- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
Canim bekleyerek netlesir cok yeni adetin de cok yakin degil . Benim de adete 2 gun kala cok dusuk çıkmıştı bi kere kimyasaldi sanırım düştü hmn. ama adetine vardir senin yeni başlamış gibi ostrojen artmayaKızlar kan testi verdim sonuç 6,70 çıktı son adet tarihim 26 Mart yani daha 3 haftalık bile olmamış oluyor dolayısıyla sonuç normal değil mi
Sanki daha pik olmamış gibiKizlar piki yeni mi goruyorum ben yaa beynim yandi artik. Dun pik sanıyordum
4 gün var. Yarından sonra yeniden kan vereceğim bir kez dış gebelik geçirdim tedbiren kan vermeyi doğru buluyorum inşallah düzenli artış gösterirCanim bekleyerek netlesir cok yeni adetin de cok yakin degil . Benim de adete 2 gun kala cok dusuk çıkmıştı bi kere kimyasaldi sanırım düştü hmn. ama adetine vardir senin yeni başlamış gibi ostrojen artmaya
Kesinlikle tedbiren vermelisin4 gün var. Yarından sonra yeniden kan vereceğim bir kez dış gebelik geçirdim tedbiren kan vermeyi doğru buluyorum inşallah düzenli artış gösterir
Gönlünden geçenin en hayırlısı olsun canımManyakMisir pik falan takip etmedim ovulasyon kulanmiyorum..plansiz oldu ocak ayinda bi kaybım var acikcasi daha düşünmuyordum ama olursa cok mutlu olurum o ayrı
Kuzum daha pik olmamışKizlar piki yeni mi goruyorum ben yaa beynim yandi artik. Dun pik sanıyordum
Bizim burada ertesi gune cikiyorArkadaşlar bugün adetin 3. Günü sağlık ocağında hormon tahlilleri verdim yarına çıkar mı sizce sonuç kendi doktoruma gideceğim.
Hadi ya sabaha çıkar mı acabaBizim burada ertesi gune cikiyor
Değerlendir canım pik bazen çatlaması bir iki gün sürebiliyor benimde öyle olmuştu havuç ve incir tüketKizlar piki yeni mi goruyorum ben yaa beynim yandi artik. Dun pik sanıyordum
Saat olarak bilemem ama ertesi gune cikmis oluyor e nabiz dan takip edebilir sonucları görebilirsiniz aslinda hemen giriliyorsa tabi orayaHadi ya sabaha çıkar mı acaba
Sık sık takip ediyorum valla yarım saate bir bakıyorum en geç 12 de çıkmış olması Lazım cevabınız için teşekkür ederimSaat olarak bilemem ama ertesi gune cikmis oluyor e nabiz dan takip edebilir sonucları görebilirsiniz aslinda hemen giriliyorsa tabi oraya
Teşekkür eserim inşallahKesinlikle tedbiren vermelisinadete yakinda beta degerinde artma oluyor küçükte olsa..insallah gebeliktir gonlune gore olsun dilerim
Sağlık ocağı bakıyor mu kiArkadaşlar bugün adetin 3. Günü sağlık ocağında hormon tahlilleri verdim yarına çıkar mı sizce sonuç kendi doktoruma gideceğim.
Daha fazla koyulaşmaz gibi geliyo canim yaa denicez bakalimGönlünden geçenin en hayırlısı olsun canım
Kuzum daha pik olmamış
Tuketiyorum Tuketiyorum ama değerlendirme kismi cok zor oluyor yaa ramazan ramazanDeğerlendir canım pik bazen çatlaması bir iki gün sürebiliyor benimde öyle olmuştu havuç ve incir tüket
Bakıyormuş bende yeni öğrendim doktorum yönlendirdi tahlilleri sağlık ocağında ver sonuçları getir dediS
Sağlık ocağı bakıyor mu ki
Benimde ağrılarım var ama gelen yok umut var demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?