Test yapan var mı kızlar ? Adet günü gecikip bildirim yapmayan arkadaşlar güzel haberler bekliyoruz sizden
Yeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyleNisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
Daha cok erken ama bayagı erken hemdeBenim hiç umudum yok valla yumurtlamanın 9. Günü erken gebelik testi yaptım negatifti adet belirtilerim de var zaten artık kırmızılar gelince doğru hastaneye gideceğim.
Geçen hafta kan verdim cnm çok şükür artış var yarın sağlık ocağına gidicem çarşamba da kadın doğuma başlıcam anca randevu buldum bide yeni diye erken gitme dedi herkes sen naptın
Sancılar pek tarihi bekleyecek gibi değil ya bakalım bi kaç gün daha gelmezse testi tekrarlarım bugün 12. GündüDaha cok erken ama bayagı erken hemdedur daha regl tarihin gelsin
inşallah ikizdir değerlerin süperdiGeçen hafta kan verdim cnm çok şükür artış var yarın sağlık ocağına gidicem çarşamba da kadın doğuma başlıcam anca randevu buldum bide yeni diye erken gitme dedi herkes sen naptın
Yeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyleNisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
Ben adet olmasaam muhtemelen geç test yapmam lazım 21. Gün gördüm resmen çatlamayı yaSancılar pek tarihi bekleyecek gibi değil ya bakalım bi kaç gün daha gelmezse testi tekrarlarım bugün 12. Gündü
Valla hepsi birbirne o kadar cok benziyor ki ben ayırt edemiyorumKızlar mrb.16 mart adetin ilk günü.3 nisan korunmasız birliktelik yaşadık.Bat 13 nisan.bugun yaptım test negatifadet olacakmisım gibi bel agrisi bacaklarimda cekilme var.acaba regl belirtisi mi gebelik belirtisi mi diye dusunuyorum.birbirine bukadar benzer mi belirtiler yardimci olursaniz sevinirim
Aynen öyle canım yumurtlamadan sonraki 15. Gün kesin belli olur deniyor ama bakalımBen adet olmasaam muhtemelen geç test yapmam lazım 21. Gün gördüm resmen çatlamayı ya
Evet lütfen bu belirtileri yaşayıp da hamiş olanlar bizi aydınlatınValla hepsi birbirne o kadar cok benziyor ki ben ayırt edemiyorumhamiş arkdaslar cevap versin
Kızlar mrb.16 mart adetin ilk günü.3 nisan korunmasız birliktelik yaşadık.Bat 13 nisan.bugun yaptım test negatifadet olacakmisım gibi bel agrisi bacaklarimda cekilme var.acaba regl belirtisi mi gebelik belirtisi mi diye dusunuyorum.birbirine bukadar benzer mi belirtiler yardimci olursaniz sevinirim
Mrb bazi testlerde hemen çıkmıyor ilişkiden 14 gun geçmesi gerekiyor kesin sonuç icin. Bence acele etme. Benimde belirtilerim var reglime 4 gun kaldi hatta iliski gunumuzde aynıymış seninleKızlar mrb.16 mart adetin ilk günü.3 nisan korunmasız birliktelik yaşadık.Bat 13 nisan.bugun yaptım test negatifadet olacakmisım gibi bel agrisi bacaklarimda cekilme var.acaba regl belirtisi mi gebelik belirtisi mi diye dusunuyorum.birbirine bukadar benzer mi belirtiler yardimci olursaniz sevinirim
Yaa çok tşk ederimMrb bazi testlerde hemen çıkmıyor ilişkiden 14 gun geçmesi gerekiyor kesin sonuç icin. Bence acele etme. Benimde belirtilerim var reglime 4 gun kaldi hatta iliski gunumuzde aynıymış seninleregl ve gebelik belirtileri ayni neredeyse.insallah gonlune gore olur
Tesekkür ederim canım,sanırım iki üç gün daha beklemekten başka care yokBirbirinin aynısı oluyor canım adet günün geçince test yaparsan en doğru sonucu alırsın
Canım belietin var miydi varsa nelerdiGeçen hafta kan verdim cnm çok şükür artış var yarın sağlık ocağına gidicem çarşamba da kadın doğuma başlıcam anca randevu buldum bide yeni diye erken gitme dedi herkes sen naptın
Canım göğüs hassasiyeti yumurtlamadan kaç gün sonra olmaya başladıHamişler size bişey soracağım gögüs hassasiyetini bat tarihine ne kadar kala hissetmeye başladınız veya yumurtlamadan kaç gün sonra başladı göğüslerim kopcak resmen dokunamıyorm ama regle gebeliği ayıramıyorum
Meyra belirtilerin neydi canımGüzel dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederiz. Biz 11 ay bekledik bu güzel haberi en son bulduğum doktor polislerin olduğunu söyledi ve ameliyat oldum. Bir ay sonra da mutlu haberAllah isteyen herkese nasip etsin bunu canı gönülden hepiniz adına çok istiyorum
Merhaba göğüs ağrısı yumurtlama sonrası hemen mi başladıBenim çok net bir şekilde hala hatırladığım şey, inanılmaz bir göğüs ağrısıydı. Ama öyle her reglden önce olan gibi değil. Baya çamaşırsız duramayacak gibi. En ufak harekette sızlıyordu. Ben zaten o zaman acaba mı demiştim ilk. Ama mesela 2.'de o olmuyomuş pek. Kasık batması olarak hiç anormal bir şey hissetmemiştim. Zaten o yüzden de şu an en ufak bir sancıda acaba mı diyorum
Gönlünüze göre olsun her şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?