- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.879
- 33
Geğire geğire geziyordum hamilelikte o şişlik 20. haftaya kadar seninle.Folik asit al canim doktor bana ic kesinljkle dedi. Iyiyim sadece kasik agrilarin oluyor birde sis hissediylrum kendimi ve midem kaziniyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geğire geğire geziyordum hamilelikte o şişlik 20. haftaya kadar seninle.Folik asit al canim doktor bana ic kesinljkle dedi. Iyiyim sadece kasik agrilarin oluyor birde sis hissediylrum kendimi ve midem kaziniyor
Saglikli olsundaaaaGeğire geğire geziyordum hamilelikte o şişlik 20. haftaya kadar seninle.
Bende çatlatma iğnesinden sonra ki iki gün yoğun şeffaf akıntı olmuştudüzenli çok şükür birde şunu sorayım çok sorun sordum ama şeffaf uzayan akıntı yumurtlamada mı çatlamada mı oluyor acaba beyaz akıntı yumurtlama habercisi olabilirmi
İnşallah canım ya ne güzel söyledin Rabb'im isteyen herkese tez zamanda nasip eylesinSana yazdiktan sonra az islere bakayim.dedim.karnim.kasigim.gogus ucum agrilar sizilar hadi bakalim Insallah ya .Ama icimdr guzel bir his var onu kaybetmek istemiyorum.Umarim.rabbim.dileyen herkese nasip eder.Hepimiz bu ay gebe kaliriz insallah
Ne yazdı canımKızlar doktordan çıktım bende normalde 8. Gün yumurtalarım 11 di çok güzeldi doktor suan baktı gelişmemiş 13 de kalmısım en az 18-19 bekliyordum dedi doğal olarak bu ay yumurtlama günündeyim normalde ama sanırım geç çatlama olucak bitkisel bir ilaç yazdı yumurtalar gelişssin diye pazartesi tekrar cagırdı cok stres yapıyorsun dedi biraz morelim bozuldu ya
Benimde 1.5 sene oldu canım daha yolun başındayız senelerce isteyen var vardır olanda bir hayır6 aydır hastaneye gidip geliyorum 2 çatlatma iğnesi denedim bu ay kendim ovulasyon filan yine olmadı
Aynen tekrardan kan ver olmadıAyyy bilmiyorum kafam karıştı öğleden sonra gidip doktorumla konuşayım bakayım
Aynen kuzum yaa uzulmeye gerek yok ama insan ister istemez kafaya takiyorBenimde 1.5 sene oldu canım daha yolun başındayız senelerce isteyen var vardır olanda bir hayır
Bende öyleydim herkesin oluyo benim niye olmuyo diyodum geçen bişeye denk geldim içim rahatladı diyoki çocuğun olması nasiptir ama olmaması da nasiptir Rabbim e güçlük yokki o bizim için hayırlı olanı daha iyi bilir oyüzden sen gayret et gerisi Rabbime kalmışAynen kuzum yaa uzulmeye gerek yok ama insan ister istemez kafaya takiyor
Bende öyleydim herkesin oluyo benim niye olmuyo diyodum geçen bişeye denk geldim içim rahatladı diyoki çocuğun olması nasiptir ama olmaması da nasiptir Rabbim e güçlük yokki o bizim için hayırlı olanı daha iyi bilir oyüzden sen gayret et gerisi Rabbime kalmış
Yaaa Rabbim sana en güzel duyguları yaşatsın inşallah olurKızlar bunu size yazmak istedim. 17 nisan kızımın doğum günü. BAT 12 Nisan. Eğer denk gelirse kızımın doğduğu gün bebeğimin kesesini görebilirim. İçime hem bir kıpırtı var hem garip bir burukluk. :) 27 Nisan da vefat ettiği gün eğer olursa yüksek ihtimal o gün de kalp atışını duyarım. :)
Hayırlısını istemekten baska çare yok bugün olmazsa yarın olur olmazsada bi sebebi vardır vakti zamani vardırBende öyleydim herkesin oluyo benim niye olmuyo diyodum geçen bişeye denk geldim içim rahatladı diyoki çocuğun olması nasiptir ama olmaması da nasiptir Rabbim e güçlük yokki o bizim için hayırlı olanı daha iyi bilir oyüzden sen gayret et gerisi Rabbime kalmış
Ne yazdı canım
Pholicaps yumurtaları geliştiriyormus bitkiselmiş canım kullan dedi heralde bu ay geç çatlama görücem ben normalde yumurtlamadayım ama gelişme asamasında halaNe yazdı canım
Geç çatlıcak iştw bu ay bakalım hayırlısı stres yapıyorsun diyor stres yumurtaları cok etkiliyormuş canımMoralini bozucak bişey yok sonuçta yumurtan gelişiyor biraz geç gelisicek o kadar bu süreci değerlendirin yumurtlamanin öncesi çok önemli
Stres yapma kuzum sende, yumurtan var gelişiyor mu gelişiyor, çatlıyor mu çatlıyor niye üzülüp kendini strese sokuyorsun sürecin sağlıklı ilerliyor sen keyfine bak, kendini rahatlatki bebeğine biran önce kavusabilesin sonra demesin anne ben gelicektim senin stresin yüzünden gelemedim diyeGeç çatlıcak iştw bu ay bakalım hayırlısı stres yapıyorsun diyor stres yumurtaları cok etkiliyormuş canım
Aynen öyle kuzumHayırlısını istemekten baska çare yok bugün olmazsa yarın olur olmazsada bi sebebi vardır vakti zamani vardır
o zaman çatlama gibi düşünülebilir anladımBende çatlatma iğnesinden sonra ki iki gün yoğun şeffaf akıntı olmuştu
Yani sanırım öyledir bende normalde akıntı olurdu ama dediğiniz gibi şeffaf olmazdı ve su gibiydi böyle de olmazdı iğnenin etkisidir diye düşünüyorum. Yeter ki iyiye işaret olsunda önemli degilo zaman çatlama gibi düşünülebilir anladım