- Konu Sahibi babyjanuary
-
Çok teşekkür ederim çok güzel açıklamış siniz yalnız ben bugün gittim rahimde sıvı birikmesi var dedi ve hiçbir ilaç falan vermedi salı günü tekrar gel dedi canım çok sıkıldı neye karar verdi onuda bilmiyorum sağolsun hiçbir açıklama gereği de duyulmadı salı gününe kadar bekliyecem sanırım
Canım sende gariplik yok benim üstüme 4 kez tedavi olanlar 2 ciyi doğuranlar oldu . Ama allah istemeyince bir gram yol alamıyorsun . Bak 1 sene öyle bekledim ilaçlardı almanyada randevulardı vs derken sonra opu oldum haziran ayında ,sonra bi ay dinlendim eylülde transferime 1 hafta kala tsh sorunlarım başladı . Aniden bi indi bi çıktı aylarca 3 haftada bir kan verdim , doktorlar anlamlandırmadı başta ve sonrasında haşimoto tehşisi koyuldu , geçen sene hazirandan berri doktorların onay vermesini bekledim transfer için , ve ben 2 sene sonra daha yeni transfer oldum .İlk baktığında kese gibi görünüyor dedi ama sıvı birikmesine benziyor dedi sadece gebelik testi istedi oda negatif çıkınca salı günü gel dedi ama başka hiçbir test ilaç falan demedi burdakileri okuyunca acaba bende mi bı gariplik var diyorum gerçekten bu süreç dışarıdan göründüğü gibi hiç değilmiş düşünmekten başımın ağrısı geçmiyor çok zor bir süreç rabbim herkesin yardımcısı olsun emeğini boşa cikartmasin
Normal belirtiler bunlar ya regl gorceksin ya da hamilesin ikisi birbirine cok benziyor. Benim dondurulmus transferim olucak pts gunu nasipse. Progestan fitil kullaniyorum sabah aksam dun basladim bugun sut agrim oldu bi baktim süt geldi göğsümden. Ben şok!Gaz sancıları gibi o tarz bişey aynen . vallahi bilmiyorum ben ilaçta kullanmıyorum öyle ağrı sızı yapacak tek sabah bir akşm bir progestan ama hayırlsıı olsun
Benim de doktorum Erol bey memnun musunuz?selamlar canim
hadi insallah bu sefer cok guzel olur. ben izmirde tavmergende yapiyorum canim. sen?
Aa aaNormal belirtiler bunlar ya regl gorceksin ya da hamilesin ikisi birbirine cok benziyor. Benim dondurulmus transferim olucak pts gunu nasipse. Progestan fitil kullaniyorum sabah aksam dun basladim bugun sut agrim oldu bi baktim süt geldi göğsümden. Ben şok!
heyecanlı kimi zaman stresli ama hep bitmeyen umutla bekliyoruzz :)Test gününü bekleyen arkadaşlarım nasılsınız,neler hissediyorsunuz ?
merhaba canım kadıköyde oturuyorum bende..Kızlar estrofem bulamıyorum istanbul Küçükçekmece’de oturuyorum belki 50 tane eczaneyi aradım sordum yok. Bilen varsa yazabilir misiniz hangi Eczanede bulabilirim?
masallaahh canım ınsallah en kısa zamanda yavruna kavusursun,Merhaba bende Şişli memorial hastanesinde olacağım. 8 nisan transfer dediler. 9 yumurta toplanmıştı. Hiçbiri ölmeden ve geride kalmadan 5. Güne ulaştılar. Donduruldu. 9 adet 5. Gün embriyom var. Hepsi çok iyi kalite denmişti 5. Gün embriyolog aradığında. Bakalım nasip
Aynen çok heyecanlıheyecanlı kimi zaman stresli ama hep bitmeyen umutla bekliyoruzz :)
Aynı günde olmuşuz transferiBenim de transfer gününü saymazsak 3. günüm hiç belirti yok beklemek ya da beklememek işte bütün mesele bu
5 ci hün embriyosu mu ?Aynı günde olmuşuz transferi7.günde kan vermeyi düşünüyorum erken yapma denilse de dayanabileceğimi sanmıyorum 12.güne kadar
Aaa beraber bekleyeceğiz demekki 2 embriyo transfer edildi benim önceki transferim de 7. gün çıkmıştı bu defa da test günüm 18 nisan bende sabredemem zaten kendimi her şeye hazırladımAynı günde olmuşuz transferi7.günde kan vermeyi düşünüyorum erken yapma denilse de dayanabileceğimi sanmıyorum 12.güne kadar
4nisanda transfer oldu 16nisanda test günüAynen çok heyecanlıGeçmiyor günler,5inde transferim oldu sanki haftalar olmuş gibi hissediyorum.Sizin test günü ne zaman?
1 tane 5.gün transfer edildi,sizin?5 ci hün embriyosu mu ?
Evet birlikte bekleyeceğiz inşallahAaa beraber bekleyeceğiz demekki 2 embriyo transfer edildi benim önceki transferim de 7. gün çıkmıştı bu defa da test günüm 18 nisan bende sabredemem zaten kendimi her şeye hazırladım
Hayırlısıyla bu defa olur inşallah4nisanda transfer oldu 16nisanda test günü☺☺2.denemem stres yapmamaya çalışıyorum düşünmemeye çalışıyorum
Kesinlikle en ufak boslukta araştırma yapasım geliyo calisiyorumda biraz olsun vakit geciyorHayırlısıyla bu defa olur inşallahİnsan istemese de aklındakileri googlellarken buluyor kendini Puzzle başladım ben,baya bi kafa dağıtıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?