İnşallah canım hayırlısı ile görseydim2 ye katlaya katlaya gidiyor gün aşırı yani 100 200 400 800 1600 olacak 8 ila 10 gün sonra görünür diye tahmin ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım hayırlısı ile görseydim2 ye katlaya katlaya gidiyor gün aşırı yani 100 200 400 800 1600 olacak 8 ila 10 gün sonra görünür diye tahmin ettim
Hadi bakalım inşallah hemen bize haber verKızlarrrrr ben kan vermeye gidiyorummmm
Hayattaki şansımızGene iyi senin geçen ay ben test yaparken adet oldum
Hayırlı haberlerle gel inşallah kuzumKızlarrrrr ben kan vermeye gidiyorummmm
İyi kuzum daha çok yeni oldugundan bu seviye de zamanla yükselecek inşallah pazartesi tekrar baktır Rabbim tez zamanda hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar test sonucum çıktı bat 5 nisan bugün
beta-hcg 15,25 çıktı nasıl sizce
Ayyy sabret canım biraz daha inşallah günün geçer de kan verirsinben bugün inanılmaz bir baş dönmesi ile uyandım gözümü açtığım an dönüyordu yataktan çıkamadım kalkınca direk lavaboya koştum öğürmekten. iki gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı ama içimde de bir umut var hala... üç gündür de erken gebelik testi yapıyorum çooook silik bir çizgi çıkıyor ama kan testi 0,100 çıkınca testler bozuk diye düşündüm kafam karıştı valla bata 4-5 gün var
Hayırlı olsun canım sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallahKızlar test sonucum çıktı bat 5 nisan bugün
Tebrikler taze annecik. Normal 2 günde 1 ikiye katlanacak.Kızlar test sonucum çıktı bat 5 nisan bugün
Hayırlı olsun çok yeni geç döllenmedir benim bat 6nisan dün değerim 190,di ama benim erken döllenmeKızlar test sonucum çıktı bat 5 nisan bugün
Mrb cnm ; ben ovu testi yapıyorum da. çift çizgi olunca 2.ci yumurtlama zamanı deniyor.? Bende de koyulaşma var ; 1-2 güne kırmızı olur diye düşünüyorum da. Reglime 6gün war. Sence hangisinin belirtisi.? :/4 gözle bebiş bekleyen kızlar bende sizlerle aynı yoldan geçtim 9 ay. Herşeyi merak edip araştırmalardan bi hal olurdum. Şimdi hamileyim çok şükür. Elimde ovulasyon testi vardı merak edenler için yaptım evet hamilelerde gerçekten ovulasyon testi yumurtlama gösteriyormuş ikinci çizgi direk kıpkırmızı çıktı. Merak edenlere duyurulur :)
Hayırlısı olsun kuzum umudu kaybetmek yokSoncu aldım kızlar 1.20 negatif
Hayırlısı olsun canım sabret olacak inşallah bende elendim bu ay ama ümidimi kaybetmiyorum sende öyle yap canımSoncu aldım kızlar 1.20 negatif
Adet olmadım hala vallla bi umut hep varHayırlısı olsun canım sabret olacak inşallah bende elendim bu ay ama ümidimi kaybetmiyorum sende öyle yap canım
Evet az kalmış canım nasip bakalım herşey gönlünce olsunAdet olmadım hala vallla bi umut hep var
Aynen kuzum benımEvet az kalmış canım nasip bakalım herşey gönlünce olsun
Hiç üzülme canım önümüzdeki aya odaklanSoncu aldım kızlar 1.20 negatif
Aynen kuzum benımHiç üzülme canım önümüzdeki aya odaklan
Adet olana kadar bekliyoruz inşallah güzel sonuçlanırBu sabah test yaptım negatif çıktı regl olmadım henüz bakalım bir ümit beklemedeyiz Mavigrill