Bence de var canım hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de var canım hayırlı olsun
Hamileliğin ilk zamanlarında bir sürü test istiyorlar ya değerlere bakmak için bu 2 si biraz yüksek gibi geldi bende anlayamadım telaş yaptım belki anlayan olur diye buraya yazayım dedimKuzum ne sonucu olduğunu anlayamadım
Özellikle hamile kadınların doğum sonrasına kadar kedi dışkısından uzak durması ve az pişmiş ya da çiğ et tüketmemeleri gerekmektedir. Toksoplazma (gondii) hamile kadınlarda düşük riskine veya bebeklerde ciddi sağlık sorunlarına neden olabilen bir hastalıktır.Kızlarr bu 2 sonuçta bir anormallik var mı sizcee anlayan var mıı
Evet bende böyle araştırdım evimde kedi besleyen biriyim o yüzden telaşlandım değerde yükseklik var mı acaba yoksa normal mi diyeÖzellikle hamile kadınların doğum sonrasına kadar kedi dışkısından uzak durması ve az pişmiş ya da çiğ et tüketmemeleri gerekmektedir. Toksoplazma (gondii) hamile kadınlarda düşük riskine veya bebeklerde ciddi sağlık sorunlarına neden olabilen bir hastalıktır.
İnternette böyle yazıyor canım bende pek bilmiyorum
Peki buna eşimin ''ne yani çocuğumuz yapay zekalı mı olacak" diye tepki vermesi görüşme yaptık kuzucum tüm tshlilleri burda hazırlayıp reglimin ikinci günü gidiyorum şartlar müsaitse taze transfer yaparız dedi ama doktor öncesinde 1 bucuk ay ilaç tedavisinden yanaymış dolayısıyla biraz daha pahalıya geliyormuş ama olsun eğer olursa dönerim bir bucuk ay sonra tekrar giderimEvet baktım iyi bir doktor yapay zekaya, teknolojiye bilime yüzde yüz güveniyorum bırak iyi spermi seçmeyi çocuğunuza çip takıcaz yapay zeka yüklicez deseler kabul ederim o derece görüşme yaptınız mı nasıl ilerleyeceksiniz?
İkisi de referans değerin altında canım normal diye düşündüm.Kızlarr bu 2 sonuçta bir anormallik var mı sizcee anlayan var mıı
Sagol canim.insallahBence var
Insallah canim ben de oyle dusunuyorum bir kac gune yine yapip pyle gitcem doktoraBasbaya var kuzum maşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sagol canim.insallahVar tabikii hayırlı olsun
Enemmm var mı ne el salliyor sana hayırlı olsun canım benim
Sagol canim.Insallah.Rabbim.isteyen herkese nasip etsin en yakin zamanda InsallahBence de var canım hayırlı olsun
Sagolasin canimm valla cok.saskinim gidip gelip bakiyorum Aralik annelerine transfer olabiliyor muyuzzzEnemmm var mı ne el salliyor sana hayırlı olsun canım benim
Evettt açıldı gel hadi belirtilerini yazSagolasin canimm valla cok.saskinim gidip gelip bakiyorum Aralik annelerine transfer olabiliyor muyuzzz
Evettt açıldı gel hadi belirtilerini yaz
Ya ben daha once 2 gun kala yapmistim ama net cizgi cikmisti kimyasal gecirmistim simdi bi tereddutte kaldim ama tesekkur ederim o zaman ilaci basabilirim2-3 ay once aynı sekilde cok belirsiz bir cizgi gördüm adet gününden bir gün önce filan, ona aldanıp ümitlendim ama regl oldum. ben bir daha predictor early e para vermem oyle diyim seninki de oyle sanırım gölge çizgi, kontrol çizgisi gibi insanı yanıltıyor. hamile oldugunu bilmeden kullandıgın ilacların cok bir zararı yokmus, daha cok erken donem, icin rahat olsun canım
Hadi gel bekliyoruzGeliyorumm yazmam mii
Apranax ve tansiyon icin ilac alicaktim ama kronik bi durum yok oruc tutuyorum susuzluktan yuksek ihtimalle. Bende negatif dedim ama elimde bakinca bi cizgi goruyodum hafiften artik Allaha emanet varsada yoksada sagolasinBu test bende de var ama ben göremedim gölgeyi. İçtiğim ilacın gebelik kategorisi ne ? C ve b ise sorun olmaz
Daha düşmemiş sisteme igg olanİkisi de referans değerin altında canım normal diye düşündüm.
Anti toxo ıg G olan değerini de atar mısın
Bnde bilmiyirum ki cvaplayayım, tekrar mi sorsan?Mâalesef
Kaç gün var canm adetine? Yumurtlamayı gördün mü bu ay?H Hayatlarrr koyulaşıyor cnm testim kaldıysa yine yapıcam.
Bugün beta yaptım çok çok silik bişi var gibi.. ama yanılıyor olabilirim
Dün yaptım LH.. Eki Görüntüle 3041870