- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
Kuzum ikinci kez yumurtlama olmuş büyük ihtimal değerlendirin bu süreçte test yapmaya devam et koyuluk devam ederse kanda gebelik testi yaptırırsın
Allah sabır versin canım bu ay son olur inşallah bende 3 yıldır bekliyorumAyy amin 10 aydir bekliyoruz
Hayırlısı olsun inşallah..İyi geceler kızlar kan sonucum negatif çıktı
Paylaşırım canım Allah sağ salim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimizeAllah sabır versin canım bu ay son olur inşallah bende 3 yıldır bekliyorumher gün testlerini bizimle de paylaş mutlaka
Bugün bir de çok güzel bir rüya gördüm bir mavi bir de pembe battaniye örüyorum sabah kalktım ovulasyon testi yaptım şok oldumAllah sabır versin canım bu ay son olur inşallah bende 3 yıldır bekliyorumher gün testlerini bizimle de paylaş mutlaka
Canım ben elendim adet oldumYeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyleNisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
Ne güzel hayırlara vesile olsun inşallahBugün bir de çok güzel bir rüya gördüm bir mavi bir de pembe battaniye örüyorum sabah kalktım ovulasyon testi yaptım şok oldum
Ben gördüm canım.. kan testi ver benceKızlar merhaba 6 gün var adetime test yaptım bakar mısınız ilk 3 dk ince bir çizgi çıktı
Vardır bı hayır kuzum geciktiriyorsa güzelleştiriyordur üzülme sakın
Hiç üzülme canım önümüzde ki ay güzel haberler alırsın inşallah
Hayırlısı olsun inşallah..
Bence de var gibi bi kan testi verin benceKızlar merhaba 6 gün var adetime test yaptım bakar mısınız ilk 3 dk ince bir çizgi çıktı
Öyle düşünme canım. Ben de kızıma ilk seferde hamile kalmıştım. Ama bu sefer 2. ayım olmadı daha. Stres hormonları bile etkiliyor. En hayırlı zamanda sağlıkla kucağına alacağın zamanda gelsin yanına.Teşekkür ederim kızlar. İnşallah kürtaj sırasında bi sıkıntı olmamıştır. Normalde ilk denemede hamile kalmıştım çünkü.
İnşallah canım benim iyi düşün iyi olsunTeşekkür ederim kızlar. İnşallah kürtaj sırasında bi sıkıntı olmamıştır. Normalde ilk denemede hamile kalmıştım çünkü.
Amin inşallah sağlıklı olsundaÖyle düşünme canım. Ben de kızıma ilk seferde hamile kalmıştım. Ama bu sefer 2. ayım olmadı daha. Stres hormonları bile etkiliyor. En hayırlı zamanda sağlıkla kucağına alacağın zamanda gelsin yanına.
Kız aynısını bu ay bende yaşadım 2 kez pik gördüm aynı senin gibi bakalım hayırlısı degerlendirKızlar çok değişik birşey oldu bugün yumurtlama geçen hafta gördüm ve bugün yine pik ben anlamadım bana bı yardım edin yaaşimdi mi pik yoksa ben 2 kere felan mi yumurtladimm Eki Görüntüle 3037603
Sanki yine yumurtlamışsın gibi ya çünkü silikken birden bire koyulaşmışKızlar çok değişik birşey oldu bugün yumurtlama geçen hafta gördüm ve bugün yine pik ben anlamadım bana bı yardım edin yaaşimdi mi pik yoksa ben 2 kere felan mi yumurtladimm Eki Görüntüle 3037603
Yaa hadi hayırlısı bakalım sende haber et gebelik olursa.. bat ne zamandi seninKız aynısını bu ay bende yaşadım 2 kez pik gördüm aynı senin gibi bakalım hayırlısı degerlendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?