NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Kızlar geldim doktordan herşey normal seyrinde gidiyor arada kasılmalarım varmış oda rahim ağzını yumuşatmış bundan sonra açılma olur dedi. Çektiğin ağrılar yumuşatmış rahim ağzını bu iyi dedi. Anlayacağınız hala beklemedeyim seymasahin sende biran önce diye diye benden önce de yapacaksın doğumu anlaşılan hadi hakkında hayırlısı. Yakında da açılmam olsa ohh diyeceğim ama sırtım ağrıyor belim falan bunlarda açılmayı sağlarmış neyse bakalım benim Doğum hikayem nasıl olacak acep :)))

kizlar meraba bi soru sorabilir miyim acaba Ben adetimden 11 gun once kan testi yaptirdim negatif cikti sizce erken mi yaptirdim belirti olarak sadece sol kasik agrim batma var ve goguslerim sis dokununca aciyor suan adetime 9 gun var sizce hamilemiyim?

Canım adet tarihinde gecikme varsa testi ozaman yap. Çok erken yapmışsın. Bekle biraz.insallah hersey gönlünce olur.

Canim bende kendim yaptim.begendiysen benzeri bisey yapabilirsin

Eklentiler

• 20170410_160007.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 41
Canim ben doğum yaptim benim bebis te yukardaydi bende yürüyüş yaptim ama yine de inmedi aşağı en son dogumum başlamış olmasina rağmen makat geliş olunca sezeryan oldum

Kızlar cevap veremedim tek tek kusura bakmayın çok teşekkür ederim tebrikler için. Oğlum sarılık oldu hastaneye yattık fototerapi için. Dua edin lütfen onu küvezde görmek çok kötü

Kızlar cevap veremedim tek tek kusura bakmayın çok teşekkür ederim tebrikler için. Oğlum sarılık oldu hastaneye yattık fototerapi için. Dua edin lütfen onu küvezde görmek çok kötü

Geçmiş olsun canm benim rabbik sifa versin insallah en yakin zamanda

Dogum yapanlar gozunuz aydin hayirli olsun bizde daha beklemedeyiz 16 nisanda sata gore gunum doluyo ama biraz geriden geliyoruz biz doktor bir hafta gecikebilir dedi bebis bas asagi ama ne acilmam ne fe sancim yok henuz bizede dua edin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…