- 19 Şubat 2020
- 609
- 581
- 43
Hoşbuldum canım İnş. hep beraber güzel haberlerimizi paylaşacağız :)Ekler misin ne demek tabiki de eklerim inşallah güzel olur sizin için bundan sonraki süreç merakla güzel haberlerini beklicem Hoşgeldin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldum canım İnş. hep beraber güzel haberlerimizi paylaşacağız :)Ekler misin ne demek tabiki de eklerim inşallah güzel olur sizin için bundan sonraki süreç merakla güzel haberlerini beklicem Hoşgeldin canım
İnşallah ne kadar süredir deniyorsunuzHoşbuldum canım İnş. hep beraber güzel haberlerimizi paylaşacağız :)
H.bulduk teşekkür ederim Aminnn inşallah rabbim hepimize hayırlı evlat versin tez vakitteEkledim canım hoşgeldin pozitifi görebilecegin bir ay diliyorum sanada
Çatlamış olabilir canım değerlendirin her ihtimale karşı yarın netleşirKızlar bişey soracaktım dün yaptım ovülasyon testi daha net bugün ki daha silik nedeni ne olabilir bir fikriniz varmı
Çok teşekkür ederim canım test bitti sipariş verdim inşallah yarın gelir de yaparımÇatlamış olabilir canım değerlendirin her ihtimale karşı yarın netleşir
Her ay düzenli yapiyormusunÇok teşekkür ederim canım test bitti sipariş verdim inşallah yarın gelir de yaparım
Evet canım bir gebenin günlüğü sayfasından almıştım siparişle 30 adet ovü 2 adet gebelik testi geliyorHer ay düzenli yapiyormusun
Hergün yapıyorum adet bittikten sonra yumurtlama görene kadarHer ay düzenli yapiyormusun
testi bu şekilde catlamadan kaç gün sonra görüyorsun elimde 1 tane vardı yapayım dedim de dün çatlama oldu diye düşünüyorumHergün yapıyorum adet bittikten sonra yumurtlama görene kadar
Canım valla bilemiyorum ki benim adet bittiğinden beri bu şekilde çıkıyordu dün ilk defa bu kadar koyu oldı bitektesti bu şekilde catlamadan kaç gün sonra görüyorsun elimde 1 tane vardı yapayım dedim de dün çatlama oldu diye düşünüyorum
Anladım kuzumCanım valla bilemiyorum ki benim adet bittiğinden beri bu şekilde çıkıyordu dün ilk defa bu kadar koyu oldı bitek
Sende varmı gebelik yada çocuğun varmı :)Anladım kuzum
Yok canım ilk için uğraşıyoruz biz 18 ay oldu büyük ihtimal aşılama olucak bizim bu ay son kez normal yoldan deniyoruzSende varmı gebelik yada çocuğun varmı :)
Sperm problemi yoksa bugünüde çatlamayıda değerlendir canımKızlar merhaba adet başlangıç 12 mart bitiş 18 mart ovu testlerim 18 inde 1 tane 20 sinde 2 tane ve bugün sabah akşam 2 tane yaptım en alttakini şimdi yaptım bugünü değerlendiriyim mi yoksa silikleşmesini mi bekleyeyim?
5 yaşında bir kızım var 2. Ayımız deneme deSperm problemi yoksa bugünüde çatlamayıda değerlendir canım
O zaman çatlama görene kadar hatta çatlamanın ertesi günüde değerlendirmek en iyisi5 yaşında bir kızım var 2. Ayımız deneme de
Çatlama kaç güne olur ?O zaman çatlama görene kadar hatta çatlamanın ertesi günüde değerlendirmek en iyisi