NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Medical park'a gidiyorum. 11 haftam bitti pazartesi doktora gidicem ama söylemezse diye endişeliyim. Normalde hastanede 3D ultrason varmış ama doktorum 2D kullanıyor hala. Eski usul takılıyor yani :)

Valla canım bazı doktotlar 3d olmasına rsğmen söylemiyor 4 aya kadar ya :-) inş söyler benimde 1 ayım var daha 2 ayım yeni bitiyo

Kızlar miğde yanmanız oluyormu ve bulantıda artma ağzıma sürekli su doluyo ama miğdemden gelmiyo sizdede varmı bu şiksyet

Amiiin :-) bende çok merak ediyorum nene hatuna gidicem kaynarcada özel inş söyler erkenden ya
İnşallah söyler. Olası kürtaj (istenmeyen kız veya erkek bebek gebeliği) için doktorlar 16 haftadan önce söylemiyormuş. Öyle duymuştum. Ama biz öyle değiliz ki. Söylenmeli bize hemen. :KK73:

İnşallah söyler. Olası kürtaj (istenmeyen kız veya erkek bebek gebeliği) için doktorlar 16 haftadan önce söylemiyormuş. Öyle duymuştum. Ama biz öyle değiliz ki. Söylenmeli bize hemen. :KK73:

Benim 13. haftamda söyledi doktor. Böyle bir şey olacağını sanmıyorum şehir efsanesidir canım o. Kaldı ki böyle birşeye karışmak doktorun haddi değil bence.

Erkek canım:KK46::KK46: Cinsiyeti bekliyor insan aylarca öğrenincede isim telaşı başlıyor bu kez :işsiz::halay:

Bi bilsem hemen alışverişe çıkıcam ya çok merak ediyorum çatlıyorum

Kızlar elimi arı soktu. İlk defa böyle bişey oluyor. Sinek ısırığı gibi oldu ilk başta sonra geçti. Bi kaç saat oldu hiç bişey yok. Ağrı uyuşukluk falan yok. Sizce doktora gitmeli miyim? Bebeğe zarar verir mi??

Back
X