- Konu Sahibi seymasahin
-
- #2.721
Canım adet tarihinde gecikme varsa testi ozaman yap. Çok erken yapmışsın. Bekle biraz.insallah hersey gönlünce olur.kizlar meraba bi soru sorabilir miyim acaba Ben adetimden 11 gun once kan testi yaptirdim negatif cikti sizce erken mi yaptirdim belirti olarak sadece sol kasik agrim batma var ve goguslerim sis dokununca aciyor suan adetime 9 gun var sizce hamilemiyim?
insallah canim benimCanım adet tarihinde gecikme varsa testi ozaman yap. Çok erken yapmışsın. Bekle biraz.insallah hersey gönlünce olur.
Canim bende kendim yaptim.begendiysen benzeri bisey yapabilirsinKapı süsünü ben yapmak istiorum da nasıl bişe yapayım diorum kafamda bişiler düşğndümde bakalım..
Fark etmes watsap grubuda olur maksat birlikte fikir alışverişi olsun..
@aaaca çok güsel görünüo hepsi
Canim ben doğum yaptim benim bebis te yukardaydi bende yürüyüş yaptim ama yine de inmedi aşağı en son dogumum başlamış olmasina rağmen makat geliş olunca sezeryan oldumKızlar merhaba epeydir yazmamıştım :) doğum yapanları tebrik ederim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :) ben 38.haftama giricem bebek hala yukarda imiş kanala girmedi yaniaşağı inmesi için yürüyorum her gün 2 saate yakın, yürüyüş dışında yapabileceğim bi şey var mı? Ne zaman iner acabaa doğum yapanlar da yazabilirse çok sevinirim :)
Hayirli olsun canim benimCanim ben doğum yaptim benim bebis te yukardaydi bende yürüyüş yaptim ama yine de inmedi aşağı en son dogumum başlamış olmasina rağmen makat geliş olunca sezeryan oldum
Canim ben bursada yim yıldırım doruk da yaptim dogumumu cok memnun kaldimBursa da olan kim vardı burada benşimdi özele geçtim özel ceylan hastanesine gidiorum dr.umda iyi bir bayan kafa dengi. Bakalım hayırlısı
Tsk ederim :) baya oldu takip etmeyeli bebekten zaman bulamiyorum sen nasil oldun bebisin nasil dogum yaptin miHayirli olsun canim benim
Ben de sana katiliyorum arkadaşlığımız hep devam etsin cok alıştım size ; )Kızlar çocuklarimizida burda birlikte buyutelim 9 ay karnimizda birlikte buyuttuk :)) hep burdan paylasalim neler yaptiklarimizi cok guzel olur :))
Iyiyim canim senide whatsapp grubumuza alalim numarani ozelden at bana :))Ben de sana katiliyorum arkadaşlığımız hep devam etsin cok alıştım size ; )
Geçmiş olsun canm benim rabbik sifa versin insallah en yakin zamandaKızlar cevap veremedim tek tek kusura bakmayın çok teşekkür ederim tebrikler için. Oğlum sarılık oldu hastaneye yattık fototerapi için. Dua edin lütfen onu küvezde görmek çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?