Merhaba arkadaşlar Kk ya üye olalı belki 2 saat oldu ama 2.yazm :) arkadaşlar ben 18 yaşında nişanli bi kızım arkadaşlar değil de ablalarm desem daha iyi olur galiba. benim 4 senelik bi ilişkim var ve 5 aydır nişanlym nişanlm 23 yaşında ve bankacı farki şehirlerde yaşıyoruz. Bankadaki arkadaslari bizi tanıştır demişler nisanlm da tam demis haftaya onlara gideceğiz ve tanıştırmaya götürüyor. Buraya kadar hic bi sorun yok ama
1.benim ailem beni çok sıktı toplum içine girmis bir tane bile arkadaşı olmayan bir kızım.
2.açık öğretimden okuyorum ona da okumak denmez tabi çünkü bana mecburiyet vurdu ondan açık öğretim. .(örgün okumayı çok isterdim )
3.çok utangaçlık çeken toplum içinde özellikle sosyal yaşam olarak sınıf farki bi insan varsa karşımda konuşamiyorum çok kasıyorum kendimi. Ki kalabalık bi ortama girince sanki herkes bana bakıyormus gibi geliyor yiyip içemiyorum.
4.kapali biriyim ailemin vd nişanlmin isteği üzerine pantalon nedir bilmem ama benim kıyafetlerm öyle cafe ye vs. Giyilebilecek kıyafetler değil (veya ben öyle düşünüyorm)
5.tanışacağım kişiler üni. Okumus kültürlü insanlar. Ve yas olarak da benden 6-7 yaş büyükler .
lütfen ablalarm bana yardimci olun ne yapmalıyım nasıl davranmalıym bana düşünce ve fikirlerinizi söyleyin
bir de pantolon giymiyorum dedin güzel bir elbise de giyebilirsin mesela , ailen seni zaten yeterince sıkmış bu zamana kadar kısıtlamış bir de üstüne şimdi nişanlının da böyle yapması bana hiç hoş gelmedi , mesajlarında pantolon giymene bir yere gitmene izin vermediğini yazmışsın bu kadar taviz vermeseydin keşkeolsun hic sorun değil .onlar da kendi görüşlerini söylediler ayrıca size de teşekkür ederim. Küçük yaştan bu yana aile baskisi kolay değil. Sadece ben değil aile Çocuğa baski yaptıkça çocugu kendi elleri ile gizli İş yapmaya teşvik ediyo aslında
amann hiç dert etme boşver olduğun gibi ol nişanlının arkadaşlarına kendini beğendirmek kendini onlarla yarıştırmak zorunda değilsinTabi ki ò yönden mutluyum ama dediğim gibi hic bilmediğim için sadece fikir almak istedim
Ayni seyleri dusundum.birkac kez bakismayla yuzugu takabilmis..neyin ozguvensizliginden bahsediyor:)4 yıl boyunca sadece yazıştınız bir kaç kezde evinizin önüne geldi bakıştınız bu mudur yanienteresan geldi bana
bir yerlerde kopukluk var
Olduğun gibi davran ve asla sıkma kendini.Kimse kimseden üstün değil ve herkesin herkesten öğreneceği birşeyler var bu hayatta.Samimi sıcak davranman insanların hoşuna gidecektir.İlle de her konuda fikrin olması birşeyler söylemen gerekmiyor.Sonuçta bir sohbet ortamı.Onlara uyum sağlamalıyım diye olduğundan farklı davranma sakın.Kılık kıyafetinde ise sade birşeyler giyinmeye çalış.Giyeceklerin konusunda varsa bir kızarkadaşın falan fikir alabilirsin.
evet değil miAyni seyleri dusundum.birkac kez bakismayla yuzugu takabilmis..neyin ozguvensizliginden bahsediyor:)
.. oldu bi kerebir de pantolon giymiyorum dedin güzel bir elbise de giyebilirsin mesela , ailen seni zaten yeterince sıkmış bu zamana kadar kısıtlamış bir de üstüne şimdi nişanlının da böyle yapması bana hiç hoş gelmedi , mesajlarında pantolon giymene bir yere gitmene izin vermediğini yazmışsın bu kadar taviz vermeseydin keşke
olduğun gibi davranmaya çalış.
kimseye kendini sevdirmek ve kabullendirmek zorunda değilsin.
farklı kimliklere bürünmek yerine nasıl hissediyorsan öyle davranıyor olmak sana artı puan kazandıracaktır.
kıyefetlerin için kapalı bayanlar için çok şık çok zarif giysiler satan yerler var.
dışarıya çıkamıyor dahi olsan internetten bulabilirsin tatlım.
evet değil mi
bir erkeğe 4 yıl sadece arada bakışmayla ne kadar güvenebilirsin ben bu yönden şaşırdımBir insanı tanmak için yüz yüze görüşmem şart mi ki?
18 yasinda 4yildir iliskiniz var ve 5 aydir nisanlisiniz.
Valla iyi ki sıkmış aileniz aksini düsunemiyorum..
bir erkeğe 4 yıl sadece arada bakışmayla ne kadar güvenebilirsin ben bu yönden şaşırdımkafanı karıştırmakta istemiyorum ama zaten ailen sıkmış bir de nişanlın sıkıyor hemde farklı şehirlerde kim bilir o orda ne yapıyor diye düşünüyor insan sen hiç mi düşünmedin
peki o zaman sadece çok fazla taviz vermemen konusunda tavsiye de bulunabilirim bu kadar karışmasına izin verme , mutluluklarEvet bazi konularda kesin kararlari var ama hic bir zaman güvensizlik olmadi aramizda çok şükür ne ben ne de o birbirimizin güvenini sarsacak hic birşey yapmadık
peki o zaman sadece çok fazla taviz vermemen konusunda tavsiye de bulunabilirim bu kadar karışmasına izin verme , mutluluklar
amma üzerine gittiniz kızın yaa 4 yıldır görüşüyor tanımadıysa nişanlılık sürecinde tanıyor işte püfff kız neyseki isyan bayrağını kaldırmadı
canım benim kendini çok sıkma insanlarla hoşsohbet olmaya güleryüzlü olman yeterli bence şimdi nasıl giyiniyorsan onların yanında da öyle giyin bnde kapalıyım etek giyerim ayarlarsın sen kuzeninden ortaokul arkdşlrndan komşularından yardım al giyim konusunda veya bize foto at bizde okey verelim