- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
Folat degerlerin yükselmiştir zaten düşük biseyler alsan yeterli gebe kaldıktan sonra doktorun uygun olanı verirBen folibol kullandım hep zararlı olduğunu bümiyordum bundan alayım o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Folat degerlerin yükselmiştir zaten düşük biseyler alsan yeterli gebe kaldıktan sonra doktorun uygun olanı verirBen folibol kullandım hep zararlı olduğunu bümiyordum bundan alayım o zaman
Benimde biraz yüksek çıkmıştı eylülde baktırdığımda dahiliye doktoru bırak dedi kadın doğum doktoru folik asit fazlasından bişey olmaz fazlasını vücut atıyo kullan dediFolbiol çok yüksek genelde ilaç kullanan anne adaylarına bile yarısını veriyorlar banada kadın doğum uzmanı vermişti nöroloji doktorum hemen bırak onu dedi çok yüksekmiş folat değerlerim o sırada düşük olduğu için1 ay yarım şeklinde kullandım sonra İmom'a geçtim hem diğer vitaminlerde var içinde iyi geliyor
Yok kız dahileyeyi dinle sen, fazlası bebekte otizme sebebiyet veriyor. 1 hafta kullanmayınca fazlasını atıyor ben vitaminlere bazen 1 hafta ara veririm fazlasını atsin vücut dinlensin diye..Benimde biraz yüksek çıkmıştı eylülde baktırdığımda dahiliye doktoru bırak dedi kadın doğum doktoru folik asit fazlasından bişey olmaz fazlasını vücut atıyo kullan dedi
Baş dönmesi yapınca bıraktım ben aynı zamanda demir b 12 ve d vitaminide kullanıyodum o yüzden fazla geldi 3 aydır kullanmıyorumYok kız dahileyeyi dinle sen, fazlası bebekte otizme sebebiyet veriyor. 1 hafta kullanmayınca fazlasını atıyor ben vitaminlere bazen 1 hafta ara veririm fazlasını atsin vücut dinlensin diye..
Ayrı ayrı alma kuzum tek bı vitamin şeklinde satıyorlar onlardan al düzenli kullan bendede olmuştu ayrı ayrı kullandığım dönemBaş dönmesi yapınca bıraktım ben aynı zamanda demir b 12 ve d vitaminide kullanıyodum o yüzden fazla geldi 3 aydır kullanmıyorum
Benim değerler bayaa düşüktü kronik anemi var dahiliye doktoru verdi canım 3 lüyü kullandm pek işe yaramadıAyrı ayrı alma kuzum tek bı vitamin şeklinde satıyorlar onlardan al düzenli kullan bendede olmuştu ayrı ayrı kullandığım dönem
Çatlamış canım 2 gün değerlendir
Teşekkür ederim canım sadece 2 günü müÇatlamış canım 2 gün değerlendir
16 pik olmuş 17 çatlamış canım
Anladım kuzum benim B12 gibi seninde iğne yemeden düzelmiyorBenim değerler bayaa düşüktü kronik anemi var dahiliye doktoru verdi canım 3 lüyü kullandm pek işe yaramadı
Umarım bu defa olur16 pik olmuş 17 çatlamış canım
Eşinde bı sorun yoksa 15 16 17 18 değerlendirin gitsinUmarım bu defa olur
Aynen canım düzelmişken değerler bebiş gelsin dedikte oda oyalıyoAnladım kuzum benim B12 gibi seninde iğne yemeden düzelmiyor
Yok onda sorun muayne oldu. Biz 1 yıldır istiyoruz olmadı 2 ay çatlatma iğnesi kullandim bu ay ovulasyon kullanmak istedim çok stres yapiyorum o yüzden olmuyo galibaEşinde bı sorun yoksa 15 16 17 18 değerlendirin gitsin
Ben folbiol kullanıorum ; ekim ayından beri nöroloji hapıda hapıda kullandığım için kan hapı fln kadın doum yüksek oran vermek istedi bana.? Bende bırakmadım dewam ediyorum.. gelişim için öenmliymiş falan ya.? Sonra tahlil falan yaptırdım başka hastanede değerlerin yüksek falan demediler.?Folbiol çok yüksek genelde ilaç kullanan anne adaylarına bile yarısını veriyorlar banada kadın doğum uzmanı vermişti nöroloji doktorum hemen bırak onu dedi çok yüksekmiş folat değerlerim o sırada düşük olduğu için1 ay yarım şeklinde kullandım sonra İmom'a geçtim hem diğer vitaminlerde var içinde iyi geliyor
Dünya duzeninin farkındalar mi ne o yüzden mi gelmek istemiyolar anlamadım gittiAynen canım düzelmişken değerler bebiş gelsin dedikte oda oyalıyo
Bizim psikolojinin farkındalarsa demekkiDünya duzeninin farkındalar mi ne o yüzden mi gelmek istemiyolar anlamadım gitti
İkinizde de sorun yok niye stres yapıyorsun kuzum, şükür ugrastiginiz hastalık yok rahatla biraz tadını çıkart olucak Allah'ın izniyle sen kafana takmaYok onda sorun muayne oldu. Biz 1 yıldır istiyoruz olmadı 2 ay çatlatma iğnesi kullandim bu ay ovulasyon kullanmak istedim çok stres yapiyorum o yüzden olmuyo galiba