Evet önceki tahlillerime bakıp öyle söyledi sonra tekrar tahlil yaptı ultrasonla vajinal muayene yaptı iki tarafta da kist varmış düşünüyorsan zaman kaybetme dedi Ben de biraz kafamı toplamak istedim olmazsa gideceğim mecbur ne yapalımCanım yaa üzülme en azından yol göstermiş doktor bir süre bekle sonra gidersin olmazsa mecbur gidicez bak ben daha ne olduğunu bilmiyorum bile tahlillemi belli oldu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık NİSAN 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR
- Konu Sahibi Mavigrill
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #adet #regl #gebelik #hamilelik #hamilelik belirtileri #adet gecikmesi #anne #gebelik #belirti #hamilelik #belirtinezamanbaşlar #yumurtlamagünümdeilişkiyegirdim #gebelik #amh #hamile #bitkiseltedavi #bebek #gebelik #gebeliktesti #gebelik #hamilelik #regl #silikcizgi #gebelik #klomen #rahim #pko#hamile#hamiş#yumurtlama#adet#adetdüzensizliği
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Mart 2022
- 277
- 229
- 33
- 33
Mecburen bian önce çaresine bakmak lazım. Acaba benimde mi öyle adetim düzensiz geçen ayda bu ayda öyle ve hala gelmedi 7 gün gecikmem var. Sen adetliyken mi gittin?Evet önceki tahlillerime bakıp öyle söyledi sonra tekrar tahlil yaptı ultrasonla vajinal muayene yaptı iki tarafta da kist varmış düşünüyorsan zaman kaybetme dedi Ben de biraz kafamı toplamak istedim olmazsa gideceğim mecbur ne yapalım
Evet adetin 7.günüydü ama yine tahlil yaptı. Bu arada ara kanamamdan bahsettim muhtemelen yumurtlama kanamasıydı dedi bizde adet oldum diye değerlendirmedik tabii aylar sonra yumurtlamıştım oda boşa gitti yav neyse başka bahara kaldıMecburen bian önce çaresine bakmak lazım. Acaba benimde mi öyle adetim düzensiz geçen ayda bu ayda öyle ve hala gelmedi 7 gün gecikmem var. Sen adetliyken mi gittin?
- 17 Mart 2022
- 277
- 229
- 33
- 33
Bilemiyo ki insan içeriye kamera koycan olan biteni izlicen herşeyde vardır bir hayır rabbim en yakın zamanda nasip etsin sana tatlışEvet adetin 7.günüydü ama yine tahlil yaptı. Bu arada ara kanamamdan bahsettim muhtemelen yumurtlama kanamasıydı dedi bizde adet oldum diye değerlendirmedik tabii aylar sonra yumurtlamıştım oda boşa gitti yav neyse başka bahara kaldı
Allah razı olsun canım Rabbim tüm isteyen arkadaşlarıma nasip etsin inşallah benim daha var zamanı önce zayıflamam lazımBilemiyo ki insan içeriye kamera koycan olan biteni izlicen herşeyde vardır bir hayır rabbim en yakın zamanda nasip etsin sana tatlış
- 17 Mart 2022
- 277
- 229
- 33
- 33
Allah razı olsun canım Rabbim tüm isteyen arkadaşlarıma nasip etsin inşallah benim daha var zamanı önce zayıflamam lazım
- 17 Mart 2022
- 277
- 229
- 33
- 33
Doktor kilon gebeliğe engel değil fakat tabii spermin yumurtaya ulaşması için biraz kilo vermek gerekiyormuş yani yine engelliyor Muş onun için ben de kilo verene kadar düşünmüyorum sen kaç kilosun canımAllah herkese nasip etsin galiba benimde zayiflamam lazım doktor boyla kilon orantılı olsun demişti fazla yeme diyemedi
- 17 Mart 2022
- 277
- 229
- 33
- 33
68 kiloyum tatlım bence de engelliyor adet duzensizligide ondan olma ihtimali varmı acabaDoktor kilon gebeliğe engel değil fakat tabii spermin yumurtaya ulaşması için biraz kilo vermek gerekiyormuş yani yine engelliyor Muş onun için ben de kilo verene kadar düşünmüyorum sen kaç kilosun canım
Olabilir ama geç yumurtlama dan da oluyor inşallah bebiş vardır68 kiloyum tatlım bence de engelliyor adet duzensizligide ondan olma ihtimali varmı acaba
- 17 Mart 2022
- 277
- 229
- 33
- 33
Bi düzgün yumurtlasak olur ama olana kadar böyle umutla devamOlabilir ama geç yumurtlama dan da oluyor inşallah bebiş vardır
- 17 Mart 2022
- 277
- 229
- 33
- 33
Hayırlı olsun canım Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin Darısı olmayanların başınaSelam kızlarr bugün kontrolüm vardı, tam 9+3 gün olduk haftasıyla uyumluymuş herşey yolundaymış şükür Size merhaba diyor
- 19 Mart 2022
- 460
- 1.030
- 43
Amin canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla inşallahHayırlı olsun canım Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin Darısı olmayanların başına
Ben düşünmüyorum canım bir süre psikolojik olarak yoruldum biraz Rabbim isteyen herkese nasip etsinBi düzgün yumurtlasak olur ama olana kadar böyle umutla devam
- 17 Mart 2022
- 277
- 229
- 33
- 33
Aynen yaa bende çok yoruldum düşünmek istemiyorum artıkBen düşünmüyorum canım bir süre psikolojik olarak yoruldum biraz Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hakkımızda hayırlısı olsun canım benimAynen yaa bende çok yoruldum düşünmek istemiyorum artık
- 21 Mart 2021
- 107
- 130
- 53
- 31
- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
- 53
Oyyy maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahSelam kızlarr bugün kontrolüm vardı, tam 9+3 gün olduk haftasıyla uyumluymuş herşey yolundaymış şükür Size merhaba diyor