- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.879
- 88
- 33
Bat 10 Nisan mış çok erken görmüşsün hangi marka test ? Bir de ikiz olmasınKızlaaarrr ben az önce dayanamayıp test yaptım pozitif çıktı çok heyecanlıyımm yarın kan vermeye gidicemm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat 10 Nisan mış çok erken görmüşsün hangi marka test ? Bir de ikiz olmasınKızlaaarrr ben az önce dayanamayıp test yaptım pozitif çıktı çok heyecanlıyımm yarın kan vermeye gidicemm
Amiinn canım benim kan sonucunu alır almaz yazAy çok teşekkür ederimm inşallah yarın kesinleşirde güzel haberler alırım darısı isteyen herkesin başına inşallahhh
Testin resmi var mı bize de örnek olsunAy çok teşekkür ederimm inşallah yarın kesinleşirde güzel haberler alırım darısı isteyen herkesin başına inşallahhh
Kanda da guzel bir deger gorursun insallah Daha adetine varmis kucuk bir deger cikabilir saglikli artsin ♥Ay çok teşekkür ederimm inşallah yarın kesinleşirde güzel haberler alırım darısı isteyen herkesin başına inşallahhh
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım benimHenüz test yapmadım, gelen giden de yok.. 1hafta daha veriyorum kendime
Çok iyiKızlar merhaba cuma günü sabah 9 da kan vermiştim 15,5 beta hcg , bugün kan verdim saat 4 de acil de 107,60 çıkmış nasıl sizce
Yaaa Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlaaarrr ben az önce dayanamayıp test yaptım pozitif çıktı çok heyecanlıyımm yarın kan vermeye gidicemm
Kız sen hamiş olduğunu niye bize söylemedin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar merhaba cuma günü sabah 9 da kan vermiştim 15,5 beta hcg , bugün kan verdim saat 4 de acil de 107,60 çıkmış nasıl sizce
Oyyy oyyy maşallah bugün 3.ncu gebe haberi Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kuzum hayırlı olsunBata 3 kala sizce
Amiiin inşallahOyyy oyyy maşallah bugün 3.ncu gebe haberi Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kuzum hayırlı olsun
Söylemişti ama araya kaynamış sanırımKız sen hamiş olduğunu niye bize söylemedin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Valla var gibi canım yarın hemen kan verBata 3 kala sizce
Okuyorum hepsini ama gözden kaçmış demekki bugün 3 güzel haber aldık maşallah çok sevindim hepsineSöylemişti ama araya kaynamış sanırım
Çarşamba bat günüm salı falan veririm diye düşünüyorum net olsun diye cuma verdim negatifti kan testim çünkü ama belirtilerim olunca dayanamayıp bugün test yaptım evdeValla var gibi canım yarın hemen kan ver
Yarın kan verip durumunu bizimle de paylaş kuzumAmiiin inşallah
Salı vericem inşallah cuma verdim negatifti çünkü ben belirtilerim olunca bugün tekrar yapmak istedim testi evdeYarın kan verip durumunu bizimle de paylaş kuzum
Istersen adet gunune kadar testle takip et koyulasmayi adet gunu kan verirsin simdi kucuk bi deger cikabilir ama adet gunune katlanmis olur insallah dolu dolu bi deger gorursun ♥Bata 3 kala sizce
Olabilir çok mesaj vardı o gün böyle güzel haberler alınca umutlarımız yeşeriyor vallaOkuyorum hepsini ama gözden kaçmış demekki bugün 3 güzel haber aldık maşallah çok sevindim hepsine