- Konu Sahibi seymasahin
-
- #2.661
ne zaman yapılması lazım doğuma giderken mı
Aaaa çok ilginç :) hiç duymadım
Aynen benimde kontrolüm var yarın :)))Kontrolümüz var bakalım ne olcak :)) çok heyecanlıyım ya :))
Suyum azalmisti ya onun icin gel duruma gore bakariz demisti 38 haftalik olcak :)) yarin dogum yapsam ah ah :)) insallah guzel haberlerle geliriz yaa :)))Aynen benimde kontrolüm var yarın :)))
Hayırlısı tatlım hayırlısıSuyum azalmisti ya onun icin gel duruma gore bakariz demisti 38 haftalik olcak :)) yarin dogum yapsam ah ah :)) insallah guzel haberlerle geliriz yaa :)))
Canım günaydın doğum belirtisi olabilir bence acilmanda olmuştur bu kadar sifdetliyseKızlar bu gece kasık ve bel ağrısı beni mahvetti. Ve ilk defa oluyor bu yaklaşan Doğumun habercisi mi acaba? Yeni Doğum yapan anneler tecrübeli annlerrrrr ????
Günaydın canım ya şiddeti hastaneye gidecek gibi değildi zaten bugün kontrolüm var da beni baya sızlattı diyeyim hatta bi ara dedim ki bu böyleyse ben nasıl doğuracağım sezeryan a meyl etmedim değil aşırı da mide bulantım var kusacak gibiyim heran. Duş aldım sanki rahatladım gibi. Ama rahatsızım hala.Canım günaydın doğum belirtisi olabilir bence acilmanda olmuştur bu kadar sifdetliyse
Bence doğum sancısı bak bı yerde okudum diyoduki doğum sancısı bıçak gibi girip çıkıyor o sanciyi anlarsınız diğer sancilardan farklı anlamamak imkansız diyodu çok keskinmisGünaydın canım ya şiddeti hastaneye gidecek gibi değildi zaten bugün kontrolüm var da beni baya sızlattı diyeyim hatta bi ara dedim ki bu böyleyse ben nasıl doğuracağım sezeryan a meyl etmedim değil aşırı da mide bulantım var kusacak gibiyim heran. Duş aldım sanki rahatladım gibi. Ama rahatsızım hala.
Bakalım bakalım :) haber veririm size bugün 3 de randevum varBence doğum sancısı bak bı yerde okudum diyoduki doğum sancısı bıçak gibi girip çıkıyor o sanciyi anlarsınız diğer sancilardan farklı anlamamak imkansız diyodu çok keskinmis
Tamam canım senin günün gelmişti zaten artk uzak değil sana doğum hadi hayırlısı :)Bakalım bakalım :) haber veririm size bugün 3 de randevum var
Amin canım inş :)Tamam canım senin günün gelmişti zaten artk uzak değil sana doğum hadi hayırlısı :)
Kiz benim bildigim dogum yaklastiginda mide bulantilari baslar bak benimde belim ve karnim oyle agridiginda oguresim gelmistiGünaydın canım ya şiddeti hastaneye gidecek gibi değildi zaten bugün kontrolüm var da beni baya sızlattı diyeyim hatta bi ara dedim ki bu böyleyse ben nasıl doğuracağım sezeryan a meyl etmedim değil aşırı da mide bulantım var kusacak gibiyim heran. Duş aldım sanki rahatladım gibi. Ama rahatsızım hala.
Ayyy bende gidicem bugün saat 10 gibi hiç sancım felan yok bu aralar kesildi ama felaket mide bulantisi var hepimizin allah yardimcisi olsun 37+6 bugün[/QUOTe hadi hayırlısı bekliyoruz haberlerini
Ben de Doğum öncesi mide bulantısı başlar diye biliyorum bi de belin ya da sırtın da şiddetli ağrıyorsa nstde sancı çıkma olasılığı yüksek hadi hayırlısı. Benim 35.haftada erken Doğum sancısı gelmişti bi gün hastanede yattım çok şükür atlattım ama bu sefer de günüm dolmasına rağmen Doğum sancısı gelmiyorGünaydın canım ya şiddeti hastaneye gidecek gibi değildi zaten bugün kontrolüm var da beni baya sızlattı diyeyim hatta bi ara dedim ki bu böyleyse ben nasıl doğuracağım sezeryan a meyl etmedim değil aşırı da mide bulantım var kusacak gibiyim heran. Duş aldım sanki rahatladım gibi. Ama rahatsızım hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?