NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

R
Dogum yapanlar gozunuz aydin hayirli olsun bizde daha beklemedeyiz 16 nisanda sata gore gunum doluyo ama biraz geriden geliyoruz biz doktor bir hafta gecikebilir dedi bebis bas asagi ama ne acilmam ne fe sancim yok henuz bizede dua edin :)
Rabbim hayirli dogumlar nasib etsin whatsapp grubu actik canim ozelden numarani acarsan ekleyebilirim muhabbet cok iyi ordada

Ayy cok sevindim canim rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin whatsapp grubu kurduk bekleriz tatlim nunarani ozelden atabilirsn bana

Benide alın gruba ya :) nede olsa Bebek olduktan sonra uykusuz geceler bizi bekliyor en azından yoldaş oluruz hepimiz birbirimize :)

Gözün aydın canın Allah analı babalı saglıkla büyütsün yavrunu darısı basımıza sancın fln mı geldi nasıl basladı doğum
Allah razı olsun canımm :) sancıdan önce suyum ve nişanım geldi. Hastaneye gittim 1 saat sonra sancım başladı

Hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı sağlıklı buyutmeyi nasip etsin
Amin inşallah canım sağ ol :)

Ben de 12 Nisan gece 9 da Doğum yaptım. Sabahtan suni sancı aldım 12 saatten sonra hiç açılma olmayınca spinal sezeryan kararı aldık. Ben sezeryanı kimseye tavsiye etmiyorum inşallah normal Doğum yaparsınız

günaydın arkadaşlar uzun süredir sessiz sakin takip ediyordum.
kısmetse bugün doğumum olacak akşam üstü sezeryana alınacağım.
dualarınızı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…