• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Nisan 2018 de Aşılama yapdıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende 16 nisanda aşılama yaptım test yaptım pazartesi negatifti ama daha kan vermedim bugün 16. günüm ve hala adet olmadım normalde adet olacaksam bi gün öncesinden çok sancım olurdu ama şimdi yok bekliyorum iki üçgün sonra adet olmazsam doktora gidecem :110:
bugün sanki sabah iki damla gördüm ama oldum mu olmadım mı bilmiyorum hala

kızlar aşılamadan 17 gün geçmesi normal mi 15. gün test yaptım idrar testi negatif çıktı böle olan varmı ya da bi yakını olan bana bilgi verirseniz çok sevinirim beklemekte canımı sıkıyor

bende duphaston kullandım ama bende öle yapmadı test yapsan çıkar canım bi bak istersen belki bebiş vardır
Canım sana hiç yan etki yapmadı mı o ilaç ya? Birde benim adetim son aylarda bu iğnelerin, ilaçların etkisinden 31 güne çıktı, bugün daha 26. Günüm aşılama üzerinden de 14 gün geçti, şimdi BATı neye göre hesaplamalıyım ben?
Korkudan test yapmak istemiyorum ya:((

kızlar aşılamadan 17 gün geçmesi normal mi 15. gün test yaptım idrar testi negatif çıktı böle olan varmı ya da bi yakını olan bana bilgi verirseniz çok sevinirim beklemekte canımı sıkıyor
Canım kan testi yapmadan emin olma bence, yarını da bekle olmazsa git bir kan testi yaptır bence, bazen geç yükselme olabiliyormuş ya inşallah öyledir:dua:

Canım kan testi yapmadan emin olma bence, yarını da bekle olmazsa git bir kan testi yaptır bence, bazen geç yükselme olabiliyormuş ya inşallah öyledir:dua:
inşallah ya herkes 12. günden aonra oluyor bende şaşırdım doktora gitmeyede korkuyorum ne dicem 17 gün önce aşılama yaptım 15. gün test yaptım negatif çıktı hala regil olamadım ondan geldim mi dicem belkide 20 güne olmamam normalse

inşallah ya herkes 12. günden aonra oluyor bende şaşırdım doktora gitmeyede korkuyorum ne dicem 17 gün önce aşılama yaptım 15. gün test yaptım negatif çıktı hala regil olamadım ondan geldim mi dicem belkide 20 güne olmamam normalse
Aynen canım adet olmayınca geldim dersin. Normal beklenen adet tarihin ne? Olmazsa o vakite kadar beklersin.

Benimde bugün 12 gunum kahverengi akintim var galiba benim de tutmadı çok erken oldum normalde adet tarihim 7 mayıs :KK43::KK43:
Evet benim de en son 7 nisan dı. Ama yumurtaları erken olgunlastirdiklari için erken catliyorlar ve vücuttan erken atiliyorlar. Kaçıncı asilama sizin.

Evet benim de en son 7 nisan dı. Ama yumurtaları erken olgunlastirdiklari için erken catliyorlar ve vücuttan erken atiliyorlar. Kaçıncı asilama sizin.
Ilk aşılamam bundan önce bi kere klomen ve catlatma iğnesi kullandım ama aşılamayı da yaptirmicam eylüle kadar normal yolla denicem olmazsa tüp bebeğe geçecez :işsiz:

Hiç gelmesin adetin:anneadayı: benimde bitmek bilmedi bugün 5. Günüm bi an önce bitsin istiyorum :KK23: sizin sorun neydi?
ben adet oldum benim sol tüpüm hasarlı ama dr biengel teşkil etmez dedi onun dışında her şey normal bakalım artık nasip

Ramazanda kendiliğinden olur inşallah..tüp bebek bekleme sürecinde olanları duyuyoruz sonuçta..benim 3.ramazanım olacak:110: bu bayramda mutluluğu yaşarız inşallah tüm bekleyenler olarak:dua:

Inşallah canım hemen mutsuzluğa kapılma daha çok var 10 günde belli olmaz canım yumurtanın çatlayıp rahime düşmesi 7-10 gün arası sürüyor daha ondan sonra hcg hormonu yükselmeye başlıyor azcik daha sabır bakalım olmazsa da vardır bun da bi hayır diyelim napak :21::21:
Hayırlısı canım

Benim bugün 14. Gün şiddetli göğüs ağrısı ve şişkinlik var iki gündür. Regli tarihim 7mayıs. Bu belirtiler aşılamanın yada progestanın belirtileri mi yoksa tuttu mu anlamadım. Ama 2. Ve 3. Gün kahverengi akıntım olmuştu. Acaba en baştan tutmamış olabilirmi. Çok korkuyorum. Şiddetli soğuk algınlığı geçirdim ilk hafta. Allahım. Geçmiyor günler. Şafak 6. Acaba yapsam kan tahlili çıkarmı ya.

Kızlar günaydın, bugün aşılama gününü saymazsak 15. günüm, sabah idrar testi yaptım, bir kaç dakika sonra çok çok silik bir çizgi belirdi. 10. günde testim negatif çıkmıştı çatlatma iğnesinin etkisi olamaz değil mi?

Sıkma canını vardır bundada bir hayır. Aşılamadan sonrada kanallar ve yumurtalıklar çok müsait olur dedi doktor. Denemeye devam. Allahım gönlünüze göre versin.
Göğüs ağrısı ve şişlik bende de var canım. Kahverengi leke belki yerleşme lekesidir iyi düşün bence. Bugün bir idrar tahlili yap istersen sende. Bu sabah benim testim çok silik pozitif çıktı ama ara ara regl sancısı gibi ağrı giriyor kasıklarıma, hiç anlayamadım durum ne şimdi://

Back