Kuzum adet olmadın dimi hala test yaptın mıİki gündür kahverengi bir lekelenme yaşıyorum hafif ağrı geliyor yok oluyor ilk kez böyle bir şey yaşıyorum ne hasta olacağım belli ne olmayacağım dün akşam lekelenme gördüm heh regli oldum dedim bugün hala bir damla böyle bir durum yaşayan var mı
Hoşgeldin canımBat 24 Nisan beni de ekleyebilir misin canım :)
Hoşbuldukk canım hayırlı haberler almak dileğiyleHoşgeldin canım
Amin inşallahHoşbuldukk canım hayırlı haberler almak dileğiyle
Hayıt suyu ne işe yarıyor tam olarakYok kuzum yumurtlamaya kadar o içme artık
Test almadın mi kuzum ondada çıkarKızlar paylaşıcam sizlerlede düşük yaptığım için beklemedeyimakşam saat 10dan sonra tahlil veririm regl olmadıysam bir gebenin günlüğü test yapmış kendi hamileyken 26 haftada. Onun çok koyu çıkıyor.. hady inşallah..
Regli görene kadar sabredelim canım inşallah vakitleri gelmiştirBen herhalde elencemNormalde 1 hafta önce regl belirtim başlar ve başladı yine. Regle 3-4 gün kaldı. Test yaptım erken gebelik negatif. Tüm belirtiler normal regl belirtisi.
Neyse hep diyordum. Kızım isterse olsun kardeşi istemezse olmasın. :) Herhalde azıcık daha vakit var.
Adet düzensizliğine iyi geliyor hormonları duzenliyor canımHayıt suyu ne işe yarıyor tam olarak
Daha pik olmamış kuzum yarın falan olur t çizgisi C den ya aynı olacak ya da daha koyu sen yine de değerlendirKizlar merhabalar bugun 15. Gun dongumun. Ilk kez ovu test kullandim. Biraz koyulaşma var pik midir. Degerlendirme yapsam mi yapmasam mi bilemedim bi fikir verir misiniZ
Yani düzenliyse kullanmaya gerek yok dimi canım bi iki yerde daha denk geldim merak ettimAdet düzensizliğine iyi geliyor hormonları duzenliyor canım
Benim ilk gebeliğim de bu şekildeydi. Reglime 3 gün kala aynı koyuluktaydı iki çizgi. Ve sonuç pozitif çıktı. O yüzden dedim inşallah yanılmam diye. Hayırlı haberlerle gelin yarınKızlar paylaşıcam sizlerlede düşük yaptığım için beklemedeyimakşam saat 10dan sonra tahlil veririm regl olmadıysam bir gebenin günlüğü test yapmış kendi hamileyken 26 haftada. Onun çok koyu çıkıyor.. hady inşallah..
Yok canım düzenliyse boş yere kullanma düzenini bozarsinYani düzenliyse kullanmaya gerek yok dimi canım bi iki yerde daha denk geldim merak ettim
Teşekkürler kuzum kullanmamYok canım düzenliyse boş yere kullanma düzenini bozarsin
Hayır beybi almadım ; gecikme bekliyorum.. kan veririm gece dedimTest almadın mi kuzum ondada çıkar
Bu ay kırmızıları görürsem gelirimSelammm kizlar İnshaAllah ihtiyacınız kalmamıştır yada kalmaz ama olurda Mayıs ayı topiğini ararsanız az önce açtım İnshaAllah Mayıs'a umut bağlayanlari beklerim
Gebeliğe Hazırlık - MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻
Selâm aleyküm Hanımlar..:KK54: Çok büyük bir umutla Mayıs ayının topiğini hem kendim hem de sizler için açmış bulunuyorum.. Biliyorum buralara kadar çok yol kat ettik, herseferinde belki hayalkırıklığı ,biraz burukluk veya çok üzüntü yaşadık.. Ancak ne yapıyoruz asla pes etmiyoruz.. Eğlenerek...www.kadinlarkulubu.com
hadi hayırlısı canım inşallah bebiş geliyorduraynen canımbizde beklemedeyiz benim sol kasık ağrım var az az belimde ağrıyor inşallah tutmuştur bakalım bat 18 nisan epey sabırsızım
Hady inşallah ; ben de sanki ilk gebeliğimi LH ile öğrenmiştim.. tam hatırlayamıyorum ki. İnsan şüpheye düşüyor. Umutlanmak da ; tuhaf bişi.Benim ilk gebeliğim de bu şekildeydi. Reglime 3 gün kala aynı koyuluktaydı iki çizgi. Ve sonuç pozitif çıktı. O yüzden dedim inşallah yanılmam diye. Hayırlı haberlerle gelin yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?