- 27 Ekim 2017
- 732
- 241
- 33
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar aşılamamın 13. günü test yapsam çıkarmı
peki regl oldun mı sencanim chikada bilir cikmayada bilir Bence adeti bekle derim. Eger illa test yaptirmak istiyorsan kan da cikar
amin inşallahHakkında Hayırlı sonuçlar olsun inşallah canım
Canım hormon tahlillerini ve eş tahlillerini yaptırdınmı. aşılamadan önce gonaf kullandırdılar bana. On gün. Eğer aşılamaya uygunsa değerlerin hemen yaparlar. Rahim filmi gibi geçiyor. Sonrasında bolbol yatak istirahati rabbim gönlüne göre versin inşallah.Kızlar bana da yardımcı olur musunuz..2 yılı geçti bekliyorum bende 3 kere klomen kullandim hsg çektirdim sonuç yok belirli bir problemde yok ama nasip olmadı.. dün 29.adetimi gördüm bu ay aşılama yaptırmak istiyorum ama 2 mayıs resmi tatil çarşambada adet 5. Günü oluyo gitsem olur mu?
Benim de bugün 9 gunum canım bende meraktan çatlıyorum ama negatifi de görmek istemiyorum erkenden doktorum 15 gün sonra gel dediAşılamada anlık testi ilk ne zamanyapmak gereklibilen varmı 9.günüm ölücem meraktan.
aşılamaya göre hesaplıcaksın cnmArkadaşlar bide birşey soracam şimdi benim catlatma iğnesi ayın 18 de yapıldı aşılama ayın 20 sinde yapıldı ben bu 15 günlük süreci catlatma iğnesine gore mi yoksa aşılamaya gore mi hesqplicam
Sağol canım cevabın için hakkımızda hayırlısı bakalımaşılamaya göre hesaplıcaksın cnm
amin canımSağol canım cevabın için hakkımızda hayırlısı bakalım
Pazartesi gitsen çünkü ilaca 3.gun baslaman gerekiyorKızlar bana da yardımcı olur musunuz..2 yılı geçti bekliyorum bende 3 kere klomen kullandim hsg çektirdim sonuç yok belirli bir problemde yok ama nasip olmadı.. dün 29.adetimi gördüm bu ay aşılama yaptırmak istiyorum ama 2 mayıs resmi tatil çarşambada adet 5. Günü oluyo gitsem olur mu?
Evet yapıdı bi sorun yok prolaktin yüksek çıkıyo bazen onuda önemsemedi hiçbir doktor..fsh 9Canım hormon tahlillerini ve eş tahlillerini yaptırdınmı. aşılamadan önce gonaf kullandırdılar bana. On gün. Eğer aşılamaya uygunsa değerlerin hemen yaparlar. Rahim filmi gibi geçiyor. Sonrasında bolbol yatak istirahati rabbim gönlüne göre versin inşallah.
Yarın gidemiyorum malesef anca çarşambaya gidebilecem 5 de başlatan yok mu acaba hiçPazartesi gitsen çünkü ilaca 3.gun baslaman gerekiyor
İlk denemeniz miydi? İnşallah kendiliğinden olur canım ya..ne zaman kadar ara verdiniz? Bende ramazandan önce aşılamayı yaptırmak istiyorum..olmazsa eylül gibi felan tüp bebek.Benim negatif 2 çıktı beta hcg bundan sonrasinda dinlenemek için eşimle kendimize vakit vericez sonra tüp bebek hepimize bu surecte Allah kolaylık versin
Vallahi aşılama yaptıranların çoğunluğu iki gün ertesinde işine başlıyormuş. Ama aksi durumlar olabiliyor. Zaten progesteron verirse baş dönmeleri yapar. Bence her ihtimale karşı raporunu al. Olurda kendini ağır hissedersen gitmezsin işe. İnşallah aşılaman tutarda hiç tüp bebekle uğraşmazsın.E elifsuelif Eşimin testindede bi sorun yok ama olmuyo işte..hsg çekilelide 1 yılı geçti artık. Sonrasında yatak istirahati benim için çok zor çalışıyorum rapor alsam iş yerimede demek istemem mecbur kalırsam izin alırım ama aşılama olmazsa tüp bebek sürecinde izne daha çok ihtiyacım olacak