- 15 Nisan 2021
- 2.585
- 1.272
Ne kadardır deniyordun sen canımİnsan ister istemez üzülüyor bütün umutlar çöp.denicem canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadardır deniyordun sen canımİnsan ister istemez üzülüyor bütün umutlar çöp.denicem canım
Aynen yaa insan biseylerin mücadelesini veriyo ama sonuç alamamak çok üzücüSağlık olsun canım biliyorum çok zor ama yine de üzülmemeye çalış önümüzde ki ay olacak inşallah
Sana yazdiktan sonra az islere bakayim.dedim.karnim.kasigim.gogus ucum agrilar sizilar hadi bakalim Insallah ya .Ama icimdr guzel bir his var onu kaybetmek istemiyorum.Umarim.rabbim.dileyen herkese nasip eder.Hepimiz bu ay gebe kaliriz insallahAyyyy inşallah hamilesindir kuzum sonuçta ilkinde de böyle olmuş anlarsın zaten bu dediklerinde belirti gibi duruyor yinede ümitlenmeyelim de bekleyelim inşallah öyledir
Ayy olabilir kuzum daha çok yenidir büyük ihtimalle çatlatma iğnesi konusunda bir fikrim yok ama yarın tekrardan kan ver istersen yada erken gebelik testi yap bir an önce
Ayyy bilmiyorum kafam karıştı öğleden sonra gidip doktorumla konuşayım bakayımAyy olabilir kuzum daha çok yenidir büyük ihtimalle çatlatma iğnesi konusunda bir fikrim yok ama yarın tekrardan kan ver istersen yada erken gebelik testi yap bir an önce
Cuma verdim ilk kan 50 idi pazartesi 241 di bu cuma doktora gidecegim ultrason ilr bakacağızBende tebrik ederim bir daha ne zaman kan verdin canım ben cuma vereyim diyorum bir de ultrasona gittin mi hemen öğrendikten sonra gebeliğini :)
Aynen öyle canım 3 yıl oldu benimde her ay aynı umutAynen yaa insan biseylerin mücadelesini veriyo ama sonuç alamamak çok üzücü
Merhaba canım çatlatma iğnesi betayı yükseltiyor normalde 13. Günden sonra tahlil vermek gerekiyor ama inşallah gebeliktir.Kızlar merhaba bugün çatlatma iğnemin 6. günü dün rahatsız olduğum için hastaneye gittim ama ilaç falan kullanmak istemediğim içinde test yaptırdım 28.69 çıkmış ben hala iğnenin etkisidir dedim ama olabilir mi size de bi danışmak istedim
Sonuç ne zaman çıkar acaba10. Gün kızlar sabah dayanamadım kan verdim
İnşAllah hakkımızda hayırlısı olsun inşAllahMerhaba canım çatlatma iğnesi betayı yükseltiyor normalde 13. Günden sonra tahlil vermek gerekiyor ama inşallah gebeliktir.
Sonuccccc çıktı mi10. Gün kızlar sabah dayanamadım kan verdim
Yavrum senin yumurtan yeni catlamadi mi testte yeni gördük hemen niye kan verdin catlamanin üzerinden 14 gün geçmesi lazım şimdi çıkmaz ki boş yere üzülmeYok kız yanılmışım yine
Sonuç ne zaman çıkar acaba
Sonuccccc çıktı mi
İnşallah güzel haberler alırız dua edicemValla aile hekimliğinde verdim akşam çıkar geneldeee Ay dua edinn çok umutsuzum geçen ayda kimyasal geçirdim
Ne kadardır deniyordun se
Kız eşim izin almıştı bende gidip verdim yine umutlar diger aya kaldıYavrum senin yumurtan yeni catlamadi mi testte yeni gördük hemen niye kan verdin catlamanin üzerinden 14 gün geçmesi lazım şimdi çıkmaz ki boş yere üzülme
Biz 1 yıldır kendi çapımızda ugrasiyoruz 6 aydır hastaneye gidiyorumAynen öyle canım 3 yıl oldu benimde her ay aynı umut
Merhaba benimde iğne gününü sayarsam 6. günüm cumartesi ve pazar bende rahatsız oldum biraz pazartesi ve salı hiçbirseyim yoktu bugün yine biraz kasığımda ve belimde ağrı var hafif. 10 güne kadar iğne etkisi olur diyorlar ama bende bilmiyorumKızlar merhaba bugün çatlatma iğnemin 6. günü dün rahatsız olduğum için hastaneye gittim ama ilaç falan kullanmak istemediğim içinde test yaptırdım 28.69 çıkmış ben hala iğnenin etkisidir dedim ama olabilir mi size de bi danışmak istedim
6 aydır hastaneye gidip geliyorum 2 çatlatma iğnesi denedim bu ay kendim ovulasyon filan yine olmadıNe kadardır deniyordun sen canım
Aynen öyle yapiyim ben tatlım işe yarar belkiNeslihira2014 kuzum ovulasyon testinde pazartesi catlamayi görmüşsün 3 ncü günü testte bebek felan çıkmaz. Pazartesiden itibaren 14 ekliceksin o zaman kan vericeksin bozma moralini hatta çalışmalara devam edin bugün ve cuma günü için