Nisan 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 👶

İlk baktığında kese gibi görünüyor dedi ama sıvı birikmesine benziyor dedi sadece gebelik testi istedi oda negatif çıkınca salı günü gel dedi ama başka hiçbir test ilaç falan demedi burdakileri okuyunca acaba bende mi bı gariplik var diyorum gerçekten bu süreç dışarıdan göründüğü gibi hiç değilmiş düşünmekten başımın ağrısı geçmiyor çok zor bir süreç rabbim herkesin yardımcısı olsun emeğini boşa cikartmasin

Canınızı sıkmayın, yarın direk arayıp detaylı bilgi alın bence beklerken içiniz rahat olsun. Doktorunuz açıklama yapma gereği duymasa da bilmek istediğiniz herşeyi sorun, sizin bedeniniz sizin tedaviniz tabi ki her detaya hakim olacaksınız.

Rahmin transfere en uygun şekilde hazır olması için kişiye özel ekstralar çıkabiliyor malesef. İlk tedavimde transfer hazırlığına başlayacağım diye heyecanla gittiğim gün, beni 3 ay daha bekletecek bir iğne olup dönmüştüm eve

Canım sende gariplik yok benim üstüme 4 kez tedavi olanlar 2 ciyi doğuranlar oldu . Ama allah istemeyince bir gram yol alamıyorsun . Bak 1 sene öyle bekledim ilaçlardı almanyada randevulardı vs derken sonra opu oldum haziran ayında ,sonra bi ay dinlendim eylülde transferime 1 hafta kala tsh sorunlarım başladı . Aniden bi indi bi çıktı aylarca 3 haftada bir kan verdim , doktorlar anlamlandırmadı başta ve sonrasında haşimoto tehşisi koyuldu , geçen sene hazirandan berri doktorların onay vermesini bekledim transfer için , ve ben 2 sene sonra daha yeni transfer oldum .

Bebek zamanını beklermiş , Allah istemedikçe bir adım yol alamıyoruz istediğimiz kadar çırpınalım . Hayırlısı allahtan iyiki şimdi fark etti doktorun transferden sonra olsaydı ya ? Daha fena bi durum . Şanslısın

Gaz sancıları gibi o tarz bişey aynen . vallahi bilmiyorum ben ilaçta kullanmıyorum öyle ağrı sızı yapacak tek sabah bir akşm bir progestan ama hayırlsıı olsun
Normal belirtiler bunlar ya regl gorceksin ya da hamilesin ikisi birbirine cok benziyor. Benim dondurulmus transferim olucak pts gunu nasipse. Progestan fitil kullaniyorum sabah aksam dun basladim bugun sut agrim oldu bi baktim süt geldi göğsümden. Ben şok!

Aa aa hamile olma ihtimaliniz varmı kendiliğinizden aceba hani nolur nolmaz ?

Kızlar estrofem bulamıyorum istanbul Küçükçekmece’de oturuyorum belki 50 tane eczaneyi aradım sordum yok. Bilen varsa yazabilir misiniz hangi Eczanede bulabilirim?
merhaba canım kadıköyde oturuyorum bende..
avrupa yakası kocaeli yalova dahil aramadığım yer kalmadı herkes bu ilacin peşinde diyor eczaneler, depolarda yok deniyor şaka gibi yaa

masallaahh canım ınsallah en kısa zamanda yavruna kavusursun,
memnun musun hastaneden bır de ne kadar tuttu ıslemler ortalama ?

Aynı günde olmuşuz transferi 7.günde kan vermeyi düşünüyorum erken yapma denilse de dayanabileceğimi sanmıyorum 12.güne kadar
Aaa beraber bekleyeceğiz demekki 2 embriyo transfer edildi benim önceki transferim de 7. gün çıkmıştı bu defa da test günüm 18 nisan bende sabredemem zaten kendimi her şeye hazırladım

Aaa beraber bekleyeceğiz demekki 2 embriyo transfer edildi benim önceki transferim de 7. gün çıkmıştı bu defa da test günüm 18 nisan bende sabredemem zaten kendimi her şeye hazırladım
Evet birlikte bekleyeceğiz inşallah Kaçıncı denemeniz acaba? Bir de transfer sonrası ekstra bir şey yapıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…