- 27 Temmuz 2018
- 482
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ilk günler bende adet sancısı yaşadım Hatta korktum tutunamadı da adet mi olucam acaba diyeSelam kizlar , hamis olan arkadaslar bisey sormak istiyorum ilk hafta boyle adet sancisi gibi sanci cektiniz mi . Sanki yarin adet olacakmisim gibi ya da adetimin 2. Gunundeymisim gibi karnim agriyo. Gerci arastirdim ilk 3 ay vucut regli olamadigi icin bu agrilari yasarmis
Hayirli olsun seninde canim valla bi tirstim daha once bir dis gebeligim oldugundan. Bugun 5. Haftaya girdim insallah devami da gelirCanım ilk günler bende adet sancısı yaşadım Hatta korktum tutunamadı da adet mi olucam acaba diye
Gelir canım içini ferah tut bende 5+4 oldum bugünHayirli olsun seninde canim valla bi tirstim daha once bir dis gebeligim oldugundan. Bugun 5. Haftaya girdim insallah devami da gelir
Insallah bugun bir beta daha vericem . Ona gore doktor ultrason gununu hesaplariz dedi bakalim insallahGelir canım içini ferah tut bende 5+4 oldum bugün
Acile geldim burada kan alınmıyormuş bende erken gebelik testi aldım yarın sabah yapacağım inşallah zaten normal doktora da randevumu aldım bakalım hayırlısı inşallahYumurta gelismeden çatlayabilir kuzum. Yerleşme kanaması da olabilir belli olmaz biraz daha geçsin test yap veya kan ver kuzum sökülmezse negatif çıkarsa doktoran randevu al nolur nolmaz
Normal adet gününe denk gelen zamanlarında ağrı oluyor canım korkmana gerek yok yerlesiyordurSelam kizlar , hamis olan arkadaslar bisey sormak istiyorum ilk hafta boyle adet sancisi gibi sanci cektiniz mi . Sanki yarin adet olacakmisim gibi ya da adetimin 2. Gunundeymisim gibi karnim agriyo. Gerci arastirdim ilk 3 ay vucut regli olamadigi icin bu agrilari yasarmis
Insallah canim bugun 8. Gunum olacakti adetimin son gunu aslinda 1 saate kac vericem umarim guzel bir artis olmusturNormal adet gününe denk gelen zamanlarında ağrı oluyor canım korkmana gerek yok yerlesiyordur
Doktora gittin mi canımKizlar sanirim yine dis gebelik geciyorum 144 du 167 cikti sonucum. Cok mutsuzum ya
Bisey sorucam Ben 8 haftalik hamileyim.Hamilelikte ciltde neden sivilce çıkar yaa alın bölge si yanak.hele alında kızarıklık neden böyle oluyor.nasil gecicek8i pikti 9 u hafif silikleşmeye başladı 10 nisan çatladı testlere göre
Bisey sorucam Ben 8 haftalik hamileyim.Hamilelikte ciltde neden sivilce çıkar yaa alın bölge si yanak.hele alında kızarıklık neden böyle oluyor.nasil gecicek8i pikti 9 u hafif silikleşmeye başladı 10 nisan çatladı testlere göre
Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım bıgün yine doktora gittik bu sefer doktor değiştirdim kalp atışlarımız 125 çıkmış çok şükür. Bu seferde kese de biraz bozukluk var dedi birde kesenin hemen altında kanama var dedi protestonu fitile çevirdi birde 4 tane iğne yazdı ilkini vurdurdum.Bir türlü gönül rahatlığıyla hevesle gitmek nasip olmadı kontrole inşallah bunlarda düzelirTugba0226 Kuzum progestani nerdeyse herkes kullanıyor bebeğin sağlıklı tutunsun diye korkulacak bişey yok bende 9.ncu haftamda başladım düşük ihtimalim olmamasına karşın tedbir amaçlı veriliyor..Strese girip kendini üzme ki bebeğin karnında strese girmesin gelişimini etkilemesin..Kalp atışı en net 8.nci haftada belli oluyor biz bile 6.nci haftada hayal meyal duyduk henüz çok küçük..İçini ferah tut beslenmene dikkat et bebişinin kalbi atiyor ama yavaş ama hızlı yaşıyor hala strese girip bebeği etkileme
Düzelir canım fazla hareket etme tuvalet ihtiyacı dışında 3 ayı geçince biter tehlikeli durum dikkat et kendineGüzel dileklerin için teşekkür ederim canım bıgün yine doktora gittik bu sefer doktor değiştirdim kalp atışlarımız 125 çıkmış çok şükür. Bu seferde kese de biraz bozukluk var dedi birde kesenin hemen altında kanama var dedi protestonu fitile çevirdi birde 4 tane iğne yazdı ilkini vurdurdum.Bir türlü gönül rahatlığıyla hevesle gitmek nasip olmadı kontrole inşallah bunlarda düzelir
Kız ne durumdasın varmı gelişme merak ettimAcile geldim burada kan alınmıyormuş bende erken gebelik testi aldım yarın sabah yapacağım inşallah zaten normal doktora da randevumu aldım bakalım hayırlısı inşallah
Yok kuzum yaa malesef negatif sen ne durumdasınKız ne durumdasın varmı gelişme merak ettim
Sağlık olsun canım yaa benimde aynı yarın adet günüm umudum yok fazla calisamadim. Bu ay bal çörekotu tarçın denicem bakalım nolucakYok kuzum yaa malesef negatif sen ne durumdasın