NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

KIZLARRRRRRRRRR ?

GENITAL BÖLGE TEMIZLIGINIZI NAPIYORSUNUZ ? AGDA YI BAZI DOKTORLAR YASAKLIYORMUŞ BEN DAHA DOKTORUMA SORMADIM BU KONUDA

Benim de nisan 25 görünüyor ama mayısa sarkabilir dedi doktor Allah herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin yavrularını

KIZLARRRRRRRRRR ?

GENITAL BÖLGE TEMIZLIGINIZI NAPIYORSUNUZ ? AGDA YI BAZI DOKTORLAR YASAKLIYORMUŞ BEN DAHA DOKTORUMA SORMADIM BU KONUDA

Ben hep ağda kullanıyordum ama hamileliğimi öğrendiğimde jilet ve tüy dökücü krem kullanyrm canım

Aynı zaman o zaman bizim :)
Bana doktor geç döllenme olmuş muhtemelen dedi o yüzden de biraz küçük görünüyor olması gerekene göre
Ya canım şuan son adetten hesaplanınca 11 hafta çıkıyo ama ultrasonda 8+4 günlük kesin adetten 1_ bucuk 2 hafta snra olmuş

Ya canım şuan son adetten hesaplanınca 11 hafta çıkıyo ama ultrasonda 8+4 günlük kesin adetten 1_ bucuk 2 hafta snra olmuş
Aynı şekilde benim de öyle ama o kadar büyük değil hatta doktor bize göre 8 hafta ama normalde biraz daha küçük dedi bana o hesaplamayı hiç anlamadım :(

Ama ultrasonda tam nekadar olduğunu söylüyor normalde eğer sana 25 nisan tarihi son adetinden çıkıyo 11 hafta bu tahmini ama benimde öyle çünkü ama ultrasnda 8 hafta çıkıyo doktor öyle dedi
I ipek2890

Ben yokum artık nisan annelerinde bebğimin kalbi durmuş kürtaj oldum maksadım kimseyi üzmek değil ama yokum artık öyle işte

Kızlar selam.

Bu hafta prena testi yaptırdım. 1900 tl fiyati iki hafta içinde çıkacak. Önceki gebeligim de hipoplastik sol kalp vardı. O sebeple bu hamilelikte her testi yapalım dedik. Yaş da 35 i geçti o sebeple.

Neyse diğer yandan bir perinatologa gittim. İkili test yerine on detaylı yapsın eko kardiyografi için. Ama onu da pek yapamadı sanki. Yani kalp falan ben görmedim. Ama damar akımlarına baktı. Bilmiyorum ekranda mavi kırmızı izler çıkıyordu. Bilemedim açıkçası. İçime sinmedi. Şöyle söyliyim karnından goremedim falan dedi vajinal ultrason yaptı sonra. Bu göremedim lafı beni çok çok gerdi. Çünkü önceki gebelikte doktor kalbinde problem oldugunu söylemeden önce kalbini pozisyonundan dolayi göremiyorum haftaya gel kalbe tekrar bakacağız demişti. Ben de bebeği göreceğim diye güle oynaya gidip sonra kötü haberi almıştım.

Benim kendi doktorum da Fehmi Yazıcıoğlu önermisti. Önümüzdeki hafta gideceğiz. Eşim çok para harcıyoruz diye biraz bozuluyor ama bilemedim. Şimdi ikili teste veya detaylı ultrasona Fehmi beye giden var mı? Kalp ekosu çekilirken sormam gereken dikkat etmen gereken bir şey var mı?

Back
X