Aşılama Nisan 2018 de Aşılama yapdıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim adet günüm değildama çatlatma iğnesi vurulunca çatlatma iğnesine göre sayıyorum umarım güzel sonuçlarsalırız canım göğüs hassasiyeti varmı
Anladim canim 1 hafta önce gögüs uclarim 1 kac gün cok aciyordu ama gecti suan hic bir belirti yok sadece adet olcakmisim gibi hafif bir agri var cuma günü adet günüm eger pazartesine kadar olmassam pazartesi kan vericem

Anladim canim 1 hafta önce gögüs uclarim 1 kac gün cok aciyordu ama gecti suan hic bir belirti yok sadece adet olcakmisim gibi hafif bir agri var cuma günü adet günüm eger pazartesine kadar olmassam pazartesi kan vericem
İnşallah güzel sonuçlar alırız ben çok ümitli değilim 8milyon sperms sonucu yukandıktan sonra 1 milyona düştü

Daha öbceki aşılamamda çatlatma iğnemin 12. Günü, aşılamamın 10.günü1kan tahlilinde negatif çıkmıştı 2 gün sonra.adet olmştum belki bu seferde erken yaptırırm

Seninle aynı gün yaptırmışız aşılmalarımızı. Doktor ayrıca ilişki önerdi mi? Bize önerdi ama o kadar şişkinlik ve huzursuzluğum vardı ki deneyemedik bile :/

Daha öbceki aşılamamda çatlatma iğnemin 12. Günü, aşılamamın 10.günü1kan tahlilinde negatif çıkmıştı 2 gün sonra.adet olmştum belki bu seferde erken yaptırırm
Yikandiktan sonra sperm sayisi cikmasi gerekmiyormu canim ben pek fazla anlamiyorum benim esimde 6 dan 9 cikmisti yikandiktan sonra okadar biliyorum ilk asilamamda bende 14gün kan vermistim negatifti bir hafta vardi adetime simdi tam tersi adetim gectiken sonra yapmayi düsünyorum önceden yapip üzülmek istemiyorum 1 saat önce karnima kramp girdi adet agrisindan cok farkli bir kac kez oldu gecti hayirlisi olur insallah sende belirtiler fln oldumu kac senedir istiyorsun canim

Yıkandıkta sonra iyileri kalıyor spermin bizim sayısı düştü aşılamamın 7.ve 8. Günü bir kaç kez batma ve sancı oldu yumurtamın olduğu tarafta okadar genelde göğüs hassasiyeti olurdu amaa bu ay yok

Önerdi canım amaabiz tatile çıktık denemedik

Kızlar yaşlarınız kaç, ne kdr zmndır deniyorsunuz, bir de eşlerinizin sperm sayısı hareketliliği v.s. nasıldı aşılama esnasında?
Ben 33 yaşındayım, 1 senedir deniyoruz, eşimde varikosel var, sperm sayısı yıkamadan sonra 15 milyondu, hareketliliği % 95ti ama morfolojisi % 2'lerde...

Hayirlisi canim adet belirtiler ve hamilelik belirtileri genelde ayni oluyormus o yüzden hic birsey ayirt edemiyorum sadece adet zamanini beklemek en dogrusu sende bence cok erken yaptirma kan testini bekle derim

Ben 28 yaşındayım bir senedir tedavi görüyoruz eşimin 8 milyondum yıkamadan sonda 1milyğna1 düştü hıızıda %84

Canim bende 27 yasindayim 5 bucuk senedir deniyoruz esimin sperm sayisi 6 milyondu yikandiktan sonra 9 milyona cikti hizliligini hatirlamiyorum nekadar

Ben 28 yaşındayım bir senedir tedavi görüyoruz eşimin 8 milyondum yıkamadan sonda 1milyğna1 düştü hıızıda %84

Canim bende 27 yasindayim 5 bucuk senedir deniyoruz esimin sperm sayisi 6 milyondu yikandiktan sonra 9 milyona cikti hizliligini hatirlamiyorum nekadar

Hakkımızda hayırlısı olsun. Yaşlarınız genç sizin daha, olur elbet. Benim biraz riske giriyor artık yaştan ötürü...
Mikroçipli aşılama yöntemini deneyeceğim ben eğer hamile kalmazsam, siz de bir araştırın, tüp bebekte de uygulanıyormuş.

Hepimiz icin hayirlisi canim insallah hepimiz hayirli sonucu aliriz ben zaten bu ayda tutmassa 1 ay tatil yapip tüp bebege gececegiz ama insallah gerek kalmaz hic birimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…