- 15 Nisan 2021
- 2.585
- 1.272
Yok olmaz ama akşam 8 e kadar yapmış olun diyorlar unutma sıvı almamış olacaksın 1.5 2 saat öncesine:)Tamam canım iş çıkışına artık 4 gibi yapsam geç olmaz sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok olmaz ama akşam 8 e kadar yapmış olun diyorlar unutma sıvı almamış olacaksın 1.5 2 saat öncesine:)Tamam canım iş çıkışına artık 4 gibi yapsam geç olmaz sanırım
Kuzum bata az kalmıs istersen erken gebelik testiyle baktır gerçi yumurtlamadan 14 gün sonra bakın diyorlar ama yinede sen bilirsinKizlar ne alemdesiniz .Benim.yumurtlama 23 martti .O gun kasigima kramp girdi.sonrasında ara ara agrilarim oldu igne batmalari gibi de oldu.Gogsum agrir geçerdi o da cok olmasa da agriyor.Dun dusarda isim vardi bir geldim afedersiniz sarimsi akintim olmus.Bat 5 nisan ve normalde kuru olurum nu aralar. umarim hamileliktendir.Kendimi cok dinlememek.istiyorum ama cok da olsun istiyorum.Umarim hepimiz icin hayirlisiyla istegimiz olur.
Kuzum nerelerdesin var mı hayırlı bir haber?7 gun var daha varsa çıkarmı sence
Yapmayi cok istiyorum ama beklicem sanırım.En azindan belirtiler de iyice hissettirir gibime geliyor.Kizimda 3 gun beklemistim.Simdi daha sabirsizim ama biraz daha emin olmak istiyorum ki insallah vardır da ele verir kendileri az daha dayanayimKuzum bata az kalmıs istersen erken gebelik testiyle baktır gerçi yumurtlamadan 14 gün sonra bakın diyorlar ama yinede sen bilirsin
Bende acaba varmıdır diyordum ama şuan o hissiyat gitti bat 1 nisan ama geçmesini beklicem geçerse inşallah sende ne gibi belirtiler var canımYapmayi cok istiyorum ama beklicem sanırım.En azindan belirtiler de iyice hissettirir gibime geliyor.Kizimda 3 gun beklemistim.Simdi daha sabirsizim ama biraz daha emin olmak istiyorum ki insallah vardır da ele verir kendileri az daha dayanayim
Yok kız daha çok merak ediyorum umudum kayboluyorKuzum nerelerdesin var mı hayırlı bir haber?
Canım umudunu kaybetme dik dur bak en azından yumurtluyorsun hiç yumurtlama göremeyen var ve geçenlerde değerlendirmedin mi çatladı falan diyoduk test atmıştın olmasada ondan sonra olur inşallah üzülmeeee belirtin varmı pekiYok kız daha çok merak ediyorum umudum kayboluyor
Bencede bekleyin.Valla bana da hah diyorum kesin hamileyim sonra da yok canim herhalde adet olucam diye diye kafayi yemezsem iyi.Benim şöyle oldu yumurtlama günü uzaniyorum oyle iliskiden yaklasik 6 saat sonra falan kasigima bir an da tutulum gibi kramp girdi sanki saldiri var tuhaf bir tutulum sonra 10 saniye falan surdu geçti.O gunden beri ara ara agrilar girdi bir gun sagli sollu girdi .Acaba tutunma mi dedim.Sonra hala var tuvaletten birden kalkinca giriyor anlik goguslerim hala agriyir hafif de olsa.Aksamlari sisiyorum gazım cok oluyor.Kizimdan ornek vericeksem onda da kramp girdi biraz uzun surmustu boyle iki buklum olmustum sonra karnim sisti gazli oldum burnum.tikali gibi oldu deli gibi usudum .koltuk agrimdan itibaren gogsum agridi.Onlari da dusunuyorum biraz benzeyen belirtiler var.Dunden beridir de akintim.var cokk olmasa da.Biraz uzun oldu ama simdilik bu belirtiler.Bende acaba varmıdır diyordum ama şuan o hissiyat gitti bat 1 nisan ama geçmesini beklicem geçerse inşallah sende ne gibi belirtiler var canım
Ayyyy inşallah hamilesindir kuzum sonuçta ilkinde de böyle olmuş anlarsın zaten bu dediklerinde belirti gibi duruyor yinede ümitlenmeyelim de bekleyelim inşallah öyledirBencede bekleyin.Valla bana da hah diyorum kesin hamileyim sonra da yok canim herhalde adet olucam diye diye kafayi yemezsem iyi.Benim şöyle oldu yumurtlama günü uzaniyorum oyle iliskiden yaklasik 6 saat sonra falan kasigima bir an da tutulum gibi kramp girdi sanki saldiri var tuhaf bir tutulum sonra 10 saniye falan surdu geçti.O gunden beri ara ara agrilar girdi bir gun sagli sollu girdi .Acaba tutunma mi dedim.Sonra hala var tuvaletten birden kalkinca giriyor anlik goguslerim hala agriyir hafif de olsa.Aksamlari sisiyorum gazım cok oluyor.Kizimdan ornek vericeksem onda da kramp girdi biraz uzun surmustu boyle iki buklum olmustum sonra karnim sisti gazli oldum burnum.tikali gibi oldu deli gibi usudum .koltuk agrimdan itibaren gogsum agridi.Onlari da dusunuyorum biraz benzeyen belirtiler var.Dunden beridir de akintim.var cokk olmasa da.Biraz uzun oldu ama simdilik bu belirtiler.
İnternette sabah 10 ile akşam 8 arası yazıyor imkanın varsa 6 gibi yap bence ben işten anca geldiğim için 6 buçuk da yapıyorum canımTeşekkür ederim canım saat fark eder mi her akşam mesela 8 de falan baksam Ramazan geliyor malum
Etmem mi Allah'ım bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhHamislerin duaları kabul olurmuş bizler içinde dua et ve bizleri habersiz birakma öpüyorum ikinizide dikkat edin kendinize
Yumurtlamadan sonra kaçıncı gün canım?
Var gibi canım kaçıncı günün bugün
Yok kız yanılmışım yine
Üzülme kuzum devam moral bozmak yok bak adet gününde yaklaştı şimdi daha çok çalışmalara devammmmmmm bende de bişey yok gibi zaten doğru düzgün yumurtlama görmemiştim neyi bekliyorsam adet olunca 2.gün bal tarçın çörekotu kürüne başlıcam sende yap istersen canım bu şekilde hamile kalan çok olmuşYok kız yanılmışım yine
Yok canım 9 aydır istiyorduk biz zaten 1 seneye kadar doktora gitmem demiştim. Sadece ovulasyon testi kullandımHadi hayırlı olsun kuzucum sürecin nasıldı yumurta geliştirici vs ilaçlar kullandınmı
Bende tebrik ederim bir daha ne zaman kan verdin canım ben cuma vereyim diyorum bir de ultrasona gittin mi hemen öğrendikten sonra gebeliğini :)Tebrik ederimmm bende 50 ile ogrendimmm
Sağlık olsun canım biliyorum çok zor ama yine de üzülmemeye çalış önümüzde ki ay olacak inşallahYok kız yanılmışım yine
İnsan ister istemez üzülüyor bütün umutlar çöp.denicem canımÜzülme kuzum devam moral bozmak yok bak adet gününde yaklaştı şimdi daha çok çalışmalara devammmmmmm bende de bişey yok gibi zaten doğru düzgün yumurtlama görmemiştim neyi bekliyorsam adet olunca 2.gün bal tarçın çörekotu kürüne başlıcam sende yap istersen canım bu şekilde hamile kalan çok olmuş
Ayy olabilir kuzum daha çok yenidir büyük ihtimalle çatlatma iğnesi konusunda bir fikrim yok ama yarın tekrardan kan ver istersen yada erken gebelik testi yap bir an önceKızlar merhaba bugün çatlatma iğnemin 6. günü dün rahatsız olduğum için hastaneye gittim ama ilaç falan kullanmak istemediğim içinde test yaptırdım 28.69 çıkmış ben hala iğnenin etkisidir dedim ama olabilir mi size de bi danışmak istedim