nisalm ve arkadaslari

tesekkür ederm :)

Canım bi öncekinden yazında duzeltebildin arkadaş aracciligla tanışmış netten degil sonra netten konuşmaya başlamış ayrıca nişanlısı ark. Tanışmaya annesiyle gidecekmis.

Konu sahibi birkaç yıl sonra "nişanlım çok baskı yapıyor, dışarı çıkmama izin vermiyor" temalı konular açtığında "18 yaşında evlenilir mi" mealinde vereceğiniz cevapları okur gibiyim şimdiden.

Ama onu da o zaman düşünürüz değil mi? :)

Ayrıca konu sahibinin esas sorunundan alakasız bir yorum yaptığımızı düşünmüyorum. Konu sahibi nişanlısının çevresi ile ilk görüşmesini sorun etmiş sadece, bense mevcut durumun nişanlısı ile arasında süreklilik arzedecek bir soruna neden olabileceğine dikkat çektim, bunun önüne geçmek için kişiliğinden bu kadar taviz vermemesi ve biraz sesini çıkarması tavsiyesinde bulundum.

Aynı konuyu farklı açılardan ele almaya müsaade var sanıyorum...

Arkadasim yok ki:) teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için
Internet kullanabiliyorsun canim gordugumuz kadariyla kiyafet konusunu internetten cozebilirsin modellere bak ne almak istedigine karar verirsin sonra annenle cikar carsidan alirsin
Makyaj kullaniyorsan cok sade naturel tonlarda yapabilirsin
Konusacak konulara gelince onceden plan yapma olaylari akisina birak nasil gelisirse ona gore davranirsin cok kasma kendini
Madem evdesin ve acikogretim okuuorsun bol kitap al kendine hem oku vakit gecir hem de kendini gelistir baska turlu olmaz

konulara geçmişe dönük cevaplar yazmamaya çalışıyorum çünkü 18yasında koca kaçıyo muydu yazmamın konu sahiplerine bi yararının olduğunu düşünmüyorum.

aynı konuyu farklı açılardan ele alabilirsiniz ama iğneleyici bi üslupla yazıyor olmak bundan farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…