- 14 Mart 2022
- 364
- 317
- 33
Hadii Aralık anneleri Topigine
Ben ilk kullandığımda eşimi de çok strese soktum eşim ereksiyon olamamıştı pik günümdeTesekkurler. Piki kacirmaktan korkuyorum ilk kez ovu kullaniyorum bu da ayri bir stres oldu
İnşallah kuzum tez vakitte inşallahayy inşallah birgün bize de bu mesajı atarsın kuzum
Kız kese 1000 den önce gözükmüyor ben yarın görmeye gidicem acele etme 1 hafta sonra ver kanı
Ben kızıma hamile kalmadan deli gibi içiyordum hamile olduğumu öğrenince bırakmıştım tiksinme geliyor zaten.Suan hala içiyorum 2 gebelik için uğraşıyorum olmadı bir türlü azaltamadim da.bu arada kızlar bir soruda benden gelsin hamile anneler size soruyorum sigara kullanıp hamile kalan var mı aranızda?ben bu sigarayı bırakamadım ama saman gibi bir sigara aldım tüm oranları 1 olan bırakamayınca böyle bir çözüm buldum ama aklımda hep şu soru var ya olmazsa bu sigara yüzünden diye
4 ya da 5 gun sonra gitmelisin bence hem kendini hem bebeği strese sokma beslenmene dikkat et ağır kaldırma, oruca ara ver Allahn izniyle sağlıkla kucağınıza alırsınızhıı hıı 1200 ya da 1300 mü öyle bişeylerdi artış orantılı mı diye gideyim dedim
Birşey soracaktım sana sen hayıt otu çayı mi içmiştin canım.. tohumunu aldım da adet olursam içerim diye bu ay hiç umudum yok çünkü. biraz bilgi verebilir misin ben biraz netten araştırdım ama adetin 2-3 günü başlayıp 15 gün sabah akşam içiliyor doğrumudur?İnşallah kuzum tez vakitte inşallah
bu arada kızlar bir soruda benden gelsin hamile anneler size soruyorum sigara kullanıp hamile kalan var mı aranızda?ben bu sigarayı bırakamadım ama saman gibi bir sigara aldım tüm oranları 1 olan bırakamayınca böyle bir çözüm buldum ama aklımda hep şu soru var ya olmazsa bu sigara yüzünden diye
ayy ne olacak bizim bu halimizBen kızıma hamile kalmadan deli gibi içiyordum hamile olduğumu öğrenince bırakmıştım tiksinme geliyor zaten.Suan hala içiyorum 2 gebelik için uğraşıyorum olmadı bir türlü azaltamadim da.
erkekler içince birşey yok her zorluk her fedakarlık biz kadınlar içinayni durumdayiz bende iciyorum gecen ay doktora gittim hormondu rahimdi yumurtalikti her seye bakti normal iyi hatta sigara ictigimi soyledim acilen birak dedi 15 ay oldu deniyoruz her sey yolunda sigara mi sebep diye sordum yumurta kalitesini bozar buda dollenmeyi zorlastirir dedi. Ha sunuda soyledi cat diye birakma azalta azalta birak bide onun stresini yasarsan da kotu dedi..
Yook olur mu esimde iciyo dedim heh dedi tam olmussunuz oda biraksin dedi sicakta durmayacakmis sigara icmeyecekmis once o testlerini versin sana sonra hsg cekerim dedi bi vitaminler yazdi bir suru onun icindeerkekler içince birşey yok her zorluk her fedakarlık biz kadınlar için
Beyaz bı akıntı oldu süt kesiği gibi onun dışında lekelenme oldu bir deMeyra belirtilerin neydi canım
Ben ilk kullandığımda eşimi de çok strese soktum eşim ereksiyon olamamıştı pik günümde
rabbim inşallah emeklerinizin karsılığını verir canımYook olur mu esimde iciyo dedim heh dedi tam olmussunuz oda biraksin dedi sicakta durmayacakmis sigara icmeyecekmis once o testlerini versin sana sonra hsg cekerim dedi bi vitaminler yazdi bir suru onun icinde
inşallah hayırlsıı olsun bugunde gelen giden yok test yaptım negatifAleykum selambende beklemedeyim belirtiler var ama adette olabilir tabi. Regle 5 gun var benimde. Insallah gonlune gore olur
sanmıyorum ya keske öyle olsa inan bugunde gelen giden yok test yaptıö şimdi negatif yineİnşallah bebiş geliyodur
Hahaha valla eşime söylemedim bu ay bence sende sakin olYaa gerçekten cok guldum canimm allah iyiliğini versinsuan bana da o korku gelmedi değil
Ben elendim. :) Elendim demeyelim de mayıs ayına kabul aldım diyelim.Test yapan var mı kızlar ? Adet günü gecikip bildirim yapmayan arkadaşlar güzel haberler bekliyoruz sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?