NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Ben hiç koku almadım sanki kokusuz gibi. Hiç rahatsız etmedi beni.[/QUOTE]
Çok sağol canım bilgilendirmen için

Amin arkadaşlar heopimize hayırlı olsun dikkat edelim inş

Kızlar çatlak geçmiyotamamen ama, badem yağı çok iyi geliyor kullananlar var karın bacak ve göğüsler sürekli nemli olması lazım mıs. Badem yağı en iyisi ve vücut losyonları

ben dün yaptırdım ikili testimi çarşamba alacağım sonucunu cinsiyet sordum sölemedi yapan doktor bir iki ay sonra dedi halbuki bnele aynı giden arkadasıma doktor sölemiş neyseki carsamba kendı doktoruma gıdecegım o söleyecektır.

ben dün yaptırdım ikili testimi çarşamba alacağım sonucunu cinsiyet sordum sölemedi yapan doktor bir iki ay sonra dedi halbuki bnele aynı giden arkadasıma doktor sölemiş neyseki carsamba kendı doktoruma gıdecegım o söleyecektır.

Canım ikili test ne oluyor ? Hiç bilmiyorum böyle şryler

Kızlar sizlere birşey anlatmak istiyorum pazartesinden beri aklımda ve beni çok etkiledi... Hastanede sıramı beklerken bir kadın geldi 28 yaşında felandır benden 9 yaş büyük olması lazım... Çok telaşlıydı doktora gebelik testi verdi doktor gebesin dedi evli ve bir çocuğu var bayanın bunu duyar duymaz kürtaj odasını sordu hastanede yoktu kadın okadar çokgarip şekilde ya düşük ilacı varmı istemiyorum güler yüzle bunu söyledi ağrısının oldunu söyledi doktor yerleşme ağrısı dedi. Oda yerleşmesede düşse keşke kürtaj olcam nasıl düşük yapabilirim diye sorup durdu herkesin hayatı kendine karışmak haddime değil ama, ben orda ya bebeğimin kalp atışını duyamazsam ya bişeyi varsa diyr kendimi yerken onun yavrusuna kıymak istemesi aklımdan çıkmıyo hiç ya

Cinsiyeti erken öğrenmek istersen hani 3 ayda söylemiyorlar mesela ama özele gidersen daha gelişmiş hemen söylüyorlar
Medical park'a gidiyorum. 11 haftam bitti pazartesi doktora gidicem ama söylemezse diye endişeliyim. Normalde hastanede 3D ultrason varmış ama doktorum 2D kullanıyor hala. Eski usul takılıyor yani :)

Back
X