• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Nisan 2018 de Aşılama yapdıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok Göğşen beye yaptırdım hiçbirsey vermedi
benim bu ikinci aşılamam ilkinde 5 dk flan uğraşmıştı dr rahim ağzım kapalı diye hatta kanamam olmuştu 45 dk yatırmışlardı aşılamadan sonrada, burda aşılamam 1 dk fln sürdü anlamadım bile doktor kalktı gitti hemşireye diyorum bitti mi yani şimdi kadın evet 2 dk sonra kalkabilrsin dedi hiç yatırmadılar bile beni bakalım artık kısmet.

benim bu ikinci aşılamam ilkinde 5 dk flan uğraşmıştı dr rahim ağzım kapalı diye hatta kanamam olmuştu 45 dk yatırmışlardı aşılamadan sonrada, burda aşılamam 1 dk fln sürdü anlamadım bile doktor kalktı gitti hemşireye diyorum bitti mi yani şimdi kadın evet 2 dk sonra kalkabilrsin dedi hiç yatırmadılar bile beni bakalım artık kısmet.
Evet Hulusi bey çok yoğun ama aşırı yoğun banada aynısını dedi hemşire dün mü oldun sen canım

Bana ilaç vs hiçbirsey yazmadı aklıma takıldı şimdi niye hiçbirsey yazmadı önemsemiyor mu ne yapıyor?

Bana ilaç vs hiçbirsey yazmadı aklıma takıldı şimdi niye hiçbirsey yazmadı önemsemiyor mu ne yapıyor?
Canim asilamadan sonra Tutunma icin biseyler vermeliydi bence yani bu tedavi yonteminde butun doktorlar veriyor cunki bu siradan bir tedavi deyilki. Tutmasi icin bisiyler vermeliydi bence

Evet Hulusi bey çok yoğun ama aşırı yoğun banada aynısını dedi hemşire dün mü oldun sen canım
ben geçen hafta çarşamba oldum canım bi önceki doktor da crinone jel yazmıştı bana bebeğin daha kolay tutumasını sağlıyormuş bi arayıp sekretere sor istersen hatta sekretere söylersen sperm tahlil sonucunu maile de atıyorlar

ben geçen hafta çarşamba oldum canım bi önceki doktor da crinone jel yazmıştı bana bebeğin daha kolay tutumasını sağlıyormuş bi arayıp sekretere sor istersen hatta sekretere söylersen sperm tahlil sonucunu maile de atıyorlar
Tahlil sonucunu aldım canım jeli sorsam mı bu seferde lazım olsaydı verirdik felan derse

o zaman gerek yoktur canım doktorun senin vucudunu neye nasıl tepki vereceğini daha iyi bilir. kafan raht olsun nasipde varsa tutunur zaten. kaç yumurtan olmuştu senin
Sol tüpüm tıkalı 1 yumurta 18mm sağ tüpüm açık 1 yumurta 16mm düşük bir ihtimal ama umud ediyor insan ilk aşılamam

Gonal f ile büyütüldü pko var
benim de sol tüpüm hasarlı nedir bu soldan çektiğimiz:) nasipte varsa olur canım bir tane olması yeterli zaten inş ilk aşılamada tutuverir de çok bekletmez seni. hepimiz bir umut her yolu deniyoruz işte ben bir de iki kez dışgebelik geçirdim önemli olan sağlıklı bir gebelik geçirebilmek. bir şekilde gebe kalcaz sonuçta yumurta var sperm de var bi şekilde buluşup helva olacaklar inş :)

Back