NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Tüm yeni gelenlere merhabaa. Tecrübeli anneler de var aramızda ne güzel :)

Aman canım benim de öyle oldu hafif çatlamaya başladı. Bakım yağları kullanmama rağmen. Dikkat et kaşımamaya çalış

Benim özellikle yürüyüş yaparken kaşınıyor bacaklarım ama kan dolaşımı hızlandı diye düşünüyorum.

Lütfen çatlamayalım :( zaten bir ara kilo almıştım belli belirsiz çatlaklarım var..

Kızlar çatlaklar için bişey kullanıyomusunuz. 12. Haftadan önce bişey kullanmayın diyolar kafam karışık :)

:KK17::olamaz:Kakaolu Palmerslardan kullanıyorum iki aydır. Bende hiç işe yaramadı. Hafif çatladım. Bence ilk aylardan başlayın kızlar. Herkes aynı oranda kilo almıyor. Yengem bu markayı kullandı iki çocuğunda da çatlağı yok

İlk aydan itibaren kullanılabilir diyorlar. Mustela veya lierac iyi diye biliyorum

Ya bana çok pahalı geldi onlar böyle vücut yağı gibi bişeyler bulursam iyi olcak bakalım :)

:KK17::olamaz:Kakaolu Palmerslardan kullanıyorum iki aydır. Bende hiç işe yaramadı. Hafif çatladım. Bence ilk aylardan başlayın kızlar. Herkes aynı oranda kilo almıyor. Yengem bu markayı kullandı iki çocuğunda da çatlağı yok

Vücut losyonunu mu kullandın yoksa çatlak önleyici bişey mi her gün sürüyomusun bide kaç kilo aldın (: bende onu almayı düşünüyorum da o yüzden soruları sıraladım :)

Ya bana çok pahalı geldi onlar böyle vücut yağı gibi bişeyler bulursam iyi olcak bakalım :)

Vücut losyonunu mu kullandın yoksa çatlak önleyici bişey mi her gün sürüyomusun bide kaç kilo aldın :-) bende onu almayı düşünüyorum da o yüzden soruları sıraladım :)

İkisininde aldım. Kullanıyorum hala el mahkum ama çatlıyorum.bana öyle geliyor yani. İki kilo aldım ama bacaklarım bıngıl bıngıl. Karnım da kocaman oldu :olamaz: daha etkili bişey öneren olursa onu al bence. Albeni çikolata gibi kokuyor. Bi süre sonra içini bayıyor kolu. Bide katı yağ gibi olanını cildin hemen emmiyor. Akşam sürüyorum sabaha kadar tenimde kalıyor. Üstüne pijama giyince de yakıyor.

İkisininde aldım. Kullanıyorum hala el mahkum ama çatlıyorum.bana öyle geliyor yani. İki kilo aldım ama bacaklarım bıngıl bıngıl. Karnım da kocaman oldu :olamaz: daha etkili bişey öneren olursa onu al bence. Albeni çikolata gibi kokuyor. Bi süre sonra içini bayıyor kolu. Bide katı yağ gibi olanını cildin hemen emmiyor. Akşam sürüyorum sabaha kadar tenimde kalıyor. Üstüne pijama giyince de yakıyor.

Hindistan cevizi yağı öneren oldu ama o da çok yağlı diye korkuyorum bakalım olmadı ikisini kullanırım dönüşümlü

Bebek yağı öneren de oldu ama işe yarar mı şüpheliyim.

Elancyl iyi demişti bana eczacım kendisi kullanmış, ben de sıkılaştırıcısından memnun kalmıştım daha önce. Benim doktorum mustela veya lierac dediği için elancyl'e gitmedi elim.

Bebek yağı öneren de oldu ama işe yarar mı şüpheliyim.

Elancyl iyi demişti bana eczacım kendisi kullanmış, ben de sıkılaştırıcısından memnun kalmıştım daha önce. Benim doktorum mustela veya lierac dediği için elancyl'e gitmedi elim.

Kullanmaya başladın mı peki?

Kızlar çatlaklar için bişey kullanıyomusunuz. 12. Haftadan önce bişey kullanmayın diyolar kafam karışık :)
Merhabalar anne adaylar. İnsallah sağ salim yavrunuza kavusursunuz. 8 aylik oglum var. Hamileligimde catlagim olmadi . Biraz da genetik annemdede catlak yok. Liriac kremi aldim yalniz cok kotu kokuyordu surmedim. Benim rutin yaptigim johnsons masaj yagini banyo bitiminde surup tekrar suyla durulaniyorum. Vucudum nemli kaliyo yapis yapis olmuyor. Birde saracoglundan duymustum sanirim yanlus olmasin. Kalsiyum eksik olmasindanda catlaklar olabilir. Bil sut icip peynir yedim.

Merhaba, Ben de aranıza yeni katıldım :) yalnız korkuyorum bir şey olacak diye :KK43:

Hoşgeldin. Korkma, korku hepimizde var ama içimizi ferah tutmamız lazım. Sağlıkla alıcaz bebişleri kucağımıza inşallah.

Bakayım yarın çok sağol canım. Kokusu nasıl?

Ben hiç koku almadım sanki kokusuz gibi. Hiç rahatsız etmedi beni.

Back
X