nisalm ve arkadaslari

hlm42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
55
12
Merhaba arkadaşlar Kk ya üye olalı belki 2 saat oldu ama 2.yazm :) arkadaşlar ben 18 yaşında nişanli bi kızım arkadaşlar değil de ablalarm desem daha iyi olur galiba. benim 4 senelik bi ilişkim var ve 5 aydır nişanlym nişanlm 23 yaşında ve bankacı farki şehirlerde yaşıyoruz. Bankadaki arkadaslari bizi tanıştır demişler nisanlm da tam demis haftaya onlara gideceğiz ve tanıştırmaya götürüyor. Buraya kadar hic bi sorun yok ama

1.benim ailem beni çok sıktı toplum içine girmis bir tane bile arkadaşı olmayan bir kızım.

2.açık öğretimden okuyorum ona da okumak denmez tabi çünkü bana mecburiyet vurdu ondan açık öğretim. .(örgün okumayı çok isterdim )

3.çok utangaçlık çeken toplum içinde özellikle sosyal yaşam olarak sınıf farki bi insan varsa karşımda konuşamiyorum çok kasıyorum kendimi. Ki kalabalık bi ortama girince sanki herkes bana bakıyormus gibi geliyor yiyip içemiyorum.

4.kapali biriyim ailemin vd nişanlmin isteği üzerine pantalon nedir bilmem ama benim kıyafetlerm öyle cafe ye vs. Giyilebilecek kıyafetler değil (veya ben öyle düşünüyorm)

5.tanışacağım kişiler üni. Okumus kültürlü insanlar. Ve yas olarak da benden 6-7 yaş büyükler .

lütfen ablalarm bana yardimci olun ne yapmalıyım nasıl davranmalıym bana düşünce ve fikirlerinizi söyleyin

bir insanı başarılı yapan öncelikle özgüvenidir. bunu sağlamak biraz zordur ama yazdıklarınızı okuyunca bir özgüven eksikliği gördüm sizde. öncelikle arkadaş edinin bunu nışanlınız aileniz yada 3. kişi için yapmayın. kendiniz için yapın. her konu aile yada eşle konuşulmaz arkadaşla da konuşulacak konular vardır. arkadaş edinmek için kurslara gidebilirsiniz. yaz geldi bir çok halk eğitim merkezi çeşitli kurslar açıyor. hem bir hobiniz olur hemde çevreniz. üniversiteniz açık öğretim bile olsa bitirmeye bakın. evet keşke örgün olsaymış çok iyi olurmus ama okumak okumaktır. kıyafetlerim cafeye uygun değil demişsiniz cafelerin bir kıyafet yönetmeliği yok korkmayın. pantolon giymiyor olabilirsiniz bir çok güzel eteklede gayet şık olabilirsiniz 18 yaşınızda eminin bir sürü cıvıl cıvıl elbiseniz vardır. kültür malesef okumakla olmuyor. okumayan bir çok kültürlü insan olduğu gibi okuyan bir sürüde kültürsüz vardır. kültür bana göre okumakla geçiyor ne kadar çok kitap dergi haber okursanız o kadar gelişiyor. filmler belgeseller izleyin eminim sevdiğiniz bir alan konu bulacaksınız zaten herkes her konuda kültürlü olamıyor. ama evet sizden daha fazla yer cafe onların deyimiyle ortam görmüş olabilirler aşılmayacak bir durum yok. öncelikle rahat olun gülümseyin kendinize güvenin. ve şunu unutmayın nışanlınız sizi seçmiş sizi kendine yakın bulmuş nışanlınıza ve kendinize güvenin

Çok teşekkür ederim ama dediğim gibi ailem beni tek başıma markete bile göndermez ki kaldi ki kurs vs. Hic göndermezler :) aslında sıcak kanli bir insanım karşımdaki kişi ile hemen kaynasir anlaşırgm .haklisiniz onlarda insan ama sanki onlar benden daha yüksek de gibi geliyor özgüven eksikliği bunu çok iyi farkındayım elimden geldiği kadar kişisel gelişim kitaplari yazilari vs kendi çapm da kendimi geliştirmeye eksik olan güvenimi yerine getirmeye çalışıyorum .üni değil lise okuyorm ama malesef lise bittiği anda okuma hayatimda bitmis olacak. .onun dışında dediğim gibi kıyafet konusunda belki abartili konusmus olabilirim ama maleSef ki bendeki özgüven eksikliği kıyafetlerime de yansidi .hep daha koyu yaşımdan büyük elbiseler tercih ettim sanki o cıvıl cıvıl renkleri giydiğim de herkes bana bakıyormus gibi geldi kendimi çok çaresiz hissediyorm

Kız kardeşiniz kuzeniniz yokmu? peki gelecek için soruyorum nışanlınızda sizi göndermeyecek mi en azından evlendikten sonra kendinizi geliştirmek için. merak ettiğim başka konu markete bile gidemiyorken nışanlınızla nasıl tanıştınız

bi dk ben anlamadım...ailen tek başına markete bile izin vermiyo fakat 14 yaşında sevgiliniz oldu öyle mi?

markete yollamayan aile 18 yaşındaki kızı nişanlısıyla şehir dışına mı yolluyor?
14 yaşında sevgili bulup nasıl 4 yıl sürdürdün? gizli sevgili yapacağına gizli arkadaş da yapsaydın...
giyimini çok dert ediyorsan git bir mağazaya istediğin elbiseyi al, kapalı giyinmek şık olmaya engel değil, kafeye gitmeye hiç değil, nevizadede bile kapalı kızlar görüyorum gayet de tarzlar yani.

Ben bu farklı şehiri kaçırmışım sanırım ilginçmiş

aileniz bu kdr sıkmış ama 14 yaşında başalayan ilişkiyi 4 senedir sürdürüp nişan aşamasına getirdiyseniz bence bir problem yok

Nisanlm kıskanç bir insan göndermez. Nisanlm ile tanıştığmda 14 yasmda idim ve arkadasim aracılğı ile tanistim internetten yazıştik 4 yıl böyle oldu evimin önüne geldi sadece bakıştik ki o başka şehirde oturuyor ve daha sonra da geldi istedi yüzük taktik

Tabi ki tek başıma değil annem de olacak ama oraya gittiğmz de kardeşleri de gelecek annem ona birşey demiyor

Görüşlerinze saygım var ailem oldu olasi sıkı idi onlar ne kadar sıktı ise ben bi o kadar gizlice yaptım herşeyi. .

4 yıl boyunca sadece yazıştınız bir kaç kezde evinizin önüne geldi bakıştınız bu mudur yani enteresan geldi bana

bir yerlerde kopukluk var

Hayır anlamadığım yapıcı olmaya daha olumlu mesajlar yazmaya neden calışmıyorsunuz.Hemen bir saldırı hemen konu içindeki alakasız noktalara takılmalar vs...Olmuş bitmiş işte 14 yaşında sevgili yapmış 4 sene flört etmiş nişanlanmış buna neden takıldıki herkes...Sizden ablalarım fikir verin nasıl davranmalıyım demiş ama maşallah yerden yere vurmalar...

hımm anladım değişikmiş neyse konuya dönecek olursak bende kapalıyım ama bu söylediklerine anlam veremedim gayette şık giyinebilirsin ayrıca zaten bir cafe de falan buluşursunuz sanırım bu yüzden abartı birşeyler giymen gerekmez zaten , doğal olmaya çalış senden yüksek olduklarını düşünme hem ne güzel işte sende yeni arkadaşlıklar edineceksin

olsun hic sorun değil .onlar da kendi görüşlerini söylediler ayrıca size de teşekkür ederim. Küçük yaştan bu yana aile baskisi kolay değil. Sadece ben değil aile Çocuğa baski yaptıkça çocugu kendi elleri ile gizli İş yapmaya teşvik ediyo aslında

Tabi ki ò yönden mutluyum ama dediğim gibi hic bilmediğim için sadece fikir almak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…