- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- 48
Eşle kullanınca sonuc alıyorsun ama çaktırmadan yutturEşim güvenmiyor maalesef kullanmak istemiyor
Bende yapacaktım aslında ama bekleyeyim biraz dedim bu sefer en az 10 gün kadar gecikirse yaparım diye düşündüm, testlerin sonucu hep hüsran oldu çünkü bu zamana kadar bi yandan da merak ediyorum hemen yapmak istiyorum da sizce şuan yapsam testi erken gebelik testi mi almalıyım, 2 gün kaldığı için normal gebelik testi alsam doğru sonuç verir mi ki?Test Yapsanız çıkar bence
Deneyecem bi ama biraz zor gibiEşle kullanınca sonuc alıyorsun ama çaktırmadan yuttur
Ya bende almak istiyorum bi taraftan da çekiniyorum bi zararı olur mu diye mayısta falan bende almayı düşünüyorum olmazsaBen cok videolarını izledim dinledim o şekilde Canım ben başlangıç olarak mfk man ve women olanı aldım günde bir tatlı kasıgı yiyorsun macun gibi hormonları düzenliyor gebeliğe yardımcı oluyor eger vitamin veya folik asit almıyorsan fodega ve panecea gibi ürünleri var ben omepaq10 folik asit ve d vitamini aldıgım için onlara gerek dymadım eşinin spermleri azsa ek olarak azosperm de alabilirsin
Kızsal Toplum on Instagram: "yaşamayan yoktur"
52K likes, 322 comments - kizsaltoplum on March 12, 2022: "yaşamayan yoktur".www.instagram.com
Bu biz kızlarr
Hayir.daha cuma gunu doktordaydimTest yaptırdın mi hiç gebelik testi
Henüz test yapmadım, gelen giden de yok.. 1hafta daha veriyorum kendime
Adet günüme 2 gün varKızlar merhaba cuma günü sabah 9 da kan vermiştim 15,5 beta hcg , bugün kan verdim saat 4 de acil de 107,60 çıkmış nasıl sizce
2 günde 1 ikiye katlaması yeterli diyorlar. Güzel artmış.Kızlar merhaba cuma günü sabah 9 da kan vermiştim 15,5 beta hcg , bugün kan verdim saat 4 de acil de 107,60 çıkmış nasıl sizce
Güzel artmis benimde 3 gün var yoğun kaşık sizlamalari oluyor sağ özellikle ayakta çok kalınca sizde oluyormu acabaAdet günüme 2 gün var
Evet şişlinlik ve sağ kasık sızlaması ve ayakta durunca bel ağrısıGüzel artmis benimde 3 gün var yoğun kaşık sizlamalari oluyor sağ özellikle ayakta çok kalınca sizde oluyormu acaba
Aynen bacağıma vuruyor sağ kasik. Ve duygusallik var bugün yordum kendimi ondan belkide arttı ağrıEvet şişlinlik ve sağ kasık sızlaması ve ayakta durunca bel ağrısı
Tebrik ederim canım benim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin rabbimKızlaaarrr ben az önce dayanamayıp test yaptım pozitif çıktı çok heyecanlıyımm yarın kan vermeye gidicemm
Hayırlı uğurlu olsun canım benim sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallahKızlaaarrr ben az önce dayanamayıp test yaptım pozitif çıktı çok heyecanlıyımm yarın kan vermeye gidicemm
Çok teşekkür ederim canım amin inşallahh hala inanamıyorum ilk defa pozitifi gördümmTebrik ederim canım benim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim
Ay çok teşekkür ederimm inşallah yarın kesinleşirde güzel haberler alırım darısı isteyen herkesin başına inşallahhhHayırlı uğurlu olsun canım benim sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?