- 6 Nisan 2022
- 14
- 24
- 3
- 30
- Konu Sahibi babyjanuary
Nasıl geçti sürecin ?İnşallah evlatlarımıza kavuşma müjdesini ramazanda bizlere nasip eder Rabbım. 6 Nisan da transfer olacağım İnşallah 5. Gün embriyosu 3. Denemem olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl geçti sürecin ?İnşallah evlatlarımıza kavuşma müjdesini ramazanda bizlere nasip eder Rabbım. 6 Nisan da transfer olacağım İnşallah 5. Gün embriyosu 3. Denemem olacak
Harfleri kalitesidir .. aa en kaliteli olandır ,bb ,bc,cc gibi farklı farklı kaliteler olabilir .Beşinci gün embriyosumu harfleri nedir birde benim 5aa 5 . Gün
benim de pazartesi oldu transferim.. sürekli olumlu düşünmeye çalışıyorum. çok zor bi süreç gerçekten... benim de 5.gün embriyosu 4aa dedilerSelam kızlar . Benimde pazartesi günü transferim gerçekleşti 2 adet 3 gün embriyosu (hatcing) yapıldı Ve transfer oldum . Naturel siklus yaptık . Ancak sabah bir akşam bir olmak üzere progestan fitil verdiler .
Bugün 2 ci günü transferin heycan var korku var merak var . Bende transfer sonrası acayip karın ağrısı olmaya başladı özlellikle sabahları alt karın bölgemde . Ama kasıklarda vs değil bildiğimiz komple alt karın bölgesinde sanki gaz sancısı gibi mi ( ben adet olmaya yakın veya tam olacağım gün bu ağrıları yaşar bi kaç saat sonra adet olurdum ) sancılar sonra başlardı ona benziyor bu karın ağrım . İkinci transferim ilki türkiyede oldum 6 cı gün 5 bc embriyosu tutunamadı mağlesef . Sizler nasılsınız?
Yaa hayırlı olsun sizin test gününüz benden önce önce sizinkini öğreneceğiz ozaman . Kaliteside iyi gerisi takdir ilahi . Dondurulmuşmuydu ? O korkular vesveseler hep oluyor mağlesef bitmek bilmiyor bendede var . Nekadar takmayacağım vs desemde sürekli kafama bişeyler takıyorum . Belirti arıyorum , 2 gün ne belirtisi olabilirse normaldir . İlk transfermi sizin ?benim de pazartesi oldu transferim.. sürekli olumlu düşünmeye çalışıyorum. çok zor bi süreç gerçekten... benim de 5.gün embriyosu 4aa dediler
Aminn inşallah hepimiz pozitifi görürürüz sağlıkla taze transfer oldu dondurulmuş değildi zaten başka da kalmadı dondurmak için ilk tüp bebek tedavim ilk transferimYaa hayırlı olsun sizin test gününüz benden önce önce sizinkini öğreneceğiz ozaman . Kaliteside iyi gerisi takdir ilahi . Dondurulmuşmuydu ? O korkular vesveseler hep oluyor mağlesef bitmek bilmiyor bendede var . Nekadar takmayacağım vs desemde sürekli kafama bişeyler takıyorum . Belirti arıyorum , 2 gün ne belirtisi olabilirse normaldir . İlk transfermi sizin ?
Herkese Merhaba,
37 yasindayim. 5 yildir cocuk sahibi olmaya calisiyorum. gectigimiz ocak ayinda ilk embriyo transferimi yaptim fakat maalesef sonuc olumsuz oldu. Progesteron degerim fazla cikmisti. 3 adet daha dondurulmus 3. gun embriyom var. ilk ultrasonum ve kan testim yapildi, ostrojen hapina basladim. Nisan ayinda ikinci transferim gerceklesek insallah.
Cok heyecanliyim. Nisan ayinda transfer yapacak arkadaslarla bu sureci birlikte gecirelim isterim. Sizlerin hikayelerinizi de bekliyorum. Hepimiz icin en hayirlisi olsun.
Hayırlısı allahtan diyip beklemek lazım . Çok fazla stres ve vesveseye kapılmadan . İnşallah güzel haberlerimizi bir birimize vermek nasip olur . Nerede yaptırdınız doktorunuz kimAminn inşallah hepimiz pozitifi görürürüz sağlıkla taze transfer oldu dondurulmuş değildi zaten başka da kalmadı dondurmak için ilk tüp bebek tedavim ilk transferim
O ağrılar için daha erken bence canım ayın dördündemi transfer oldunSelam kızlar . Benimde pazartesi günü transferim gerçekleşti 2 adet 3 gün embriyosu (hatcing) yapıldı Ve transfer oldum . Naturel siklus yaptık . Ancak sabah bir akşam bir olmak üzere progestan fitil verdiler .
Bugün 2 ci günü transferin heycan var korku var merak var . Bende transfer sonrası acayip karın ağrısı olmaya başladı özlellikle sabahları alt karın bölgemde . Ama kasıklarda vs değil bildiğimiz komple alt karın bölgesinde sanki gaz sancısı gibi mi ( ben adet olmaya yakın veya tam olacağım gün bu ağrıları yaşar bi kaç saat sonra adet olurdum ) sancılar sonra başlardı ona benziyor bu karın ağrım . İkinci transferim ilki türkiyede oldum 6 cı gün 5 bc embriyosu tutunamadı mağlesef . Sizler nasılsınız?
bu arada biz aynı gün transfer olmuşuz haberlerimiz aynı zamana denk gelecek :)) bahçecideyim ebru hocada sizin doktorunuz kimHayırlısı allahtan diyip beklemek lazım . Çok fazla stres ve vesveseye kapılmadan . İnşallah güzel haberlerimizi bir birimize vermek nasip olur . Nerede yaptırdınız doktorunuz kim
Ağrılar için erken olduğunu biliyorum canım zaten ağrıları bir belirti olarak almıyorumonu dile getirmek istedim ama neden oluyor onuda anlamadım . Hani belki olan varsa yardımcı olur belki diye . Evet ayın 4 de 3 gün embriyoları transfer oldum . Yani belirti olması asla mümkün değil .O ağrılar için daha erken bence canım ayın dördündemi transfer oldun
Evet aynı gün fakat benimki 3 gün sizinkisi 5 gün . İlk tedavimi bahçecide oldum ebru hocada transferimde doktorumun yanında bulunan bir doktordu tanıyorum kendisinide . Birşey soracağım kaç yumurta toplanıldı kaçı döllendi kaçı 5 ci güne ulaştı ?bu arada biz aynı gün transfer olmuşuz haberlerimiz aynı zamana denk gelecek :)) bahçecideyim ebru hocada sizin doktorunuz kim
Sizinkisidemi alt karın ağrısı ?Benimde aşırı ağrım var karın ağrım birde ayaklarım buz kesiyor
Evet alt karın ağrısı yaşıyorum şiddetliSizinkisidemi alt karın ağrısı ?
Gaz sancıları gibi o tarz bişey aynen . vallahi bilmiyorum ben ilaçta kullanmıyorum öyle ağrı sızı yapacak tek sabah bir akşm bir progestan ama hayırlsıı olsunEvet alt karın ağrısı yaşıyorum şiddetli
Kaçıncı hün embriyosu canım ?Merhaba bende inşallah bu ay transfer olacağım adetin ikinci günü gel dediler yarın dediler ama içimde garip bir korku var nasıl olacak yada neler olacak bilmiyorum ilk tedavim dondulmus 6 embriyom var ikisini koyacağız dediler başından geçen arkadaşlar bu süreci anlatabilir misiniz