- 24 Ekim 2016
- 555
- 480
- 53
- 36
ankara başkentte hulusi beye mi yaptırmıştınız sizde ben de oraya yaptırdım bana crinone jel verdiİnşallah vardır canım Allah gönlüne göre versin bizler içinde umut ışığı olursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ankara başkentte hulusi beye mi yaptırmıştınız sizde ben de oraya yaptırdım bana crinone jel verdiİnşallah vardır canım Allah gönlüne göre versin bizler içinde umut ışığı olursun
Canim Merheba nasilsiniz kizlar, evet shimdi geldimde eve bekliyorum 4,5 cikacak cevaplar. Bakalimfrozen kan testi yaptın mı
Frozen sonuç nedir inş güzel haberler vardırevet bende coraspibde kullaniyorum
henuz cikmadki canim 4,5 gibi alacagim cevaplariFrozen sonuç nedir inş güzel haberler vardır
Yok Göğşen beye yaptırdım hiçbirsey vermediankara başkentte hulusi beye mi yaptırmıştınız sizde ben de oraya yaptırdım bana crinone jel verdi
Sonucu ilet bizlere dehenuz cikmadki canim 4,5 gibi alacagim cevaplari
benim bu ikinci aşılamam ilkinde 5 dk flan uğraşmıştı dr rahim ağzım kapalı diye hatta kanamam olmuştu 45 dk yatırmışlardı aşılamadan sonrada, burda aşılamam 1 dk fln sürdü anlamadım bile doktor kalktı gitti hemşireye diyorum bitti mi yani şimdi kadın evet 2 dk sonra kalkabilrsin dedi hiç yatırmadılar bile beni bakalım artık kısmet.Yok Göğşen beye yaptırdım hiçbirsey vermedi
hadi bakalım güzel haberler verirsin inş.Canim Merheba nasilsiniz kizlar, evet shimdi geldimde eve bekliyorum 4,5 cikacak cevaplar. Bakalim
Evet Hulusi bey çok yoğun ama aşırı yoğun banada aynısını dedi hemşire dün mü oldun sen canımbenim bu ikinci aşılamam ilkinde 5 dk flan uğraşmıştı dr rahim ağzım kapalı diye hatta kanamam olmuştu 45 dk yatırmışlardı aşılamadan sonrada, burda aşılamam 1 dk fln sürdü anlamadım bile doktor kalktı gitti hemşireye diyorum bitti mi yani şimdi kadın evet 2 dk sonra kalkabilrsin dedi hiç yatırmadılar bile beni bakalım artık kısmet.
Canim asilamadan sonra Tutunma icin biseyler vermeliydi bence yani bu tedavi yonteminde butun doktorlar veriyor cunki bu siradan bir tedavi deyilki. Tutmasi icin bisiyler vermeliydi benceBana ilaç vs hiçbirsey yazmadı aklıma takıldı şimdi niye hiçbirsey yazmadı önemsemiyor mu ne yapıyor?
ben geçen hafta çarşamba oldum canım bi önceki doktor da crinone jel yazmıştı bana bebeğin daha kolay tutumasını sağlıyormuş bi arayıp sekretere sor istersen hatta sekretere söylersen sperm tahlil sonucunu maile de atıyorlarEvet Hulusi bey çok yoğun ama aşırı yoğun banada aynısını dedi hemşire dün mü oldun sen canım
Tahlil sonucunu aldım canım jeli sorsam mı bu seferde lazım olsaydı verirdik felan derseben geçen hafta çarşamba oldum canım bi önceki doktor da crinone jel yazmıştı bana bebeğin daha kolay tutumasını sağlıyormuş bi arayıp sekretere sor istersen hatta sekretere söylersen sperm tahlil sonucunu maile de atıyorlar
eevet canim bence iste.Tahlil sonucunu aldım canım jeli sorsam mı bu seferde lazım olsaydı verirdik felan derse
Mesaj attım hiç gerek Yok diye dönüş yaptı bilemedimeevet canim bence iste.
o zaman gerek yoktur canım doktorun senin vucudunu neye nasıl tepki vereceğini daha iyi bilir. kafan raht olsun nasipde varsa tutunur zaten. kaç yumurtan olmuştu seninTahlil sonucunu aldım canım jeli sorsam mı bu seferde lazım olsaydı verirdik felan derse
Sol tüpüm tıkalı 1 yumurta 18mm sağ tüpüm açık 1 yumurta 16mm düşük bir ihtimal ama umud ediyor insan ilk aşılamamo zaman gerek yoktur canım doktorun senin vucudunu neye nasıl tepki vereceğini daha iyi bilir. kafan raht olsun nasipde varsa tutunur zaten. kaç yumurtan olmuştu senin
benim de sol tüpüm hasarlı nedir bu soldan çektiğimiz:) nasipte varsa olur canım bir tane olması yeterli zaten inş ilk aşılamada tutuverir de çok bekletmez seni. hepimiz bir umut her yolu deniyoruz işte ben bir de iki kez dışgebelik geçirdim önemli olan sağlıklı bir gebelik geçirebilmek. bir şekilde gebe kalcaz sonuçta yumurta var sperm de var bi şekilde buluşup helva olacaklar inş :)Gonal f ile büyütüldü pko var