- 17 Mart 2022
- 277
- 229
- 33
Bide saniyolar ki çocuk istemiyoruz filanÖyle tabi bide bizden sonrakiler ya hamile ya çocuğunu eline aldı yaşta 30 üzeri olunca bişey mi var diye soruyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bide saniyolar ki çocuk istemiyoruz filanÖyle tabi bide bizden sonrakiler ya hamile ya çocuğunu eline aldı yaşta 30 üzeri olunca bişey mi var diye soruyorlar
Ben istemiyorum diyorum altında bişey aramasinlar diye bu seferde yükleniyorlar neyi bekliyosun yaşın geciyor bırak sınavı felan diyeBide saniyolar ki çocuk istemiyoruz filan
Aynen bende düşünmüyoruz diyorum nasip diyorum.Ben istemiyorum diyorum altında bişey aramasinlar diye bu seferde yükleniyorlar neyi bekliyosun yaşın geciyor bırak sınavı felan diye
Nasip olacak inşallah bu ayAynen bende düşünmüyoruz diyorum nasip diyorum.
İnşallah hayırlısı olsun.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınNasip olacak inşallah bu ay
Merak etme ben de 31 yaşındayım. Kime neymiş birine çocuğumuzun olup olmadığını açıklamak zorunda değiliz.Yaş 33 olunca dikkat çekiyoruz canım
Belli bir topluluk ortamında yetişmiş insanlarda bu tarz beklentiler söylentiler oluyor önüne geçemiyosun aslında bakacak olan biziz ama derdi onlara düşmüş birgün yakın birini kiricam diye korkuyorumMerak etme ben de 31 yaşındayım. Kime neymiş birine çocuğumuzun olup olmadığını açıklamak zorunda değiliz.
Eneee rahim filminde ilişki yasağı oluyormuymus Geçmiş olsun kuzum nasıldı peki ağrın oldu muKızlar bugün rahim filmi çektirdim doktor 6 gün ilişki yasak dedi çok fazla radyasyon aldın gebelik oluşursa riskli dedi yani yumrtlamayı kaçırıyorum bu aydan ümidi kestim
Oluyomuş kuzum özellikle sordum bugün yumurtlama ağrım ve akıntım var değerlendireyim diye sordum sakın dedi. Sağol canım benim sadece spektrum takarken ağrı yaşadım bide işlem bittikten sonra temizliyorum dedi batikonlaEneee rahim filminde ilişki yasağı oluyormuymus Geçmiş olsun kuzum nasıldı peki ağrın oldu mu
Tıkanıklık yok o zaman temiz herşey Bazılarına ilişkiyi yasaklamamislar o yüzden şaşırdım radyasyon yumurta kalitesini mi bozuyor acaba bunu da öğrenmem iyi oldu ben dikkat etmezdimOluyomuş kuzum özellikle sordum bugün yumurtlama ağrım ve akıntım var değerlendireyim diye sordum sakın dedi. Sağol canım benim sadece spektrum takarken ağrı yaşadım bide işlem bittikten sonra temizliyorum dedi batikonla
bişeyler yaptı neler oldu orda bilmiyorum o zaman acıdı ama kesinlikle öyle narkoz almaya falan gerek olmayan bi işlem antibiyotik yazdı aldım şuanda biraz ağrım var hafif hafif
Tıkanıklık vardı kuzum ya sol tıkalıydı sağda zor geçti ama çok kolay açıldı çeken radyolog en kısa zamanda hamilesin dedi nasıl içim rahatladı anlatamamTıkanıklık yok o zaman temiz herşey Bazılarına ilişkiyi yasaklamamislar o yüzden şaşırdım radyasyon yumurta kalitesini mi bozuyor acaba bunu da öğrenmem iyi oldu ben dikkat etmezdim
Yaaa ona rağmen acı hissetmemen güzel banada cesaret oldu ayyyy nasill sevindimmmm ne güzel söylemiş öyleTıkanıklık vardı kuzum ya sol tıkalıydı sağda zor geçti ama çok kolay açıldı çeken radyolog en kısa zamanda hamilesin dedi nasıl içim rahatladı anlatamam
Hiç korkma kuzum korkulacak bişey değil bizimki sebepsizdi zaten eşimdede bendede bi problem yoktu şimdi nedeni anlaşıldı en azından çözümde bulundu içim rahatladı keşke önceden bilseydimde çektirseydim diyorum tabi ama nasip sende hiç geciktirme bi problem yoksa bile için rahat eder en azından bişey olmadıgını bilirsinYaaa ona rağmen acı hissetmemen güzel banada cesaret oldu ayyyy nasill sevindimmmm ne güzel söylemiş öyle
Bu ay geç kaldım çektirmek için yoksa yaptiracaktim artık yine olmazsa önümüzdeki ay ama ağrılı bişey olmamasına sevindim korkuyordumHiç korkma kuzum korkulacak bişey değil bizimki sebepsizdi zaten eşimdede bendede bi problem yoktu şimdi nedeni anlaşıldı en azından çözümde bulundu içim rahatladı keşke önceden bilseydimde çektirseydim diyorum tabi ama nasip sende hiç geciktirme bi problem yoksa bile için rahat eder en azından bişey olmadıgını bilirsin
Hiç korkma önümüzdeki ay adetken randevu al adetin bittikten sonrada ilişki yaşamamış olman gerekiyo sadeceBu ay geç kaldım çektirmek için yoksa yaptiracaktim artık yine olmazsa önümüzdeki ay ama ağrılı bişey olmamasına sevindim korkuyordum
Evet söylemişlerdi o zaman anestezili yaptırmayayim boş yere 400 TL ekstra vermeyelimHiç korkma önümüzdeki ay adetken randevu al adetin bittikten sonrada ilişki yaşamamış olman gerekiyo sadece
Aynen hem para vereceksin boşuna hemde anestezi alcaksın hiç gerek yokEvet söylemişlerdi o zaman anestezili yaptırmayayim boş yere 400 TL ekstra vermeyelim
Tamam kuzum çok saol iyi ki varsınAynen hem para vereceksin boşuna hemde anestezi alcaksın hiç gerek yok
Eve gelirken imom omega aldım bende sen memnun olunca deniyim dedimTamam kuzum çok saol iyi ki varsın