• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan.. 09.06.2013 <3

ayyy cnm çok yakışmışsınız ALLAH tamamına erdirsin bir ömür boyu mutlu olun :) kıyafetinde çok şeker yalnızca fotoğrafçının adresini ve yaa ona ulaşabilmem için bir telefonunu versen :) bnm de yakında düğünüm var fotoğraflar süper ondan sordum yardımcı olabilir misin ? :)

Çokkk teşekkürler canımm, mesaj gönderebiliyorsam atıcam canım bilgileri,bizim bütün resimlerimizi arkadaşımız çekti,kendisi bunu hobi olarak yapıyor ama nişandan sonra epey çağıran oldu,artık işe çevirir herhalde, senin içinde hayırlısı olsun inşallah canım..=)

Ayy cok teşekkürler canım güzel dilek ve duaların için, Rabbim senin için de hayırlısını nasip etsin, insan insana benzer canım dünya küçük derler istanbul kuşş kadar bi yer ..=) Senin nişanına da 2 hafta kalmış, zaman su gibi geçiyor inş senin resimlerinide görürüz burada..=)

canım benim çok sağoL :16:
evet canım az kaldı kısmetse inşallah bende tatLıLıkla atlatırım:54:

cadim38, mesaj sayım henüz 95 olduğu için özel mesaj atamıyorum canım, özel mesajla bana mail adresini verirsen mail olarak atabilirim sana bilgileri.

cok tatlisiniz, elbisenize bayildim. :) ayrica nisanliniz biraz emre belozoglunu andiriyor gibi. bilemedim. allah mutlu mesut etsin. dugun fotolarini da bekliyoruzzzz :)

cok tatlisiniz, elbisenize bayildim. :) ayrica nisanliniz biraz emre belozoglunu andiriyor gibi. bilemedim. allah mutlu mesut etsin. dugun fotolarini da bekliyoruzzzz :)

Teşekkürler canımm çok sağolasın, aminn inşallah, düğün tarihi bi belli olsun ondan sonra fotolarda gelir inş...=)

Ne kadar cıvıl cıvıl olmuşsun ya çok güzel çok begendim Allah tamamına eridrsin :nazar::nazar:

Back