nisalm ve arkadaslari

Amannn beee ciciimmm özgüvenın olsun azcık kendıne kapalılık kötü birseymı bende kapalıyım ve gayet guzel gıyınıyorum etek olsun pantalon olsun :) Sen buıluştugunda tatlı dilinle güler yuzunle sohbetını kur gerısı gelir zaten sıkma canını

Çok teşekkür ederim gerçekten

Karsimdaki biri bana ihtisamli görünür ve kasilmama sebep olursa, onu kabiz olmuş tuvalette otururken hayal ediyorum :rolleyes::rolleyes: Yemin ederim çok işe yarıyor :rolleyes: Bi gulesiniz geliyo,bu karşınızdaki o cool halleri sönüyor anında siradanlasiyor yani aslında karsinizdakininde herkes gibi sıradan bi insan olduğunu hatirlatip sakinlestiriyor. Tavsiye ederim :KK71::KK73::KK37::KK6:

kıyafetlerini askıya asıp gönderebilirsin konuyu yazarken sağ alt tarafta dosya ekle var odan gönder hepimiz bakalım

Hayır anlamadığım yapıcı olmaya daha olumlu mesajlar yazmaya neden calışmıyorsunuz.Hemen bir saldırı hemen konu içindeki alakasız noktalara takılmalar vs...Olmuş bitmiş işte 14 yaşında sevgili yapmış 4 sene flört etmiş nişanlanmış buna neden takıldıki herkes...Sizden ablalarım fikir verin nasıl davranmalıyım demiş ama maşallah yerden yere vurmalar...
burdaki üyeler öyle heleki proyasa yerden yere vurmaya bayılırler müdahale olmadıgı sürece daha cok at kostururlar valla ne yazsak hakaret icerikli dalga gecici yazılar

Ablalarım hepiniz ayni şeyi söylüyorsunuz 4 sene flört küçük yaşta sevgili nasıl özgüven eksikliği diye. Ama benim 4 sene hic görüşmeden nisan yapmam küçük yaşta sevgili yapmam özgüven ile alakasi yok bence

Bir insanı tanmak için yüz yüze görüşmem şart mi ki?

18 yaşındasınız - ki neredeyse çocuk denecek bir yaştır bu bana göre - ...
Okuyup, kendinizi geliştirip, arkadaşlar edinip, geleceğinize yatırım yapmanız gereken bir dönemde evlilik, nişan, koca derdine düşmüşsünüz... (Ailem izin vermedi mazeretini kabul etmiyorum zira sevgili bulmak için harcanan enerji arkadaş bulmak ve örgün eğitime devam etmek için de harcanabilirdi. Tercih meselesi diyorum... )

Nişanlınızla birkaç defa görüşmüşsünüz sadece. Dahası, şikayetçi olduğunuz aile baskısının aynısını nişanlınızdan da görmeniz pek muhtemel...

Tüm bunlara rağmen, tek derdiniz gerçekten nişanlınızın arkadaşlarıyla biraraya geldiğinizde nasıl davranacağınız mı?

Ben dert edinecek daha bir sürü şey gördüm oysa ki sizin hikayenizde...

markete yollamayan aile 18 yaşındaki kızı nişanlısıyla şehir dışına mı yolluyor?
14 yaşında sevgili bulup nasıl 4 yıl sürdürdün? gizli sevgili yapacağına gizli arkadaş da yapsaydın...
giyimini çok dert ediyorsan git bir mağazaya istediğin elbiseyi al, kapalı giyinmek şık olmaya engel değil, kafeye gitmeye hiç değil, nevizadede bile kapalı kızlar görüyorum gayet de tarzlar yani.

üslubunuz cidden çok ağır :110:

Karsimdaki biri bana ihtisamli görünür ve kasilmama sebep olursa, onu kabiz olmuş tuvalette otururken hayal ediyorum :rolleyes::rolleyes: Yemin ederim çok işe yarıyor :rolleyes: Bi gulesiniz geliyo,bu karşınızdaki o cool halleri sönüyor anında siradanlasiyor yani aslında karsinizdakininde herkes gibi sıradan bi insan olduğunu hatirlatip sakinlestiriyor. Tavsiye ederim :KK71::KK73::KK37::KK6:

Teşekkür ederim güldüm kendi kendime :)

18 yaşındasınız - ki neredeyse çocuk denecek bir yaştır bu bana göre - ...
Okuyup, kendinizi geliştirip, arkadaşlar edinip, geleceğinize yatırım yapmanız gereken bir dönemde evlilik, nişan, koca derdine düşmüşsünüz... (Ailem izin vermedi mazeretini kabul etmiyorum zira sevgili bulmak için harcanan enerji arkadaş bulmak ve örgün eğitime devam etmek için de harcanabilirdi. T

Sadece saygi duyuyorum :)

burdaki üyeler öyle heleki proyasa yerden yere vurmaya bayılırler müdahale olmadıgı sürece daha cok at kostururlar valla ne yazsak hakaret icerikli dalga gecici yazılar

Olsun hic sorun değil onların görüşü saygi duyuyorum size de teşekkür ederim

ben gerçekten şaşırıyorum biri konu açmayıversin konudan ziyade konu sahibinin hayatını kendi değerlerine göre yargılayanlara. olan olmuş biten bitmiş iğneleyici, kırıcı şeyler yazınca ne geçiyor ki elinize cidden merak ediyorum. çoğu konuda durum böyle, yazısız kural mı konu açanı iğnelemek hayatını yargılamak

evet bi sevgilisi olmuş. 14yaşında evlenmemiş konu sahibi. bu işin bizi ilgilendiren tarafı ne ben göremedim. hani herkesin kendi tercihi herkesin kendi hayatıydı, çoğu durumda bunu savunmuyor muyuz. benim hayatım, benim kararım sözü bu tür konularda bir kenara bırakılıyor galiba..

ben gerçekten şaşırıyorum biri konu açmayıversin konudan ziyade konu sahibinin hayatını kendi değerlerine göre yargılayanlara. olan olmuş biten bitmiş iğneleyici, kırıcı şeyler yazınca ne geçiyor ki elinize cidden merak ediyorum. çoğu konuda durum böyle, yazısız kural mı konu açanı iğnelemek hayatını yargılamak

evet bi sevgilisi olmuş. 14yaşında evlenmemiş konu sahibi. bu işin bizi ilgilendiren tarafı ne ben göremedim. hani herkesin kendi tercihi herkesin kendi hayatıydı, çoğu durumda bunu savunmuyor muyuz. benim hayatım, benim kararım sözü bu tür konularda bir kenara bırakılıyor galiba..

Teşekkür ederim herşey nasip kısmet oysa ki.

canım aslında farkında değilsin avantajlısın çünkü senden üstün gördüğün kişiler sana getirisi olur onlardan öğreneceğin konular olabilir hep negatif yanından bakma kıyafetine bakarsın en uygun sade sık olanı tercih edebilirsin (insanların kıyafetine göre tercih edilmemeli) bu konuyu o kadar dert etmemelisin sende sıradan bir insansın onlar gibi karşındakilri onlarda benim gibi bir insan gibi düşünürsen o dert ettiğin problem ortadan kalkar, ayrıca lise a.ö. sonrada okuyabilirsin canım yine a.ö. 4 yıl sevgili muhabettin de ise her zaman telde konuşmaman aşkınızı öldürmemiş orası güzelmiş :) şunuda söylebilirim canım paniklediğinde sakin ol sakin ol sakin ol güvendesin diye içinden tekrarla sakinleşinceye kadar MUTLULUKLAR DİLERİM

Eklentiler

• IMG_20150526_163648.jpg
    IMG_20150526_163648.jpg
    98,8 KB · Görüntüleme: 185
canım aslında farkında değilsin avantajlısın çünkü senden üstün gördüğün kişiler sana getirisi olur onlardan öğreneceğin konular olabilir hep negatif yanından bakma kıyafetine bakarsın en uygun sade sık olanı tercih edebilirsin (insanların kıyafetine göre tercih edilmemeli) bu konuyu o kadar dert etmemelisin sende sıradan bir insansın onlar gibi karşındakilri onlarda benim gibi bir insan gibi düşünürsen o dert ettiğin problem ortadan kalkar, ayrıca lise a.ö. sonrada okuyabilirsin canım yine a.ö. 4 yıl sevgili muhabettin de ise her zaman telde konuşmaman aşkınızı öldürmemiş orası güzelmiş :) şunuda söylebilirim canım paniklediğinde sakin ol sakin ol sakin ol güvendesin diye içinden tekrarla sakinleşinceye kadar MUTLULUKLAR DİLERİM

Çok teşekkür ederim evet herkesin görüsüne saygım var ama herkes direk nerden vurabilirgm diye düşünüyor oysa kimse demiyor ki 4 sene hic görüşmeden bu noktaya gelmek sabır işi diye. .

Bende cogu kez denk gelıyorum maalesef bu tarz usluplara.Boyle durumlarda KIB butonunu kullanınız lutfen .Gereklı mudahale yapılacaktır ve bu tarz mesajları yazanlarda yargılayıp sorgulamadan once anlamaya calısmayı deneyecek ve konunun alakasız noktalarına takılmayacaktır...

üslubunuz cidden çok ağır :110:

neden? neresi sert?
düşünün 18 yaşındaki kızını okutmayan, markete bile yollamayan bir aile, internetten tanıştığı biriyle nişanlanmasına izin veriyor ve nişanlısının arkadaşlarıyla tanışmak için şehir dışına çıkabiliyor, tezat değil mi? tanıdığım birçok daha az baskıcı aile bile kızlarını bu yaşta nette flörtleştiği adama vermezler.

ayrıca kapalıyım kafeye nasıl gideceğim demiş, insanlar çarşaflarıyla en havalı mekanlara gidiyor de tesettürle mi gidilmeyecek? hiç giyecek bişeyi yoksa çıksın pazara bir etek bluz alıversin yani...

X