- Konu Sahibi babyjanuary
-
İnşallah olumlu sonuç alırsınız. Evlat sahibi olmak yolunda yaşadığınız sıkıntıları zorlukları çarçabuk unutur , bebeğinizi sağlıkla büyütürsünüz.İnşallah evlatlarımıza kavuşma müjdesini ramazanda bizlere nasip eder Rabbım. 6 Nisan da transfer olacağım İnşallah 5. Gün embriyosu 3. Denemem olacak
Tedaviniz hayırlı olsun bende orada tedavi oluyorum benim iki arkadaşımda orada bebeklerine kavuştu birisi ikinci tüp bebegini bile yaptı bir oğlu bir kızı var şuan onlar çok memnundu tavsiye üzerine geldim bende yücel hocada hüsamettin hocada işinde iyiler benim yumurta sayım az iki kez yumurta toplama yapıldi henüz emriyo elde edemedik bu ay tekrar denicem .ben İstanbul Brüksel tüp merkezinde başladım burası hakkında bilgisi olan var mı acaba ya da varsa giden yakınlarınız ?
Pgt den sağlıklı dönmüş olması çok güzel gerçekten, 3ab transferi olacağız ikimizde 6 nisanda inşallah ikimizde pozitif sonuç alırız, nerde tedavi görüyorsunuz ben İzmit konak hastanesiİnşallah olumlu sonuç alırsınız. Evlat sahibi olmak yolunda yaşadığınız sıkıntıları zorlukları çarçabuk unutur , bebeğinizi sağlıkla büyütürsünüz.
Size yazmak istedim çünkü embriyo kalitemiz benzer ve ben de 6 nisan da transfer olacağım. Hep hakkımda hayırlısını diliyorum
39 yaş, haşimatom var.
3 embriyo içinde genetik pgt testinden dönmüş tek sağlıklı 6. Gün 3ab embriyosu.
Transferden önce bağışıklık sistemini düşürücü serum verecekler.
Tek dileğim çözülürken bozulmadan bana tutunması.
Sizede gönülden bol şans ve hayırlısını diliyorum.
Ben 29 yaşındayım problem erkek infertilitesiİnşallah olumlu sonuç alırsınız. Evlat sahibi olmak yolunda yaşadığınız sıkıntıları zorlukları çarçabuk unutur , bebeğinizi sağlıkla büyütürsünüz.
Size yazmak istedim çünkü embriyo kalitemiz benzer ve ben de 6 nisan da transfer olacağım. Hep hakkımda hayırlısını diliyorum
39 yaş, haşimatom var.
3 embriyo içinde genetik pgt testinden dönmüş tek sağlıklı 6. Gün 3ab embriyosu.
Transferden önce bağışıklık sistemini düşürücü serum verecekler.
Tek dileğim çözülürken bozulmadan bana tutunması.
Sizede gönülden bol şans ve hayırlısını diliyorum.
Bht clinic istanbul da tedavi görüyorum.Pgt den sağlıklı dönmüş olması çok güzel gerçekten, 3ab transferi olacağız ikimizde 6 nisanda inşallah ikimizde pozitif sonuç alırız, nerde tedavi görüyorsunuz ben İzmit konak hastanesi
Sağolun inşallahTedaviniz hayırlı olsun bende orada tedavi oluyorum benim iki arkadaşımda orada bebeklerine kavuştu birisi ikinci tüp bebegini bile yaptı bir oğlu bir kızı var şuan onlar çok memnundu tavsiye üzerine geldim bende yücel hocada hüsamettin hocada işinde iyiler benim yumurta sayım az iki kez yumurta toplama yapıldi henüz emriyo elde edemedik bu ay tekrar denicem .
Nasip kesinlikle pgt li olması bence şansını arttırıyor bence sonuçta sağlıklı bir embriyo, benim 4aa vardı 7. Haftada düşük oldu meselaBht clinic istanbul da tedavi görüyorum.
Bizim neden olmadığı konusunda bir açıklama yok. Sadece yaşım problem. Belki sağlıklı yumurtam azalmıştır. Eşimde bir problem yok.
Açıklanamayan kısırlık.
6. Gün de 3ab olarak dondurdular. 5. Günde blastokist olmamıştı.
Gelişimi biraz yavaş doktor %40 şans verdi. Ama kısmet.
Pgtli embriyolar da düşüyor benim 1 pgtli embriyom 6 haftalik düştü 1 pgtli embriyom transferin 5.gunu regl ile sonuçlandı insanın nasibinde ne varsa o oluyor ins Rabbim gönlünüze göre versinNasip kesinlikle pgt li olması bence şansını arttırıyor bence sonuçta sağlıklı bir embriyo, benim 4aa vardı 7. Haftada düşük oldu mesela
Nasip kesinlikle pgt li olması bence şansını arttırıyor bence sonuçta sağlıklı bir embriyo, benim 4aa vardı 7. Haftada düşük oldu mesela
Canım benimde aynı oldu düştü şimdi Pgtisiz 5aa koydular bakalım ne olacakPgtli embriyolar da düşüyor benim 1 pgtli embriyom 6 haftalik düştü 1 pgtli embriyom transferin 5.gunu regl ile sonuçlandı insanın nasibinde ne varsa o oluyor ins Rabbim gönlünüze göre versin
Çok fazla ilacım var,Haklısınız bende olumlu düşünmeye çalışıyorum. İnşallah bütün isteyenlerin emekleri boşa çıkmaz. İlaç olarak neler kullanıyorsunuz acaba transferi beklerken ?
Benimde ;Çok fazla ilacım var,
östrojen 4 tab 2 sabah 2 aksma
progesteron vajinal kap sabah akşam
Progestan iğne
Oksapar
Coraspin
Dekont
Folik asit
Prograf 2 mg sabah akşam
Memorialde misin?Canım benimde aynı oldu düştü şimdi Pgtisiz 5aa koydular bakalım ne olacak
Evet Yücel hoca doktorum cnmMemorialde misin?
Benimxe doktorum oyduEvet Yücel hoca doktorum cnm
Benim doktorum da oEvet Yücel hoca doktorum cnm
Kesinlikle normaldir benim de midem yanıyor, ilaçlardanBenimde ;
Estrofem günde 3 kere 2 şer tablet
Duphaston sabah akşam 1 er
Lutinus sabah akşam 1 er
Predinol sabah akşam yarım yarım
Corasprin var bir de.
Biraz ilaçlar midemi bulandırıyor ama bu kadar ilaca normal diye düşünüyorum.
Çok fazla ilacım var,
östrojen 4 tab 2 sabah 2 aksma
progesteron vajinal kap sabah akşam
Progestan iğne
Oksapar
Coraspin
Dekont
Folik asit
Prograf 2 mg sabah akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?