- 9 Haziran 2016
- 1.466
- 501
- 123
- 30
- Konu Sahibi seymasahin
Ben hiç koku almadım sanki kokusuz gibi. Hiç rahatsız etmedi beni.[/QUOTE]
Çok sağol canım bilgilendirmen için
Çok sağol canım bilgilendirmen için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarrr göbişinizde seyirme oluyor mu hiç?? :) böyle pıt pıt bişey atıyor gibi?
Acaba bebeğin hareketiyle ilgili bişey mi ? :)Evet bana arada oluyo sanki. Çok nadir de iğne batıyo gibi oluyo
Aminnn inşallahhhh :)kızlar bende varım huhuhuuuu inşallah hepimiz sağlıklı biz şekilde bebişlerimize kavuşuruz aminn
Cinsiyeti erken öğrenmek istersen hani 3 ayda söylemiyorlar mesela ama özele gidersen daha gelişmiş hemen söylüyorlarKızlar ikili test yaptırdınız mı? Ayrıca doktorunuz cinsiyet tahmininde bulundu mu hiç?
ben dün yaptırdım ikili testimi çarşamba alacağım sonucunu cinsiyet sordum sölemedi yapan doktor bir iki ay sonra dedi halbuki bnele aynı giden arkadasıma doktor sölemiş neyseki carsamba kendı doktoruma gıdecegım o söleyecektır.
seymasahin
Canım bebekte down sendromu var mı yokmu ona bakıyolar ense kalınlığı kafa yapısı vs önce ultrasonda bakıyolar sonra kan alıyolar senden.
tabiki 11 ile 14 hafta arası yapılması gereken bir test
Medical park'a gidiyorum. 11 haftam bitti pazartesi doktora gidicem ama söylemezse diye endişeliyim. Normalde hastanede 3D ultrason varmış ama doktorum 2D kullanıyor hala. Eski usul takılıyor yani :)Cinsiyeti erken öğrenmek istersen hani 3 ayda söylemiyorlar mesela ama özele gidersen daha gelişmiş hemen söylüyorlar