Durex kullanıyorum canım benKızlar merhaba bayadır girmiyordum yav dedim bir bakayım bizim kızlardan kimler hamiş diye Hamiş olanların gözü aydın inşallah Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin hamiş olmayanlar da inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbimm kızlar size bi sorum olacaktı özel biraz ama kayganlaştırıcı kullanıyormusunuz yada böyle önerebileceğiniz bi marka varmı bana lazım ben normalde dalinin bebek yağını kullanıyorum ama çok kötü başka lazım
Kızlar çatlama gününü illa değerlendirmek gerekiyor mu bugün silikleşti ama değerlendiremedim eşimin işi sebebiyle
Ben cok nadir lazım olunca su bazlı utrasyon jeli kullaniyorum kurumuyor da iyi yaniKızlar merhaba bayadır girmiyordum yav dedim bir bakayım bizim kızlardan kimler hamiş diye Hamiş olanların gözü aydın inşallah Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin hamiş olmayanlar da inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbimm kızlar size bi sorum olacaktı özel biraz ama kayganlaştırıcı kullanıyormusunuz yada böyle önerebileceğiniz bi marka varmı bana lazım ben normalde dalinin bebek yağını kullanıyorum ama çok kötü başka lazım
Insallah saglikla olsun yeter ki. Benim 2. Çocuğum olacak Ocakta da bi gebeligim vardi sonlandi bebek gelisimi durduğu için. Rabbim en iyisini bilir. Sonuç pozitif olursa paylaşırım tabiYaa çok tşk ederimolursa ilk olucak oyüzden bukadar sabırsızlandım galiba ins senin de gönlüne göre olur sonuçlarımızı paylaşalım mutlaka
Üzüldum,bunda da bir hayır vardırInsallah saglikla olsun yeter ki. Benim 2. Çocuğum olacak Ocakta da bi gebeligim vardi sonlandi bebek gelisimi durduğu için. Rabbim en iyisini bilir. Sonuç pozitif olursa paylaşırım tabiinsallah Allah sanada nasip etsin
canım uğurlu olsunKızlaaar günaydın hepinize, dün gece o kadar umutsuz bir test yaptım sonra testim bu şekilde çıktı. Eşim ilk inanmadı ısrarlarımla kan testi vermeye gitti sonucuma bakar mısınızHenüz bir şey söylemek için çok erken ama lütfen dua edin değerimiz sağlıklı bir şekilde artış göstersin :) Bu arada 29 Mart pik günü, 30 Mart ise çatlama günüydü. Yani yumurtlamanın tam 12. günü değer bu şekilde
Çok teşekkür ederim kuzum inşallaahcanım uğurlu olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Benim de çatlama günü 29 mart. Sağlıkla ilerler inşallah canım benimKızlaaar günaydın hepinize, dün gece o kadar umutsuz bir test yaptım sonra testim bu şekilde çıktı. Eşim ilk inanmadı ısrarlarımla kan testi vermeye gitti sonucuma bakar mısınızHenüz bir şey söylemek için çok erken ama lütfen dua edin değerimiz sağlıklı bir şekilde artış göstersin :) Bu arada 29 Mart pik günü, 30 Mart ise çatlama günüydü. Yani yumurtlamanın tam 12. günü değer bu şekilde
Canımmm tebrikler saglıkla tutunsun insallah darısı bizlerin basınaaKızlaaar günaydın hepinize, dün gece o kadar umutsuz bir test yaptım sonra testim bu şekilde çıktı. Eşim ilk inanmadı ısrarlarımla kan testi vermeye gitti sonucuma bakar mısınızHenüz bir şey söylemek için çok erken ama lütfen dua edin değerimiz sağlıklı bir şekilde artış göstersin :) Bu arada 29 Mart pik günü, 30 Mart ise çatlama günüydü. Yani yumurtlamanın tam 12. günü değer bu şekilde
Canım ne belirtin vardıKızlaaar günaydın hepinize, dün gece o kadar umutsuz bir test yaptım sonra testim bu şekilde çıktı. Eşim ilk inanmadı ısrarlarımla kan testi vermeye gitti sonucuma bakar mısınızHenüz bir şey söylemek için çok erken ama lütfen dua edin değerimiz sağlıklı bir şekilde artış göstersin :) Bu arada 29 Mart pik günü, 30 Mart ise çatlama günüydü. Yani yumurtlamanın tam 12. günü değer bu şekilde
1 gün öncesini degerlendirirsenizde olurKızlar çatlama gününü illa değerlendirmek gerekiyor mu bugün silikleşti ama değerlendiremedim eşimin işi sebebiyle
Kuzum gebeliği engeller, gebeliği engellemeyen jeller var onları araştır istersenKızlar merhaba bayadır girmiyordum yav dedim bir bakayım bizim kızlardan kimler hamiş diye Hamiş olanların gözü aydın inşallah Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin hamiş olmayanlar da inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbimm kızlar size bi sorum olacaktı özel biraz ama kayganlaştırıcı kullanıyormusunuz yada böyle önerebileceğiniz bi marka varmı bana lazım ben normalde dalinin bebek yağını kullanıyorum ama çok kötü başka lazım
Hayırlı olsun kuzum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlaaar günaydın hepinize, dün gece o kadar umutsuz bir test yaptım sonra testim bu şekilde çıktı. Eşim ilk inanmadı ısrarlarımla kan testi vermeye gitti sonucuma bakar mısınızHenüz bir şey söylemek için çok erken ama lütfen dua edin değerimiz sağlıklı bir şekilde artış göstersin :) Bu arada 29 Mart pik günü, 30 Mart ise çatlama günüydü. Yani yumurtlamanın tam 12. günü değer bu şekilde
Kuzum ben de yaptım 7-8-9. günlerde çıkmadı benimde testimin markası Comfort Days erken gebelik testiBenim de çatlama günü 29 mart. Sağlıkla ilerler inşallah canım benimhangi marka test yaptın acaba ben 9. Günü test yaptım hiç bişe çıkmamıştı normal o zaman.
Ayyy geliyorummmmHayırlı olsun kuzum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinhadi Aralık anneleri Topigine
Yerleşme kanamam olmadı Sadece göğsüme dokununca göğüs uçlarım çok acıyordu, akıntım hiç kesilmemişti sürekli akıntım oluyordu. Yüzümde bir kaç tane sivilcem çıktı bu kadar ben bat günümden iki gün önce vermiştim 1,20 çıktı tabi geç yumurtlama olduğum için aslında bat tarihim de net değildim dün gece rastgele annemlerden iftar dönüşü geldiğimde test yaptım bu şekilde çıktı :)Canım ne belirtin vardı
Yarın sabah bir denesem mi acaba bende aslında yine olmadı diye umudum yoktu ama böyle haberler görünce de insan heyecanlanıyorKuzum ben de yaptım 7-8-9. günlerde çıkmadı benimde testimin markası Comfort Days erken gebelik testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?