- 17 Mart 2021
- 296
- 328
- 53
Ben de öyle düşünüyorum canımIstersen adet gunune kadar testle takip et koyulasmayi adet gunu kan verirsin simdi kucuk bi deger cikabilir ama adet gunune katlanmis olur insallah dolu dolu bi deger gorursun ♥
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de öyle düşünüyorum canımIstersen adet gunune kadar testle takip et koyulasmayi adet gunu kan verirsin simdi kucuk bi deger cikabilir ama adet gunune katlanmis olur insallah dolu dolu bi deger gorursun ♥
O zaman gebelik testiyle takip edebilirsin canım koyulaşmasına bakarsınÇarşamba bat günüm salı falan veririm diye düşünüyorum net olsun diye cuma verdim negatifti kan testim çünkü ama belirtilerim olunca dayanamayıp bugün test yaptım evde
Öyle düşünüyorum canım sabah bi bakıcam inşallah tekrarO zaman gebelik testiyle takip edebilirsin canım koyulaşmasına bakarsın
Darisi basimizaBen de öyle düşünüyorum canım
Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruzÖyle düşünüyorum canım sabah bi bakıcam inşallah tekrar
İyi yapmışsın canım yeni düşmüştür rahime biraz beklemen en iyisi hayırlısı olsun inşallahSalı vericem inşallah cuma verdim negatifti çünkü ben belirtilerim olunca bugün tekrar yapmak istedim testi evde
kendimin olmuş gibi seviniyorum daha çok güzel haberler alırız inşallahOlabilir çok mesaj vardı o gün böyle güzel haberler alınca umutlarımız yeşeriyor valla
Hayırlı olsun benimde bata 3 var ama ben pztsi öğrendim baya erken çıktı bendeBata 3 kala sizce
Amiiinn İnşallah. Bende öyle valla artık her boş anımda burdayım yeni haber var mı diye o kadar güzel ki güzel haber almak senden de bir test bekliyoruz artıkkendimin olmuş gibi seviniyorum daha çok güzel haberler alırız inşallah
Salı günü yapicam inşallahAmiiinn İnşallah. Bende öyle valla artık her boş anımda burdayım yeni haber var mı diye o kadar güzel ki güzel haber almak senden de bir test bekliyoruz artık
Çok heyecanlı hemen ayın 10u olsun bende yapayım,Salı günü yapicam inşallah
Bende. bat bekleyemem benim bat zaten hemen gelir. 2 gün kala yapcam testi.Çok heyecanlı hemen ayın 10u olsun bende yapayım,
Söyledim aslında testleri mi attım sonra ilk kan çıkınca yazdım şimdi de bugünkü kan çıktıKız sen hamiş olduğunu niye bize söylemedin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Kafam nerdeydi acabaSöyledim aslında testleri mi attım sonra ilk kan çıkınca yazdım şimdi de bugünkü kan çıktı
Bugün ve yarını değerlendirin canım yarında at testini çatlama olup olmadığına bakalimEki Görüntüle 3040265
Kızlar ovulasyon testim bugün böyle çıktı bugün yumurtlama mı yani 1 kez değerlendirsek yeter Li mi
Henuz olmamis yarin veya sonraki gun olma ihtimali yuksek fakat degerlendirin bence. Yumurtlama oncesi gebe kalma yuzdesi daha yuksek hem yumurtlamayi kacirmamis olursunuzEki Görüntüle 3040265
Kızlar ovulasyon testim bugün böyle çıktı bugün yumurtlama mı yani 1 kez değerlendirsek yeter Li mi
Hadi bakalım inşallah şans getirir kuzum teşekkür ederim yarında atarım kesinBugün ve yarını değerlendirin canım yarında at testini çatlama olup olmadığına bakalim
Limonsekeri pardon t cizgisi koyu olanmis ben c sandim. Evet yumurtlama bugunHenuz olmamis yarin veya sonraki gun olma ihtimali yuksek fakat degerlendirin bence. Yumurtlama oncesi gebe kalma yuzdesi daha yuksek hem yumurtlamayi kacirmamis olursunuz