Aynen akıntı benimde kesilmedi bi türlü bu ay. Bakalım nasibimizde ne varsa o olurBenim bide yumurtlamadan beri aşırı akıntım var beyaz kremsi. göğüslerimde adet öncesi hep şişer ağrır aşırı olmadığı müddetçe onu belirtiden saymıyorum pek. Bi yanımda adet olcam korkusu var ağır basan bi yanımda hem rahim filmi çektirdim bu ay hemde progesteron değerim iyi çıktı o yüzden bi umut diyorum bu ay çok karmakarışığım
Selam, o kadar aynı durumdayız ki anlatamam. Bende bu ay Rahim filmi çekildim. Rahim filmi sonrası gebelik daha kolay oluyormuş yorumları çok umutlandırdı. Yumurtlama takibini sadece uygulamadan yaptım. Bakalım ne olacak. İnşallah Allah isteyen herkese ve bizlere hayırlısıyla kolaylaştırarak versin.Benim bide yumurtlamadan beri aşırı akıntım var beyaz kremsi. göğüslerimde adet öncesi hep şişer ağrır aşırı olmadığı müddetçe onu belirtiden saymıyorum pek. Bi yanımda adet olcam korkusu var ağır basan bi yanımda hem rahim filmi çektirdim bu ay hemde progesteron değerim iyi çıktı o yüzden bi umut diyorum bu ay çok karmakarışığım
Öyle canım hayırlısı olsun hakkımızdaAynen akıntı benimde kesilmedi bi türlü bu ay. Bakalım nasibimizde ne varsa o olur
Ben ovülasyon testiyle takip ettim, yumurtlamayı 2 gün çatlamayı 1 gün değerlendirdim progesteronuda 20. Gün verdim 27 çıktı çok ümitliyim bu ay ama yinede nasipSelam, o kadar aynı durumdayız ki anlatamam. Bende bu ay Rahim filmi çekildim. Rahim filmi sonrası gebelik daha kolay oluyormuş yorumları çok umutlandırdı. Yumurtlama takibini sadece uygulamadan yaptım. Bakalım ne olacak. İnşallah Allah isteyen herkese ve bizlere hayırlısıyla kolaylaştırarak versin.Amin
Valla sabredebilmene çok sevindim ben hiç sabredemiyorum ya şimdiden gün saymaya başladım bilePazar günü kaset test yapmayı düşünüyorum ya erken testlerede çok güvenmiyorum genelde erkende çıkıyosa kasettede çıkıyo silikte olsa o yüzden biraz daha beklicem
Ay hadi inşallahBen ovülasyon testiyle takip ettim, yumurtlamayı 2 gün çatlamayı 1 gün değerlendirdim progesteronuda 20. Gün verdim 27 çıktı çok ümitliyim bu ay ama yinede nasip
Sabrediyorum ama bide bana sor nasıl aklımdan çıkmıyo hiçValla sabredebilmene çok sevindim ben hiç sabredemiyorum ya şimdiden gün saymaya başladım bile
Benimde öyle oluyordu varya 3 4 gündür ama hiç beklentim yokKuzum bebiş yoksa zaten 5 gün sonra regl olurum beklememe gerek kalmazkasık batmalarım alt karın ağrım var ara ara gelen bide bel ağrım var biraz
Hepimiz için inşallahBenimde öyle oluyordu varya 3 4 gündür ama hiç beklentim yokinşallah Rabbim gönlüne göre verir gülüm
İnşallah hamişsindir canımBenimde 6 gün var bata adet olacak gibi ağrılarım vardı sağ kasıkta bugün geçti ama göğüslerim hassaslaştı geceden beri . Normalde hiç öyle olmaz. Bir umut bekliyorum
Senin Rahim filmi sonucun nasıl çıktı cnm?İnşallah
Sağ tüpüm tıkalıydı soldanda yavaş geçiyodu ikiside tamamen açıldı. Senin?Senin Rahim filmi sonucun nasıl çıktı cnm?
Benim Rahim filmi çektirdiğim yer bir problem olmadığını söyledi. Yarın doktoruma götürücem bakalım o ne diyecek?Sağ tüpüm tıkalıydı soldanda yavaş geçiyodu ikiside tamamen açıldı. Senin?
Ben yapamıyorum ya geçen ay yumurtlamanın 9. Gününden itibaren test yapamaya başlamıştımSabrediyorum ama bide bana sor nasıl aklımdan çıkmıyo hiç
Çok iyi. Bende problem olmadığını düşünüyodum ama enfeksiyon tıkadı heraldeBenim Rahim filmi çektirdiğim yer bir problem olmadığını söyledi. Yarın doktoruma götürücem bakalım o ne diyecek?
Hemen kötü düşünme belki gelmez yaKızlar benim başım ve karnım ağrımaya başladı sanırım geliyor kırmızılar bu ayı da boş geçtik nasip Bir dahaki aya İnşallah Mayıs topiğinde görüşürüz
Bu ay ne zaman başlıyosunBen yapamıyorum ya geçen ay yumurtlamanın 9. Gününden itibaren test yapamaya başlamıştım
Telegramda KadınlarKulübü diye kanal açtım kızlar hamile kalmaya çalışanlar ve hamileler gelebilir telefon numaramız görünmüyor sanırımBu uğurda her yol mübah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?