nisalm ve arkadaslari

Olduğun gibi davran ve asla sıkma kendini.Kimse kimseden üstün değil ve herkesin herkesten öğreneceği birşeyler var bu hayatta.Samimi sıcak davranman insanların hoşuna gidecektir.İlle de her konuda fikrin olması birşeyler söylemen gerekmiyor.Sonuçta bir sohbet ortamı.Onlara uyum sağlamalıyım diye olduğundan farklı davranma sakın.Kılık kıyafetinde ise sade birşeyler giyinmeye çalış.Giyeceklerin konusunda varsa bir kızarkadaşın falan fikir alabilirsin.

bir de pantolon giymiyorum dedin güzel bir elbise de giyebilirsin mesela , ailen seni zaten yeterince sıkmış bu zamana kadar kısıtlamış bir de üstüne şimdi nişanlının da böyle yapması bana hiç hoş gelmedi , mesajlarında pantolon giymene bir yere gitmene izin vermediğini yazmışsın bu kadar taviz vermeseydin keşke

olduğun gibi davranmaya çalış.
kimseye kendini sevdirmek ve kabullendirmek zorunda değilsin.
farklı kimliklere bürünmek yerine nasıl hissediyorsan öyle davranıyor olmak sana artı puan kazandıracaktır.
kıyefetlerin için kapalı bayanlar için çok şık çok zarif giysiler satan yerler var.
dışarıya çıkamıyor dahi olsan internetten bulabilirsin tatlım.

Arkadasim yok ki:) teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için

.. oldu bi kere

:) Teşekkürler

Ablalarım hepiniz ayni şeyi söylüyorsunuz 4 sene flört küçük yaşta sevgili nasıl özgüven eksikliği diye. Ama benim 4 sene hic görüşmeden nisan yapmam küçük yaşta sevgili yapmam özgüven ile alakasi yok bence

Bir insanı tanmak için yüz yüze görüşmem şart mi ki?
bir erkeğe 4 yıl sadece arada bakışmayla ne kadar güvenebilirsin ben bu yönden şaşırdım kafanı karıştırmakta istemiyorum ama zaten ailen sıkmış bir de nişanlın sıkıyor hemde farklı şehirlerde kim bilir o orda ne yapıyor diye düşünüyor insan sen hiç mi düşünmedin

Evet bazi konularda kesin kararlari var ama hic bir zaman güvensizlik olmadi aramizda çok şükür ne ben ne de o birbirimizin güvenini sarsacak hic birşey yapmadık

Evet bazi konularda kesin kararlari var ama hic bir zaman güvensizlik olmadi aramizda çok şükür ne ben ne de o birbirimizin güvenini sarsacak hic birşey yapmadık
peki o zaman sadece çok fazla taviz vermemen konusunda tavsiye de bulunabilirim bu kadar karışmasına izin verme , mutluluklar

amma üzerine gittiniz kızın yaa 4 yıldır görüşüyor tanımadıysa nişanlılık sürecinde tanıyor işte püfff kız neyseki isyan bayrağını kaldırmadı

canım benim kendini çok sıkma insanlarla hoşsohbet olmaya güleryüzlü olman yeterli bence şimdi nasıl giyiniyorsan onların yanında da öyle giyin bnde kapalıyım etek giyerim ayarlarsın sen kuzeninden ortaokul arkdşlrndan komşularından yardım al giyim konusunda veya bize foto at bizde okey verelim

Amannn beee ciciimmm özgüvenın olsun azcık kendıne kapalılık kötü birseymı bende kapalıyım ve gayet guzel gıyınıyorum etek olsun pantalon olsun :) Sen buıluştugunda tatlı dilinle güler yuzunle sohbetını kur gerısı gelir zaten sıkma canını

Çok teşekkür ederim gerçekten olsun onlar da kendi görüşlerini söylediler peki özelden gönderebiliyo muyuz? Zaten yüzü asık bi insan değilim dediğim gibi çekiniyorum ve alisik olmadığm için panik yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…