NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Kızlar ya Doktorum fitil vermişti vajinadan enfeksiyon olmasın diye. Az önce denedim ama beceremedim mi ne anlamadım. Bulantı zamanında fitil kullanmıştım sıkıntı olmamıştı kayıp gitmişti içine. Şimdi hiç kaygandık yok o kadar kuru ki çok zorlandım sokarken yarısı elimde eridi zaten. Devamı ya gitti ya gitmedi. Hiç kullandınız mı siz?

Kızlar bu gece kasık ve bel ağrısı beni mahvetti. Ve ilk defa oluyor bu yaklaşan Doğumun habercisi mi acaba? Yeni Doğum yapan anneler tecrübeli annlerrrrr ????

Canım günaydın doğum belirtisi olabilir bence acilmanda olmuştur bu kadar sifdetliyse
Günaydın canım ya şiddeti hastaneye gidecek gibi değildi zaten bugün kontrolüm var da beni baya sızlattı diyeyim hatta bi ara dedim ki bu böyleyse ben nasıl doğuracağım sezeryan a meyl etmedim değil aşırı da mide bulantım var kusacak gibiyim heran. Duş aldım sanki rahatladım gibi. Ama rahatsızım hala.

Günaydın canım ya şiddeti hastaneye gidecek gibi değildi zaten bugün kontrolüm var da beni baya sızlattı diyeyim hatta bi ara dedim ki bu böyleyse ben nasıl doğuracağım sezeryan a meyl etmedim değil aşırı da mide bulantım var kusacak gibiyim heran. Duş aldım sanki rahatladım gibi. Ama rahatsızım hala.
Bence doğum sancısı bak bı yerde okudum diyoduki doğum sancısı bıçak gibi girip çıkıyor o sanciyi anlarsınız diğer sancilardan farklı anlamamak imkansız diyodu çok keskinmis

Bence doğum sancısı bak bı yerde okudum diyoduki doğum sancısı bıçak gibi girip çıkıyor o sanciyi anlarsınız diğer sancilardan farklı anlamamak imkansız diyodu çok keskinmis
Bakalım bakalım :) haber veririm size bugün 3 de randevum var

Kiz benim bildigim dogum yaklastiginda mide bulantilari baslar bak benimde belim ve karnim oyle agridiginda oguresim gelmisti

Ayyy bende gidicem bugün saat 10 gibi hiç sancım felan yok bu aralar kesildi ama felaket mide bulantisi var hepimizin allah yardimcisi olsun 37+6 bugün

Ben de Doğum öncesi mide bulantısı başlar diye biliyorum bi de belin ya da sırtın da şiddetli ağrıyorsa nstde sancı çıkma olasılığı yüksek hadi hayırlısı. Benim 35.haftada erken Doğum sancısı gelmişti bi gün hastanede yattım çok şükür atlattım ama bu sefer de günüm dolmasına rağmen Doğum sancısı gelmiyor :KK12::olamaz:

Kızlar siz bebeklerinize isim buldunuz mu ben çok kararsızım yaa kızım olcak Alya Defne yada Alya Beril istiyorum ama hiç emin değilim zaten çabuk vazgeciyorm

Kızlar inşallah Dr hayırlı haberler alırsınız benim de carsamba günü randevum var ama doğuma daha var gibi hissediyorum günümün d olmasına da 12 gün kaldı bakalım ne zaman gelecek :dua: Hayırlısı yla sağlıkla kucağıma alırız inşallah :dua: Düşünsenize 1 ay sonra hepimiz bebeklik olucak inşallah ben böyle düşününce rahatlio rum :halay: benim Bebeğimin adı BATURALP olucak isimleriyle buyusunler :KK15:

Back
X