nisalm ve arkadaslari

alışveriş yaparken denemeden almayın, üzerinizde görün mutlaka..
internette boş vakitlerinizde kombinleri inceleyin..
mağazalardan birebir aynısını bulmanız şart da değil, fikir edinmiş olursunuz.
neyle ney yan yana durunca güzel oluyor, gözünüz bunlar alışsın ve ona göre harcamalarda bulunun...

uzun çok güzel elbiseler var, kolsuz elbiselerde alabilirsiniz üzerine hırkalar ceketler giyersiniz..

giyim konusu hallolur yani, daha genç şeyleri tercih edin..
ekonomik özgürlüğünüz haliyle yok, alışverişleri ailenizle yapınca çok da beğendiğiniz şeyleri alamıyor olabilirsiniz..
bu konuda nişanlınız inşallah daha yardımcı olur daha rahat harcamalarda bulunabilirsiniz..
internetten de sipariş verebilirsiniz.

evet eşin nişanlının sevgilinin arkadaş çevresiyle tanışmak streslidir.. ama düşününce o kadar da korkulacak bir şey değildir.. muhabbetlerine yabancı olabilirsiniz haliyle ama bunu surat asarak sıkılarak tepkilerle geçirmeyin..
güler yüzünüzü takının, anlamıyor bile olsanız muhabbetleri dinleyin..
zaten onlarda sizi konuya dahil etmeye çalışacaktır..
stres yapmadan olduğunuz gibi davranın..
nişanlınıza güvenin, zora düşecek bir şey yok..

tesekkür ederm :)

Anlatamiyorum galiba.
anlatilanlar cok tezat geldi bana dolayisiyla bazi seylerin abartildigini dusundum. Aile markete izin vermiyor arkadaslarla tanismaya kafeye gonderiyor tezat degil mi bu? Ve sorular geldikce cevaplar gariplesiyor, o yuzden bazi seyleri Inandirici bulmadim.

Canım bi öncekinden yazında duzeltebildin arkadaş aracciligla tanışmış netten degil sonra netten konuşmaya başlamış ayrıca nişanlısı ark. Tanışmaya annesiyle gidecekmis.

ben gerçekten şaşırıyorum biri konu açmayıversin konudan ziyade konu sahibinin hayatını kendi değerlerine göre yargılayanlara. olan olmuş biten bitmiş iğneleyici, kırıcı şeyler yazınca ne geçiyor ki elinize cidden merak ediyorum. çoğu konuda durum böyle, yazısız kural mı konu açanı iğnelemek hayatını yargılamak

evet bi sevgilisi olmuş. 14yaşında evlenmemiş konu sahibi. bu işin bizi ilgilendiren tarafı ne ben göremedim. hani herkesin kendi tercihi herkesin kendi hayatıydı, çoğu durumda bunu savunmuyor muyuz. benim hayatım, benim kararım sözü bu tür konularda bir kenara bırakılıyor galiba..

Konu sahibi birkaç yıl sonra "nişanlım çok baskı yapıyor, dışarı çıkmama izin vermiyor" temalı konular açtığında "18 yaşında evlenilir mi" mealinde vereceğiniz cevapları okur gibiyim şimdiden.

Ama onu da o zaman düşünürüz değil mi? :)

Ayrıca konu sahibinin esas sorunundan alakasız bir yorum yaptığımızı düşünmüyorum. Konu sahibi nişanlısının çevresi ile ilk görüşmesini sorun etmiş sadece, bense mevcut durumun nişanlısı ile arasında süreklilik arzedecek bir soruna neden olabileceğine dikkat çektim, bunun önüne geçmek için kişiliğinden bu kadar taviz vermemesi ve biraz sesini çıkarması tavsiyesinde bulundum.

Aynı konuyu farklı açılardan ele almaya müsaade var sanıyorum... :KK66:

Arkadasim yok ki:) teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için
Internet kullanabiliyorsun canim gordugumuz kadariyla kiyafet konusunu internetten cozebilirsin modellere bak ne almak istedigine karar verirsin sonra annenle cikar carsidan alirsin
Makyaj kullaniyorsan cok sade naturel tonlarda yapabilirsin
Konusacak konulara gelince onceden plan yapma olaylari akisina birak nasil gelisirse ona gore davranirsin cok kasma kendini
Madem evdesin ve acikogretim okuuorsun bol kitap al kendine hem oku vakit gecir hem de kendini gelistir baska turlu olmaz

Konu sahibi birkaç yıl sonra "nişanlım çok baskı yapıyor, dışarı çıkmama izin vermiyor" temalı konular açtığında "18 yaşında evlenilir mi" mealinde vereceğiniz cevapları okur gibiyim şimdiden.

Ama onu da o zaman düşünürüz değil mi? :)

Ayrıca konu sahibinin esas sorunundan alakasız bir yorum yaptığımızı düşünmüyorum. Konu sahibi nişanlısının çevresi ile ilk görüşmesini sorun etmiş sadece, bense mevcut durumun nişanlısı ile arasında süreklilik arzedecek bir soruna neden olabileceğine dikkat çektim, bunun önüne geçmek için kişiliğinden bu kadar taviz vermemesi ve biraz sesini çıkarması tavsiyesinde bulundum.

Aynı konuyu farklı açılardan ele almaya müsaade var sanıyorum... :KK66:

konulara geçmişe dönük cevaplar yazmamaya çalışıyorum çünkü 18yasında koca kaçıyo muydu yazmamın konu sahiplerine bi yararının olduğunu düşünmüyorum.

aynı konuyu farklı açılardan ele alabilirsiniz ama iğneleyici bi üslupla yazıyor olmak bundan farklı.

X