Gebelik belirtisi de olabilir kuzum bu yarın olsun inşallah adetin gelmez bebiş gelir dua edicem senin için yatmadan önceAdet belirtim var canım. Bel ağrısı, göğüs ağrısı. Şeffaf uzayan akıntı. Adet olmazsam kan vermeyi düşünüyorum yarın
Çok mutlu oldum canım. Allah razı olsun. Bende senin için edeceğimGebelik belirtisi de olabilir kuzum bu yarın olsun inşallah adetin gelmez bebiş gelir dua edicem senin için yatmadan önce
Canım üzülme olacağı varsa olur sen içini ferah tut :)))O kadar yildim ki üst üste üst üste bir gün öncesinde değerlendirmiştik o gün degerlendirmedim kaçtım resmen yaa şuan suçluluk oldu neyse nasip
Hadi hayırlı olsun kuzucum sürecin nasıldı yumurta geliştirici vs ilaçlar kullandınmıHaber ederim canım sadece kan verdim zaten ultrasona girmedim daha cumaya kadar bekleyim diyorumoldu canım yerleşme kanamasına kadar yaşadım
Hayırli olsun darısı başımaİdrar pozitif sanırım bu sabah yaptım
AminnnnHayırli olsun darısı başıma
Tabiki öyle yaa rahatım takılıyorumCanım üzülme olacağı varsa olur sen içini ferah tut :)))
Tebrik ederimmm bende 50 ile ogrendimmmCanlar gebelik değerim 52 çıktı düşük mü sizce nasıl? :)
Yumurtlamadan sonra kaçıncı gün canım?Günaydın kızlarr.pazar gününden bu yana test yapıyorum ilk defa gölge çizgiler çıktı inanamadım 4 ayrı test yaptıminşallah kimyasal değildir bide siz yorumlarmısınız. Testlerin markaları prodoctor, ge5,artımed,surelab
Var gibi canım kaçıncı günün bugünGünaydın kızlarr.pazar gününden bu yana test yapıyorum ilk defa gölge çizgiler çıktı inanamadım 4 ayrı test yaptıminşallah kimyasal değildir bide siz yorumlarmısınız. Testlerin markaları prodoctor, ge5,artımed,surelab
Bence bugünden başlayabilirsinizKızlar ovulasyon hakkında bilgisi olan var mı tam olarak ne zaman başlamalıyım bat 22.03 de başladı 6 gün sürüyor 27.03 de bitti bugün başlangıçtan 9.gün oluyor ovulasyon testini bugün mü başlamalıyım dikkat etmem gereken bir şeyler var mı ilk defa yapıyorum dayardımcı olur musunuz
Teşekkür ederim canımBence bugünden başlayabilirsiniz
Öğlen de bakabilirsin canım ama ilk idrar olmayacak ve 2 saat öncesinden su içmemen gerek yani öğleden sonra yapsan daha iyi olur :)Teşekkür ederim canımsaat fark eder mi her akşam mesela 8 de falan baksam Ramazan geliyor malum
Şükür canımTabiki öyle yaa rahatım takılıyorumdaha yeni sayılırım o yüzden rahatım çok şükür
Tamam canım iş çıkışına artıkÖğlen de bakabilirsin canım ama ilk idrar olmayacak ve 2 saat öncesinden su içmemen gerek yani öğleden sonra yapsan daha iyi olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?