- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
Adet dongün ne zaman Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım hayırlı olsunCanlar gebelik değerim 52 çıktı düşük mü sizce nasıl? :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet dongün ne zaman Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım hayırlı olsunCanlar gebelik değerim 52 çıktı düşük mü sizce nasıl? :)
Yok yok 25 üzeri pozitif diye biliyorum canımİnşallah canımm:) aynı adet ağrısı gibi kasık ağrım var o yüzden de korkuyorum biraz :)
Anladım canım hayırlısı olsun hakkınızdaHsg Aralık ayında çekildi zaten.Doktorum kadın doğumcu olduğu için eşimle ilgilenmiyor alanı değil.Eşimin gittiği doktor da dediğim gibi gözüm tutmadı sözüne itimat edemiyorum.fazladan yumurta geliştirmeme rağmen sonuç elde edemediğimiz için bu noktaya geldik biz aslında
Maşallah inşallah tez zamanda yükselirCanlar gebelik değerim 52 çıktı düşük mü sizce nasıl? :)
Ben daha test yapmadım negatif gibi ama olmazsam sonrasında yapıcamm nasip artıkkYeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyle Nisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
Canım düzensizdi adetim ama çok ileri atmazdı geçen ay 21iydi adet bailangıcım bu ay en geç 24ünde bekliyordum oda gelmedi sonra test yaptım çıktı şükürr. Amin canımAdet dongün ne zaman Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım hayırlı olsun
Hadi hayırlısıyla inşallah 9 aydır bekliyorduk :)Yok yok 25 üzeri pozitif diye biliyorum canım
Yok canım elimde balım yok şu anda da alamam malesef Mayıs adetinde inşallahCanım küre başladın mı :)
İnşallah canımmYok canım elimde balım yok şu anda da alamam malesef Mayıs adetinde inşallah
İnşallah canım Allah razı olsunMaşallah inşallah tez zamanda yükselir
Hayırlı olsun kuzum 1 Nisana hamiş olarak yazalım senide değerin çok güzel doktor tekrardan kan vermen gereken günü söyler durumunu bize haberdar et belirtin oldu mu pekiCanım düzensizdi adetim ama çok ileri atmazdı geçen ay 21iydi adet bailangıcım bu ay en geç 24ünde bekliyordum oda gelmedi sonra test yaptım çıktı şükürr. Amin canım
Canım ben de bazen karıştırıyorum ama 1.gün üzerinden yapıcaksın toplama gibi 1+2 = 3.gün ben öyle değerlendirdim. yumurtlama zamanındayken diye biri buraya yazmış. öncesi ve sonrasını da değerlendirin öyle de yaptım. benim silikleşme net olmamıştı çatlamada.. olduğu gün yine değerlendirdimBen bu 3-2-3 aralıklarını bilmiylrum mesela bugün cumartesi yok 1 pazar yok 2 pztsi mi girilmeli yoksa pztsi 3 salı mı girilmeli
O kadar yildim ki üst üste üst üste bir gün öncesinde değerlendirmiştik o gün degerlendirmedim kaçtım resmen yaa şuan suçluluk oldu neyse nasipYok kuzumm çatlama olmuş anlaşılan çatlama gününü de mutlaka değerlendirin
İnşallah canim benim zorlu süreç bekleme zamanına geçtik bakalım 10 gün dişinizi sıkalımHerkeste değişiyor canım bu ay bendede 4 5 gün sürdü akıntı test yaptıysan düşünme o kısmı keyifle beklemene bak inşallah güzel haberlerini alicaz
Haber ederim canım sadece kan verdim zaten ultrasona girmedim daha cumaya kadar bekleyim diyorum oldu canım yerleşme kanamasına kadar yaşadımHayırlı olsun kuzum 1 Nisana hamiş olarak yazalım senide değerin çok güzel doktor tekrardan kan vermen gereken günü söyler durumunu bize haberdar et belirtin oldu mu peki
Ben yarın kan vermeyi düşünüyorum. Aşılamanın 14.gündeyim. Ama tabi adet olmazsam1 Nisanın çiçek kadınları
S seklla
yirmibesekim
@zennure00
@Eses1
@marshmelov
@Cmz
Aranızda test yapan oldu mu ??? Hadi bize güzel haberler verinde mutlu olalım
Hadi bakalim güzel haberlerini bekliyoruzİnşallah canim benim zorlu süreç bekleme zamanına geçtik bakalım 10 gün dişinizi sıkalım
İnşallah kuzum güzel haberlerini bekliyoruz belirtin var mı hiçBen yarın kan vermeyi düşünüyorum. Aşılamanın 14.gündeyim. Ama tabi adet olmazsam
Hamislerin duaları kabul olurmuş bizler içinde dua et ve bizleri habersiz birakma öpüyorum ikinizide dikkat edin kendinizeHaber ederim canım sadece kan verdim zaten ultrasona girmedim daha cumaya kadar bekleyim diyorum oldu canım yerleşme kanamasına kadar yaşadım
Adet belirtim var canım. Bel ağrısı, göğüs ağrısı. Şeffaf uzayan akıntı. Adet olmazsam kan vermeyi düşünüyorum yarınİnşallah kuzum güzel haberlerini bekliyoruz belirtin var mı hiç