- 13 Ağustos 2016
- 115
- 65
- 13
- 36
- Konu Sahibi seymasahin
-
- #2.681
Alya Beril daha yumuşak gibi geldi canım banaKızlar siz bebeklerinize isim buldunuz mu ben çok kararsızım yaa kızım olcak Alya Defne yada Alya Beril istiyorum ama hiç emin değilim zaten çabuk vazgeciyorm
İlla 40 hafta olucak mı yaa kimsede doğum yapmıyor ki öğrenelim :)Alya Beril daha yumuşak gibi geldi canım bana
Aynen yaİlla 40 hafta olucak mı yaa kimsede doğum yapmıyor ki öğrenelim :)
Bende yaa hadi 38 olmadı 38+5 olsun 39 olsun yada ne biliyim ama yani olsun bı kaç güne senin kaç oldu canım :) bide dogumdan sonra hastanede bişey dagiticakmisinizAynen ya38 39 da normal doğuran lari kıskanıo rum valla
Valla hafta hesabını bıraktım 12 gün kaldıBende yaa hadi 38 olmadı 38+5 olsun 39 olsun yada ne biliyim ama yani olsun bı kaç güne senin kaç oldu canım :) bide dogumdan sonra hastanede bişey dagiticakmisiniz
Valla bilmiyorum ki hastaneye gelirler mı acaba bende tatlı düşündüm ama bilmiyorum ki bide hani evi falan susluyorlar kapıyı susluyorlar sende yapicakmisin öyle biseyValla hafta hesabını bıraktım 12 gün kaldıhastanede magnetic çikolata dağıtmaya dusunuom tatlım sen ne dusunuosun
Mamistim bu sefer hevesim varValla bilmiyorum ki hastaneye gelirler mı acaba bende tatlı düşündüm ama bilmiyorum ki bide hani evi falan susluyorlar kapıyı susluyorlar sende yapicakmisin öyle bisey
Ayy maşallah ne güzel yapmışsın bende bugün kapı süsü AlcamEvet yapıcam ilinde ya
Mamistim bu sefer hevesim varkendim yaptım kapisusumu :) lohusa tacimi terligimi :) bi kaç bişi daha aldım balon kapı tulu, yazı falan suslu cem inşallah
Ayy resimdeki sizmisiniz çok yakismisizniz maşallah :)Evet yapıcam ilinde ya
Mamistim bu sefer hevesim varkendim yaptım kapisusumu :) lohusa tacimi terligimi :) bi kaç bişi daha aldım balon kapı tulu, yazı falan suslu cem inşallah
Son günler ne heycanlıdır darısı bizee :)Kızlar kontrol vardı çıktım şimdi iki cm açıklık varmış cuma ya doğum baslamazsa yatış yapacak
Aslında güzel olur ama ben kullanmıyorm face falan :/Selam kızlar mesajları okuorum ama aramızda doğuran yok şimdilik sanırım biz yine normal muhabnetlerimize dönelim sanki stres olduk birass:))
Misal ben temizliğimi bitirdim:)) beişiği kurdum odaama artık beklemedeyim dermişim:)) hayırlısı...
Şimdi yataktayım uyandık bebişimle ama kalkmadım daha :) havalarda güsel bugün yürüyüş yapacam inşallah çarşamba konrolüm var benimde bakalım çatıya bakılacak bu sefer artık 39.haftadayız..ara ara bişiler oluo banada değişik sancılar ..arkadaşlar falan artık rüyalarında görüolarbeni doğum yapmışım die siorum yok yapmadım grip oldum diorum:)) çok şükür geçio oda yavas yavas..
Burada bekleme süresi beni sşnir edio twlden girdiğim için napsak facede kapalı grup mu kursak k7zlar orsan daha rahat olur muhabbete doğum sonraaı yaşayacaklarımızda ne dersiniz!
Kaç haftasın canım birde her hafta bakıyor mu açıklığaKızlar kontrol vardı çıktım şimdi iki cm açıklık varmış cuma ya doğum baslamazsa yatış yapacak
40+2 cnm 40i geçtiği için baktı galibaKaç haftasın canım birde her hafta bakıyor mu açıklığa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?