- 9 Aralık 2020
- 1.080
- 1.535
- 33
HeTabi ki de alırım hoşgeldin Ramazan'ın bereketiyle hamiş haberini p inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HeTabi ki de alırım hoşgeldin Ramazan'ın bereketiyle hamiş haberini p inşallah
Hepimiz hayırlı haberlerle gelelim inşallah az önceki yorumu yanlış yazdım silemedim deHamiş haberini alırsak neden olmasın Hoşgeldin canım benim
Canım benim de 1 Nisan:) MavigrillYeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyle Nisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
Kullanıcı adı Bat Tarihi SONUÇ @Mervis2690 1 Nisan L Lotus00 1 Nisan @Eses1 1 Nisan @marshmelov 1 Nisan @gokceoz09 1 Nisan @Umuthepvar45 1 Nisan @Cmz 1 Nisan @Onyilsonra_ 2 Nisan @minezmn41 2 Nisan ZeyElif 3 Nisan zrn88 4 Nisan @Mavisevenkadin 4 Nisan Mavigrill 5 Nisan @undomielk 5 Nisan @Feyzaakncc 5 Nisan @Kaderr27 5 Nisan @Mucize1357 5 Nisan @Mer123458 6 Nisan @peonia 6 Nisan @Esvera 7 Nisan @yaren3419 7 Nisan @lacivertgibimi 7 Nisan @defne45866 8 Nisan @cerka 8 Nisan @Karauzumm 8 Nisan @Gzmyts53 8 Nisan @Teach_ 9 Nisan @Nunu36 9 Nisan A Ayrk 9 Nisan @Kelebenkk 9 Nisan @Dua4614 9 Nisan @Feslegeen 10 Nisan @bshk1993 11 Nisan @aysesngul 12 Nisan @AryaEvaninAnnesi 12 Nisan 12 Nisan @Busraslankara 13 Nisan @Nasipolsunn 13 Nisan @yinene 14 Nisan @verybronze 14 Nisan @A R Y A 15 Nisan @evremmrv 16 Nisan @justderya 21 Nisan @Bsslce 28 Nisan
Bişey olmaz dursun oda öyle bı anı olurHepimiz hayırlı haberlerle gelelim inşallah az önceki yorumu yanlış yazdım silemedim de
Ekledim canım benim hoşgeldin hamiş haberini almak dileğiyleCanım benim de 1 Nisan:) Mavigrill
Liste de 12 Nisan boş varsa alalım orayada bı kişi ajskdkdkfkYeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyle Nisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
Kullanıcı adı Bat Tarihi SONUÇ @Mervis2690 1 Nisan yirmibesekim 1 Nisan L Lotus00 1 Nisan @Eses1 1 Nisan @marshmelov 1 Nisan @gokceoz09 1 Nisan @Umuthepvar45 1 Nisan @Cmz 1 Nisan @Onyilsonra_ 2 Nisan @minezmn41 2 Nisan ZeyElif 3 Nisan zrn88 4 Nisan @Mavisevenkadin 4 Nisan Mavigrill 5 Nisan @undomielk 5 Nisan @Feyzaakncc 5 Nisan @Kaderr27 5 Nisan @Mucize1357 5 Nisan @Mer123458 6 Nisan @peonia 6 Nisan @Esvera 7 Nisan @yaren3419 7 Nisan @lacivertgibimi 7 Nisan @defne45866 8 Nisan @cerka 8 Nisan @Karauzumm 8 Nisan @Gzmyts53 8 Nisan @Teach_ 9 Nisan @Nunu36 9 Nisan A Ayrk 9 Nisan @Kelebenkk 9 Nisan @Dua4614 9 Nisan @Feslegeen 10 Nisan @bshk1993 11 Nisan @aysesngul 12 Nisan @AryaEvaninAnnesi 12 Nisan 12 Nisan @Busraslankara 13 Nisan @Nasipolsunn 13 Nisan @yinene 14 Nisan @verybronze 14 Nisan @A R Y A 15 Nisan @evremmrv 16 Nisan @justderya 21 Nisan @Bsslce 28 Nisan
Allah razı olsun inşallah tez zamanda hepimiz o güzel haberi alırızEkledim canım benim hoşgeldin hamiş haberini almak dileğiyle
Amin canımAllah razı olsun inşallah tez zamanda hepimiz o güzel haberi alırız
Anladım canım ay inşallah isteyen herkesin haberini alırıızHoşgeldin canım benim catladigi günden itibaren 14 gün...3 4 gün sürebilir sıkıntı yok hamiş haberini alırız inşallah
İnşallah kuzumAnladım canım ay inşallah isteyen herkesin haberini alırıız
Sıvı almadigin süreç sıkıntı olmaz kuzum yemek yiyebilirsin etkilemezKızlar bir şey sormak istiyorum sabah ovulasyon yapacaktım fakat unuttum bir saat önce sıvı alımını durdurdum sıvı almadan bir şeyler yemek de etkiler mi sonucu. Yoksa bir etkisi olmaz mı.
Merhaba, Ocak ayında Transferime bir gün kala Kovid testim pozitif çıkması ,nedeniyle 3 ay ertelenen transferim 12 Nisan, bat tarihimle yeniden başlayacak inş. beni de listeye eklermisin? mavigrillYeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyle Nisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
Kullanıcı adı Bat Tarihi SONUÇ @Mervis2690 1 Nisan yirmibesekim 1 Nisan L Lotus00 1 Nisan @Eses1 1 Nisan @marshmelov 1 Nisan @gokceoz09 1 Nisan @Umuthepvar45 1 Nisan @Cmz 1 Nisan @Onyilsonra_ 2 Nisan @minezmn41 2 Nisan ZeyElif 3 Nisan zrn88 4 Nisan @Mavisevenkadin 4 Nisan Mavigrill 5 Nisan @undomielk 5 Nisan @Feyzaakncc 5 Nisan @Kaderr27 5 Nisan @Mucize1357 5 Nisan @Mer123458 6 Nisan @peonia 6 Nisan @Esvera 7 Nisan @yaren3419 7 Nisan @lacivertgibimi 7 Nisan @defne45866 8 Nisan @cerka 8 Nisan @Karauzumm 8 Nisan @Gzmyts53 8 Nisan @Teach_ 9 Nisan @Nunu36 9 Nisan A Ayrk 9 Nisan @Kelebenkk 9 Nisan @Dua4614 9 Nisan @Feslegeen 10 Nisan @bshk1993 11 Nisan @aysesngul 12 Nisan @AryaEvaninAnnesi 12 Nisan 12 Nisan @Busraslankara 13 Nisan @Nasipolsunn 13 Nisan @yinene 14 Nisan @verybronze 14 Nisan @A R Y A 15 Nisan @evremmrv 16 Nisan @justderya 21 Nisan @Bsslce 28 Nisan
Ekler misin ne demek tabiki de eklerim inşallah güzel olur sizin için bundan sonraki süreç merakla güzel haberlerini beklicem Hoşgeldin canımMerhaba, Ocak ayında Transferime bir gün kala Kovid testim pozitif çıkması ,nedeniyle 3 ay ertelenen transferim 12 Nisan, bat tarihimle yeniden başlayacak inş. beni de listeye eklermisin? mavigrill
Tamam canım teşekkür ederim :)Sıvı almadigin süreç sıkıntı olmaz kuzum yemek yiyebilirsin etkilemez
Gecen ay benim baska bir rahatsizligim vardi cnm, 3 kutu antibiyotik kullandim. Onun stresi, Hsgye girdim giricem ciktim stresi, esimin covit olmasi derken tek atis bile yapamadik Bu ay da adet olucam da ondan sonra saglikli bir donguye giricem diye neredeyse hic orali olmadik. 3 kez oylesine ovu testi yaptim, ilk kez kullanacagim icin deneyeyim dedim. Orada da kayda deger bi cizgi goremeyince saldim gitti. Ben biraz iliski durumuna dikkat edeyim o zaman. Dr.a ilk gidisimde daha iyi durumdaydi yumurta meselesi. Ilaclari kullandikca hsg filan durum kotulesti. Strese de girdim ilaclarin yan etkileri nedeniyle. Belki o nedenle boyle oldu. Adetim zamaninda gelseydi, kendi haline birakacaktim, olmadi. Bekliyorum sadece.Bende öyle oldu herkeste değişiyormuş ilaçtan sonra 3 günde olanlarda varmış benim 10 günü buldu gebelik varsa tutunur yoksa söker için rahat olsun agrilarinida ilaç yapıyordur yan etkisi biraz fazlaydı
Gelir gelir stres yapma antibiyotik çok etkiliyor zaten bir sürü süreç gecirmişsin rahatla vücudun dinlensin oda bu süreçte sökülürGecen ay benim baska bir rahatsizligim vardi cnm, 3 kutu antibiyotik kullandim. Onun stresi, Hsgye girdim giricem ciktim stresi, esimin covit olmasi derken tek atis bile yapamadik Bu ay da adet olucam da ondan sonra saglikli bir donguye giricem diye neredeyse hic orali olmadik. 3 kez oylesine ovu testi yaptim, ilk kez kullanacagim icin deneyeyim dedim. Orada da kayda deger bi cizgi goremeyince saldim gitti. Ben biraz iliski durumuna dikkat edeyim o zaman. Dr.a ilk gidisimde daha iyi durumdaydi yumurta meselesi. Ilaclari kullandikca hsg filan durum kotulesti. Strese de girdim ilaclarin yan etkileri nedeniyle. Belki o nedenle boyle oldu. Adetim zamaninda gelseydi, kendi haline birakacaktim, olmadi. Bekliyorum sadece.
Ekledim canım hoşgeldin pozitifi görebilecegin bir ay diliyorum sanadaMerhaba benide eklermisiniz bat 4 Nisan