Senin kese ne zaman görüldü canımEven canim bende dun korktum siddetli oldu ama gecti hemen normal mis diyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin kese ne zaman görüldü canımEven canim bende dun korktum siddetli oldu ama gecti hemen normal mis diyorlar
Bence bekle biraz daha canım çünkü 2 ay önce bende de böyle çizgi çıkmıştı kan verdim negatif çıkmıştıMerhaba, 23 Yaşındayım ve geçen ay düşük yaptım. Şu an 26. günümdeyim ve açık kahverengi kayıplarim var ama çok az. Yani bir pedi bile kirletmiyor. Bu sabah test yaptım ve testim hafif pozitif çıktı ama dijital testi ile negatif... Size beklemeli miyim?
Evet haklisin beklicem adet gunumu bakalim hayirlisiBence bekle biraz daha canım çünkü 2 ay önce bende de böyle çizgi çıkmıştı kan verdim negatif çıkmıştı
Kaç gün var adetineEvet haklisin beklicem adet gunumu bakalim hayirlisi
4 gun varKaç gün var adetine
Vajinal ultrasonla goruldu 2 hafta sonra kalp atisi icin gidecegizSenin kese ne zaman görüldü canım
Hahahaha çok iyiEşimde öyle diyor biraz gayret olunca salıcam seni diye
İnşallah bu aşk hayırlı şeyler getirirAska geldık işte uzun lafın kısası
O çok büyük engel canım İnşallah bir an önce düşer de hamile kalırsınteşekkür ederim canım. evet bi ara 42 idi benim, dostinex kullandım, sonra da kafama göre bıraktım 2-3 aydır içmiyorum. yine 42 olmuş. sonuçlarımı gönderdim doktoruma, muhtemelen ona tedavi verecek
İnşallah inşallah Ama önce duygular tabii ki unutmayalım çocuk için değil Duygu içinValla hemde nasıl eşim artık bıktı bıkacak bir an önce hamile kalsam da ikimizde rahatlasak
Ay insİnşallah bu aşk hayırlı şeyler getirir
Hayırlı olsun topiğimiz, bat 18 nisan benide ekler misin
Yeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyle Nisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
Duyguyu diğeri geçiyor bu sürecte:) hele ki uzundur deneyince:)İnşallah inşallah Ama önce duygular tabii ki unutmayalım çocuk için değil Duygu için
Uzundur deneyince al bendende o kadar:)al benden de o kadar.. :):):)
Normal ultrasonda görülmedi mi bende gittim normal ultrason da minnacık görüyorum ama sana bişey gösterecek bişey yok dedi çok erken gelmişsin dedi. Normal ultrason da hemen gözükmez mi bebekBugun gorduk canim
Vajinal ultrasonla goruldu 2 hafta sonra kalp atisi icin gidecegiz
İstersen yarın sabah bi tekrar test yap canım az kalmış bata4 gun var
Tam olarak öyle vallaDuyguyu diğeri geçiyor bu sürecte:) hele ki uzundur deneyince:)
Sorma ya, kaç aydır deniyorsun? Benim.1,5 yıla yakın, bunca zamanda duygu muydu kalmıyor:)Tam olarak öyle valla
5te kese 6 da kalp atışı duyuluyor ama azıcık göbüş varsa 1 haft kaydırNormal ultrasonda görülmedi mi bende gittim normal ultrason da minnacık görüyorum ama sana bişey gösterecek bişey yok dedi çok erken gelmişsin dedi. Normal ultrason da hemen gözükmez mi bebek