- 1 Eylül 2016
- 589
- 504
- 18
- 27
- Konu Sahibi seymasahin
-
- #2.741
Rabbim hayirli dogumlar nasib etsin whatsapp grubu actik canim ozelden numarani acarsan ekleyebilirim muhabbet cok iyi ordadaDogum yapanlar gozunuz aydin hayirli olsun bizde daha beklemedeyiz 16 nisanda sata gore gunum doluyo ama biraz geriden geliyoruz biz doktor bir hafta gecikebilir dedi bebis bas asagi ama ne acilmam ne fe sancim yok henuz bizede dua edin :)
Geçmiş olsun Rabbim şifalar versin..Kızlar cevap veremedim tek tek kusura bakmayın çok teşekkür ederim tebrikler için. Oğlum sarılık oldu hastaneye yattık fototerapi için. Dua edin lütfen onu küvezde görmek çok kötü
Ayy cok sevindim canim rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin whatsapp grubu kurduk bekleriz tatlim nunarani ozelden atabilirsn banaÇok şükür Rabbime bende 6 nisan 17.40 ta bebeğime kavuştum...herkese hayırlı doğumlar olsun Rabbim bir nefeste kurtarsın ya da sezeryan olacaklara en az acıları versin bebişlere de sağlık versin.. Ben sezeryan oldum normali bekledik olmadı
Mesaj attım canim sana numarami whatsapptan ulas banaBenide alın gruba ya :) nede olsa Bebek olduktan sonra uykusuz geceler bizi bekliyor en azından yoldaş oluruz hepimiz birbirimize :)
Mesaj attım canim sana numarami whatsapptan ulas banaBenide alın gruba ya :) nede olsa Bebek olduktan sonra uykusuz geceler bizi bekliyor en azından yoldaş oluruz hepimiz birbirimize :)
Gözün aydın canın Allah analı babalı saglıkla büyütsün yavrunu darısı basımıza sancın fln mı geldi nasıl basladı doğumKızlarr 37. Haftamızda bugün normal doğumla oğluma kavuştum çok şükür. Allah bekleyenlere nasip etsin :)
Hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı sağlıklı buyutmeyi nasip etsinKızlarr 37. Haftamızda bugün normal doğumla oğluma kavuştum çok şükür. Allah bekleyenlere nasip etsin :)
Allah razı olsun canımm :) sancıdan önce suyum ve nişanım geldi. Hastaneye gittim 1 saat sonra sancım başladıGözün aydın canın Allah analı babalı saglıkla büyütsün yavrunu darısı basımıza sancın fln mı geldi nasıl basladı doğum
Amin inşallah canım sağ ol :)Hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı sağlıklı buyutmeyi nasip etsin
Canım bende ceylana gidiyorum hangi doktora gidiyosun kaç haftalıksınBursa da olan kim vardı burada benşimdi özele geçtim özel ceylan hastanesine gidiorum dr.umda iyi bir bayan kafa dengi. Bakalım hayırlısı
Benimkide nisanı bekleyemeden bi ay once geldiiDoğum yapan oldumu kızlar? ?.ben 40+2 oldum hala tık yok.Endişeleniyorum,böyle nezaman gider ki?.
Merhaba ben doğum yaptım..bugün 50.günümüz..dr.um Songül hanım dı çok memnunum ondan..Canım bende ceylana gidiyorum hangi doktora gidiyosun kaç haftalıksın
Ayy hadi gözünüz aydınMerhaba ben doğum yaptım..bugün 50.günümüz..dr.um Songül hanım dı çok memnunum ondan..
Ewt normal oldu..zor oldu ama :) dikiş falan işte..senin doğum ne zmn hayırlısıyla allah kurtarsın şimdidenAyy hadi gözünüz aydınbende songül hanıma gidiyorum bende memnunum şimdilik bi sorun yok çok şükür normal doğum mu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?