisi malesef hiç tutmadı.

Günaydın kızlar 💕💐
Ayın 18 sinde transfer olmuştum. Bugün 8. günüm Kalktığımdan beri sürekli bel ağrısı,karın kasık ağrısı,bacak ağrısı var regl belirtilerim yani tamamen.birde vajina da yanma var ne zaman adet olacak olsam öncesinde gelir bu yanmada🥺 normal adetime de 2 gün var belki onun belirtileri..Biraz canım sıkıldı bunların olmasına ama bakalım nasip kısmet. yarın sabah test yapacağım bugün gelmezse eğer kırmızılar.
Eger ilac kullanıyorsan adet olmazsin onlar zaten adeti engelleyici nitelikte😍 diger belirtiler icin ise erken gebelik testi yaparsan cikar 5.gun embriyosu muydu

Günaydın kızlar 💕💐
Canım inşallah gebelik belirtisidir ve bebeğin sana sımsıkı tutunmuştur. Aldığımız ilaçlar regl olmamızı önlüyor bildiğim kadarıyla. Ben de 19 Nisanda transfer oldum. Kasık batması ve ilk gece bel ağrısı oldu birazcık. Onun dışında ben de hiçbir belirti yok. Normal test günüm cuma ama ben perşembe test yapcam. Belirti olmaması umudumu azaltıyor

O minicik kalan son damlaya umut bağlamak… Gerçekten çok zor ama o da olmasa daha fazla yıkılırdık sanırım
Allah kabuk etmeyeceği duanın hayalini de kurdurmaz derler. Hayal ediyorsak nefes alıyorsak umut var demektir. Şimdi sadece bir imtihandayız. Sabrımız inancımız her şeyimiz sınanıyor belki de. İmtihanımız, beraber el açıp dua edeceğimiz, şükredeceğimiz sağlıklı minik ellerle sonuçlanır inşallah.🤲 🌺

Merhabalar, 15 Nisan'da 4.gün embriyosu transfer edildi. Transferden sonra hafif kasık ağrılarım ve hassasiyetim oluyor. Ayrıyeten göğüslerim de çok şişti ve ağrı var. Bugün sanki regl olacakmışım gibi hissediyorum. Adet öncesi yaşadığım benzer belirtileri yaşıyorum, aşırı sinirli ve gerginim.. Bunlar normal midir acaba, yaşayan oldu mu?
Suan nasılsın sonuc cıkmadı mı senin

Eger ilac kullanıyorsan adet olmazsin onlar zaten adeti engelleyici nitelikte😍 diger belirtiler icin ise erken gebelik testi yaparsan cikar 5.gun embriyosu muydu
ilaç kullanıyıorum ama geçen sefer taze transferde 8. günümde regl oldum kanamam başladı tutmadı o yüzden ondan korkuyorum aslında.. evet 5. gün dondurulmuş yarın yapacağım nasipse:)

Back
X