sonuçlar çıktımı canımCanim Merheba nasilsiniz kizlar, evet shimdi geldimde eve bekliyorum 4,5 cikacak cevaplar. Bakalim
Frozen noldu sonuç canım inşallah hayırlısı olmuştur valla aklım sende kaldı inanır mısınhenuz cikmadki canim 4,5 gibi alacagim cevaplari
İdrar testinde nasıl pozitif çıktı bende onu anlamadım gerçekten . Dediğim gibi senin hakkında hayırlı olan buymuş demek ki üzülme diyemem ama emin ol zamanla atlatıcaksın inşallahKizlar sonuc negatif 1 cikti anliyamiyorum nasil bisiy. birdaha idrar testlerine inanmiycam
geçen ay banada böle olmuştu kızlar test yaptım birden fazla silik çıkmıştı ama tam belli gibi koyu bi renk oldu sonra kan tahlili yaptım negatif çıktı ertesi gün regl oldum cnmKizlar sonuc negatif 1 cikti anliyamiyorum nasil bisiy. birdaha idrar testlerine inanmiycam
ah ah demekki idrar testleri guvenilesi gibi degil. Bidaha kanmam ;(((((geçen ay banada böle olmuştu kızlar test yaptım birden fazla silik çıkmıştı ama tam belli gibi koyu bi renk oldu sonra kan tahlili yaptım negatif çıktı ertesi gün regl oldum cnm
aynnen geçen günde sana söledim fazla heveslenme sonra sonu hüsran olunca çok üzülüyoruz yıpranıyoruzah ah demekki idrar testleri guvenilesi gibi degil. Bidaha kanmam ;(((((
benim de sol tüpüm hasarlı nedir bu soldan çektiğimiz:) nasipte varsa olur canım bir tane olması yeterli zaten inş ilk aşılamada tutuverir de çok bekletmez seni. hepimiz bir umut her yolu deniyoruz işte ben bir de iki kez dışgebelik geçirdim önemli olan sağlıklı bir gebelik geçirebilmek. bir şekilde gebe kalcaz sonuçta yumurta var sperm de var bi şekilde buluşup helva olacaklar inşGonal f ile büyütüldü pko var
Gerçekten mi ben anlamıyorum insanların ki altı gün kala pozitif çıkıyor ve doğru oluyor bu nasıl iş ya ben bile şu an hayal kırıklığı yaşadım yaniKizlar sonuc negatif 1 cikti anliyamiyorum nasil bisiy. birdaha idrar testlerine inanmiycam
Hakkında hayırlısı olsun üzülme inşallah bir dahaki sefere olur.hepimiz aynı durumdayız adet sivilcesi çıktı benimde bugün 7. Gün yakında hastalanacagim galiba.Kismet elimizden bir şey gelmiyor.Kizlar sonuc negatif 1 cikti anliyamiyorum nasil bisiy. birdaha idrar testlerine inanmiycam
Chok sagolun kizlar ya ne iyi girmisim buraya .Hepinize desteyiniz icin tesekkur ederim sizin gibi guzel kalpli insanlarla tanisdigim icin cok memnunum .Allah razi olsun. Rabbim herbirmizi muradimiza erdirsin.Aminbenim de sol tüpüm hasarlı nedir bu soldan çektiğimiz:) nasipte varsa olur canım bir tane olması yeterli zaten inş ilk aşılamada tutuverir de çok bekletmez seni. hepimiz bir umut her yolu deniyoruz işte ben bir de iki kez dışgebelik geçirdim önemli olan sağlıklı bir gebelik geçirebilmek. bir şekilde gebe kalcaz sonuçta yumurta var sperm de var bi şekilde buluşup helva olacaklar inş
Gerçekten mi ben anlamıyorum insanların ki altı gün kala pozitif çıkıyor ve doğru oluyor bu nasıl iş ya ben bile şu an hayal kırıklığı yaşadım yani
Amin canim. Rabbim sevindirsin herbirimiiziHakkında hayırlısı olsun üzülme inşallah bir dahaki sefere olur.hepimiz aynı durumdayız adet sivilcesi çıktı benimde bugün 7. Gün yakında hastalanacagim galiba.Kismet elimizden bir şey gelmiyor.
amin canım burdan mutlu haberler vereceğimizgünlerde gelecek hepimiz zor yollardan geçiyoruz eşekten düşenin halini yine eşekten düşen anlarmış. inş bu son adetin olur. gönlünün güzelliğinde bir evlat nasip eder sana rabbimChok sagolun kizlar ya ne iyi girmisim buraya .Hepinize desteyiniz icin tesekkur ederim sizin gibi guzel kalpli insanlarla tanisdigim icin cok memnunum .Allah razi olsun. Rabbim herbirmizi muradimiza erdirsin.Amin
acile bi gitsen ya da dahiliye ye çok uzun sürmüşse bir gariplik var bence. dediğin gibi ilaçların yan etkisi de olabilir dr görün bence bir hafta olmuş belki enfeksiyon felandır.Merhaba arkadaşlar günlerdir tüm aşılamaları takip ediyorum. Sanırım benim durumumda biraz dikkat çekici ve paylaşılmalı diye düşünüyorum.
Beş yaşında bir Paşam var rabbim korusun. Üç senedir ikinci çocuk içinçabalıyoruz. Süthormonları ve çikolata kisti dediler bir yıl tedavi gördüm hiçbirşey değişmedi. Rahim filmi spermogram kan vs. Herşey normal. Geçtiğimiz Perşembe’ye kadar on gün gonaf kullandım. Tek yumurtam büyümüş. Perşembe yumurta çatlatma iğnesi yapıldı. Gecede 10 da iki iğne yaptım. Fakat bir saat içerisinde şiddetli ateş ve sıtma tuttu. Üşütmüşsün geçer dediler. Cumartesi aşılamam oldu hayırlısıyla. Doktorum kabul etmesede sanırım bu iğnelerin yan etkisi. Bugün 7 günüm. Hala yatıyorum. Çok zor geçiyor.sürekli üşüyor titriyorum. Sabah akşam progestan içiyorum. Belkide ben çok hassasım diye bilemiyorum. Lütfen banada dua edin. Rabbim hiç çocuğu olmayanlara ve hakedenlere evlat nasip etsin.
Gittiğim yer çok iyi bir klinik ama üşütmüşsün diyorlar sadece. Başka bir yeremi gitsem bilemedim.acile bi gitsen ya da dahiliye ye çok uzun sürmüşse bir gariplik var bence. dediğin gibi ilaçların yan etkisi de olabilir dr görün bence bir hafta olmuş belki enfeksiyon felandır.
Tahminimce tabi silikte olsa çıkarselam kızlar aşılamamın 13. günü test yapsam çıkarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?