Aşılama Nisan 2018 de Aşılama yapdıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim de bugün 9 gunum canım bende meraktan çatlıyorum ama negatifi de görmek istemiyorum erkenden doktorum 15 gün sonra gel dedi
Ben bugün dayanamadım anlık test yaptım. O kadar üzüldüm ki. Hiç tavsiye etmiyorum. Gününü bekle derim. Hatta ben klinikte şahit oldum. 15 gün sonra kan tahlilinde düşük oranda gebelik çıkanlara bir gün sonra bir daha yapın bakalım düşmüşmü yükselmişmi dediler. Bu durumda benim için bayağı korkutucu. Rabbim iyi haberlerini versin inşallah. Aynen benimde. Amin amin amin.

kızlar aşılamamın 15. günü test yaptım negatif çıktı daha önce böle yaşayan varmı sonra nezmn adet oldunuz

Bende o negatifi görmek istemiyorum canım erkenden ama günlerde gecmek bilmiyor cumartesi hastaneye gitmem lazım üzme kendini canım inşallah 15. Gün görürsün pozitifi alırsın güzel haberi

Z
Yok canım ya rapor alamam inşaallah hepsimiz için öyle olur mutlu haberi alırıZ.

İnşallah iyi haberlerimiz olur diyebiliyorum sadece
Inşallah canım hemen mutsuzluğa kapılma daha çok var 10 günde belli olmaz canım yumurtanın çatlayıp rahime düşmesi 7-10 gün arası sürüyor daha ondan sonra hcg hormonu yükselmeye başlıyor azcik daha sabır bakalım olmazsa da vardır bun da bi hayır diyelim napak

Kızlar peki belirtileriniz ne alemde? Benim bugün aşılamamın 12. Günü, aşırı göğüs ağrısı ve akıntım var ama duphaston diye bir ilaç içiyorum o yüzden mi oluyor bilemedim:/

İlk denemeniz miydi? İnşallah kendiliğinden olur canım ya..ne zaman kadar ara verdiniz? Bende ramazandan önce aşılamayı yaptırmak istiyorum..olmazsa eylül gibi felan tüp bebek.
2.denememiz ramazan dan sonra bakicaz kendimizi hazır hissedersek basliycaz nasip artık ya hic bir sikintiyokken olmaması yoruyor zamanı var demek ki diyoruz

Kızlar peki belirtileriniz ne alemde? Benim bugün aşılamamın 12. Günü, aşırı göğüs ağrısı ve akıntım var ama duphaston diye bir ilaç içiyorum o yüzden mi oluyor bilemedim:/
Bende progestan ve corasprin kullanıyorum nedense hiç belirtim yok inşallah belirtilerin hamilelige işarettin ben bi hamilelik yaşamıştım benim hamilelik belirtilerim 6-7 haftada başlamıştı ilaçların etkisi olabilir sen 15 günü bekle inşallah olumlu sonucu alırsın canım

16nisanda aşılama oldu 15 nisan da çatlatma iğnesi
Pazar günü evde test yaptım negatif dün kan verdim 0.19çuktı ama hala ben adet olmadım halada olacakmış gibi değilim anlamadımbu işi işk defa aşılama yaptırdım normal mi bu

bende 16 nisanda aşılama yaptım test yaptım pazartesi negatifti ama daha kan vermedim bugün 16. günüm ve hala adet olmadım normalde adet olacaksam bi gün öncesinden çok sancım olurdu ama şimdi yok bekliyorum iki üçgün sonra adet olmazsam doktora gidecem

bende duphaston kullandım ama bende öle yapmadı test yapsan çıkar canım bi bak istersen belki bebiş vardır

Kızlar aşılama için ilaça hemen başlatıyor demi doktor be

Mesajı yanlış yere yazmışım..canim bende gittim aşılama için doktora sebepsiz olduğunu için yaptırma dedi boşuna eğer eşinde problem yoksa..asilamasi tutanlar genelde erkek problemlilerde yada yumurtaları büyümeyenlerde olur dedo..bizde artık ramazan sonrasına kadar bekleyeceğiz..arada eşimin testi tekrarlanacak

Yarın gidemiyorum malesef anca çarşambaya gidebilecem 5 de başlatan yok mu acaba hiç[/QUOT
Ben de ikinciyi tüp bebekde devlet katkisk ni alabilmek için yaptırdım hayırlısı artık sebebsiz yere olmuyorsa vakti zamanı var demekki diyorum çok şükür ciddi bir sıkıntımız yok sabr etmemiz gerekiyor bı yolda Allah bize güç versin

Amin canım ..tüp bebeğe gerek kalmaz da vakti inşallah bu aydır adete kaç günün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…