NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Bende yaa hadi 38 olmadı 38+5 olsun 39 olsun yada ne biliyim ama yani olsun bı kaç güne senin kaç oldu canım :) bide dogumdan sonra hastanede bişey dagiticakmisiniz
Valla hafta hesabını bıraktım 12 gün kaldı hastanede magnetic çikolata dağıtmaya dusunuom tatlım sen ne dusunuosun

Valla hafta hesabını bıraktım 12 gün kaldı hastanede magnetic çikolata dağıtmaya dusunuom tatlım sen ne dusunuosun
Valla bilmiyorum ki hastaneye gelirler mı acaba bende tatlı düşündüm ama bilmiyorum ki bide hani evi falan susluyorlar kapıyı susluyorlar sende yapicakmisin öyle bisey

Evet yapıcam ilinde ya
Valla bilmiyorum ki hastaneye gelirler mı acaba bende tatlı düşündüm ama bilmiyorum ki bide hani evi falan susluyorlar kapıyı susluyorlar sende yapicakmisin öyle bisey
Mamistim bu sefer hevesim var kendim yaptım kapisusumu :) lohusa tacimi terligimi :) bi kaç bişi daha aldım balon kapı tulu, yazı falan suslu cem inşallah

Eklentiler

• IMG_20170403_002013.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG-20170403-WA0005.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 47
Evet yapıcam ilinde ya

Mamistim bu sefer hevesim var kendim yaptım kapisusumu :) lohusa tacimi terligimi :) bi kaç bişi daha aldım balon kapı tulu, yazı falan suslu cem inşallah
Ayy maşallah ne güzel yapmışsın bende bugün kapı süsü Alcam bide gelen misafirler için kuruyemiş ıvır zıvır alırım belki

Selam kızlar mesajları okuorum ama aramızda doğuran yok şimdilik sanırım biz yine normal muhabnetlerimize dönelim sanki stres olduk birass:))
Misal ben temizliğimi bitirdim:)) beişiği kurdum odaama artık beklemedeyim dermişim:)) hayırlısı...
Şimdi yataktayım uyandık bebişimle ama kalkmadım daha :) havalarda güsel bugün yürüyüş yapacam inşallah çarşamba konrolüm var benimde bakalım çatıya bakılacak bu sefer artık 39.haftadayız..ara ara bişiler oluo banada değişik sancılar ..arkadaşlar falan artık rüyalarında görüolarbeni doğum yapmışım die siorum yok yapmadım grip oldum diorum:)) çok şükür geçio oda yavas yavas..
Burada bekleme süresi beni sşnir edio twlden girdiğim için napsak facede kapalı grup mu kursak k7zlar orsan daha rahat olur muhabbete doğum sonraaı yaşayacaklarımızda ne dersiniz!

kizlar ben hastane icin buzdolabi magneti yaptirdim gerci eve gelenede vercem fazla fazla yaptirdim..bide cikolata ve az miktarda bebek kurabiyesi yaptirdim suslu gorunsun diye benim ailenin iki tarafida izmirde amcalar halalar teyzeler hepsi gelmeyi bekliyorlar..benim iş arkadaslarimda gelecegiz diyorlar..o yuzden süslemede tül aldim biraz balon falan yeter abartmaya gerek yok işte..

Ay kızlar ya inş çok çok çıkar sancılarım bende kapı süsü yaptım küçük 40 cc lik kavanozları süsledim içine badem şekeri alacağım çok tatlı oldular. Sonra birde sosyete şekeri aldım onu batırmak için mavi pasta şeklinde köpük aldım. Birde şeker hamurundan isimli kurabiye yapacağım inş :) ama hep ihmal ediyorum. Lohusa şerbeti hastanemin ikramı olucak onun için de bardak aldım ama süslemem laızm :))) o kadar nasıl yapıcam eksiklerim var bilmiyorum. Bu arada gece hiç uyuyamadım ya duştan sonra bir uyudum hala ayılamaıdm uykunun iyi dibine vurdumbel ağrım var yine bi Kaç gündür hiç bişeyim yoktu bunlar belirti belki de hadi hayırlısı

Kızlar kontrol vardı çıktım şimdi iki cm açıklık varmış cuma ya doğum baslamazsa yatış yapacak
Son günler ne heycanlıdır darısı bizee :)
Kızlar benim dün gece bel ve sırt ağrım oldu yarım saat falan sürdü sonra uyumuşm sabah uyandığımda geçmişti. Cuma çatı muayenem olcak. Doğumla mı ilgilidir bu geçici ağrı?

Aslında güzel olur ama ben kullanmıyorm face falan :/

Ben de süs müs hiçbişe yapmaadım kocam hewesimi kırdı ne gerek var diyip.. arada soruo naptın falan die hani yap gbsinden ama yapmicam kırıldım bi kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…