İnşallah bende sonucu yazarımAnladım canım hayırlısı olsun inşallah pozifleri görebiliriz hayırlıısı ile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bende sonucu yazarımAnladım canım hayırlısı olsun inşallah pozifleri görebiliriz hayırlıısı ile
Aynen canım yaz mutlaka bende çarşamba sabahı yapıcam yazarım inşallah pozitif görürüzİnşallah bende sonucu yazarım
Rabbim sağlıkla gebe kalmanı nasip etsinkızlar merhabalar yarın transferim var dua eder misiniz? bir de kızlar estrofemi nerden buldunuz?
Üzülme diyemicem. Acını yaşa tabiki. Ama her şeyde bir hayır oldugunu bunun bir imtihan oldugunu sakın unutma lütfen. Hikayemiz daha devam ediyor bu gün belki olmadı ama olması yarından daha yakın da olabilir. O yüzden her zaman ümit var demektir. Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun inşallah.Yaptirdim keyfim yok hic ben elendim kızlar Rabbim size nasip eylesin insallah
Negatif çıktı
Yaptirdim keyfim yok hic ben elendim kızlar Rabbim size nasip
Negatif çıktı
Canım senin sonuç ne oldu? İnşallah pozitiftirBen de çok korkmuştum sonuca ama eninde sonunda öğreneceğiz
Ben İzmir de yaşıyorum burda yoktu ispartadan getirttirdimkızlar merhabalar yarın transferim var dua eder misiniz? bir de kızlar estrofemi nerden buldunuz?
Tüm ilaçlara mı zam gelmiş sadece estrofem miEstofermin fiyatı yarından itibaren 100 tl olarak güncellenecekmiş kızlar
Bir kaç güne kadar da , en geç bayramdan sonra , satılmaya başlanacakmış
Bugün eczacı söyledi bize de
Bilmiyorum ki canım , biz estoferm ararken eczacı söyledi , diğer ilaçlarda sıkıntı varmı acaba ? Eğer varsa kesin onlara da zam gelirTüm ilaçlara mı zam gelmiş sadece estrofem mi
Benimde 16 nisanda 5.gün embriyosu transferim oldu. Şu an göğüs agrım bel ve bacaklarımda ağrı var. 6.günde erken gebelik testi yapmıştım negatif göründü. O yüzden çok korkuyorum, böyle bi durum yaşayan var mı acaba. Perşembe test günüm.
Merhaba benim de 16 nisan 3. Gün embriyosu ilk günler kasık ağrısı meme hassasiyeti yaşadım bu aralar adet olacakmışım gibi ince sızı şeklimde kadıklarımda ağrı geliyo gidiyo perşembe benim de test günüm ama sen çok erken test yapmışsın bence canını sıkma moralini yüksek tut ve test gününü bekleBenimde 16 nisanda 5.gün embriyosu transferim oldu. Şu an göğüs agrım bel ve bacaklarımda ağrı var. 6.günde erken gebelik testi yapmıştım negatif göründü. O yüzden çok korkuyorum, böyle bi durum yaşayan var mı acaba. Perşembe test günüm.
Diğer ilaçlarda sıkıntı yok, isteyince hemen veriyorlar. İğneyi devlet karşılamıyor zaten, fiyatı da yüksek. Yine zam gelirse hepimize sıkıntı. Gebelik görene kadar devam et deniyor ama bazıları gebelik sonrası da devam ediliyormuş malesef.Bilmiyorum ki canım , biz estoferm ararken eczacı söyledi , diğer ilaçlarda sıkıntı varmı acaba ? Eğer varsa kesin onlara da zam gelir
Bence gayet güzelSelam,
10 Nisan transfer günüm
18 nisanda ; 53
20 nisanda ; 90
22 nisanda : 155
25 nisan - bugün : 310 çıktı
Kafam karışık? Düşüncelerinizi öğrenebilirmiyim?
Bence gayet güzel![]()
1 hafta sonra keseyi de görürsünüz inşallahSelam,
10 Nisan transfer günüm
18 nisanda ; 53
20 nisanda ; 90
22 nisanda : 155
25 nisan - bugün : 310 çıktı
Kafam karışık? Düşüncelerinizi öğrenebilirmiyim?
Benim de negatif hem de 2 embriyo transfer edilmiştiYaptirdim keyfim yok hic ben elendim kızlar Rabbim size nasip eylesin insallah